Gość: Joanna IP: *.orange.pl 07.01.06, 21:19 Mam długie, kręcone włosy, które same z siebie są przesuszone. Zwykła suszarka przesusza je jeszcze bardziej. Czy w tym przypadku sprawdziłaby się suszarka jonizująca z dyfuzorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: suszarka jonizująca z dyfuzorem 07.01.06, 21:41 Nad czerwonym napisem URODA na gorze strony (pod banerem), jest takie male okienko z napiszem 'szukaj..'....chyba juz wiesz co zrobilam,ze skutkiem tego jest to,ze moge teraz podac Ci ten link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27786652&a=27786652 Na przyszlosc polecam najpierw ta forme informacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: suszarka jonizująca z dyfuzorem IP: *.orange.pl 07.01.06, 22:01 Wyobraź sobie, że była to pierwsza rzecz, którą zrobiłam wchodząc na to forum. Ale odpowiedzi na moje pytanie tam nie znalazłam. Chodzi mi o przesuszone włosy kręcone; na ten temat nic. Ale dzięki za fatygę. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: suszarka jonizująca z dyfuzorem 07.01.06, 22:10 To musze Cie pochwalic..nie wszyscy tak robia :D Co do suszarki..nie uzywalam,ale byl tu kiedys watek na ten temat i niektore uzytkowniczki zmian nie widzialy roznic pomiedzy zwykla suszarka,a niektore czuly gladkosc wlosow. Co do suszych ..nie wiem,ale mam nadzieje,zektos Ci odpowie. Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś