Dodaj do ulubionych

Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLECACIE?

11.01.06, 13:44
TEŻ MNIE INTERESUJE TEN TEMAT:)wątek sciagnełam z forum uroda ale widze ze
dziewczynie nikt nie odpowiada a tu jest wiecej kobitek:)
polecacie tą konturówke?bo moja kolezanka ja ma i mówi ze jest zajebista..co
myslicie?może sie skusze?pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------
--
chodzi mi o te fioletowe z bialymi gwiazdkami po sobie(z 1 strony czarne albo
iny kolor a z drugiej biały) czy są warte zamówienia?prosze pomożcie i
doradzcie jesli ktos mial czy warto i czy długo sie trzymajana oczkach?bede
wdzieczna bardzo.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madziululka82 Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC 11.01.06, 13:46
      sprawdzałam w katalogu i jest w promocyjnej cenie za 7.90 zł wiec sie oplaca.
      • khaki3 Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC 11.01.06, 13:47
        Oplaca:)Kredka jest swietna.Polecam kolor zielonkawy.
      • waw74 Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC 11.01.06, 13:49
        Tak, zdecydowanie polecam !!! Dziś jest środa więc polecam. Polecam zawsze i
        tylko w poniedziałki środy i piątki. We wtorki i czwartki nie polecam bo
        zajęcia na uczelni/ Soboty i niedziele wolne.
        Pozdr, A
    • michalina1974 a co generalnie sadzicie nt. kosmetykow z AVON-u? 11.01.06, 13:48

-----------------------------------------------------
      Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas
      • khaki3 Re: a co generalnie sadzicie nt. kosmetykow z AVO 11.01.06, 13:52
        To co o innych koncernach kosmetycznych.Maja swoje hity i maja swoje kity.Mozna
        fajne torebki kupic,perfumy tez sa ladne,ale niektore kosmetyki to wywalanie
        kasy w bloto.
        • madziululka82 nie wiem jaka jest zielona ale ta biala i czarna . 11.01.06, 13:56
          ekstra wygląda na oczach mojej koleżanki i wszystkie babeczki sie zachwycaly
          jak przyszła na uczelnie wymalowana ta kredką..jednak sie skusze:)
      • wiktoryna25 Re: a co generalnie sadzicie nt. kosmetykow z AVO 11.01.06, 13:57
        ja mysle ze to generalnie syf - przepraszam za okreslenie ..... mialam z nimi do
        czynienia kilkakrotnie i nigdy wiecej nie siegne .... kremy szczypia w twarz,
        cienie maja brzydkie kolory i sa mało trwałe...o tuszach juz nie wspomne
        ...krusza sie niemiłosiernie ... chyba jedynie z kremu do stop bylam zadowolona
        ... innych kosmetyków nie probowałam ...
        • madziululka82 PYTANIE JEST O KONTURÓWKE DWUSTRONNĄ DO OCZU! 11.01.06, 15:24
          pytalam o konturówke a nie inne kosmetyki..moze akurat ona jest dobra .nie
          generalizujmy!
          • wiktoryna25 Re: PYTANIE JEST O KONTURÓWKE DWUSTRONNĄ DO OCZU! 11.01.06, 17:11
            łatwiej jak sie czyta z uwaga i zrozumieniem ... nie generalizuje,podałam z
            jakimi kosmetykami avonu mialam do czynienia ...poza tym ...odpowiadałam
            wyraznie michalinie1974 ..no chyba ze Ty i ona to ta sama osoba ...
            • Gość: hotka Re: PYTANIE JEST O KONTURÓWKE DWUSTRONNĄ DO OCZU! IP: 195.150.224.* 11.01.06, 18:09
              Ja kupiłam sobie aż trzy: brązową, srebrną i fioletową. Są naprawdę świetne!
              Bardzo łatwo maluje się nimi kreski. Gorąco polecam.
              • Gość: mila pani Re: PYTANIE JEST O KONTURÓWKE DWUSTRONNĄ DO OCZU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:55
                ale czy widać ten bialy kolor na oczkach jak sie pomaluje biała czescia
                konturówki boten bialy kolr to chyba niewidoczny jest jakiś.....
        • Gość: heidiblondi Re: a co generalnie sadzicie nt. kosmetykow z AVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:00
          Właśnie wczoraj mój krem z Avonu do rąk okazał się niezastąpiony! Musiałam
          czymś zdrapać z szyby samochodu tę zamaźnięta mżawkę, a nic innego nie miałam...
          • Gość: mrówka TA KONTURÓWKA JEST POPROSTU ZAJEBISTA I TYLE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:30
            nie przepadam za avonem ale kumpela mi podarowala co jest konsultantką i sie
            zdziwilam bo kredka dziewczyny naprawde ekstra i trzyma sie bardzo długo na
            oczach i jest taka mięciutka..naprawde polecam mimo ze nienawidze avonu.
    • Gość: kimi Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:21
      Nie mogę znaleźć tej konturówki:-). Na której str. w katalogu sie ona znajduje?
      • Gość: ala JEST DEBESCIARSKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:50
        w katalogu na stronie 134 i jest za 7,90 po promocyjnej cenie.
        jest the besciarska i naprawde potwierdzam ze super maluje sie nia kreseczki na
        oczętach.
        • Gość: zołza Re: JEST DEBESCIARSKA!!!! IP: *.skranetcan.pl 11.01.06, 21:43
          No super! Maluje kreseczki na oczętach i ... nie będę sie wyrażać.Oczywiście
          wspaniały Avon czytaj badziewie. Fuj!
        • Gość: monia Re: JEST DEBESCIARSKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:07
          Ja też polecam i mimo ze mnie stać na drogie kosmetyki bo mam kasy full to i
          tak kupuje w avonie a te kredki są odjazdowe moim zdaniem.
          zolza jak sie nie podoba to nie ale innym sie podoba.
    • Gość: Megi Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.icpnet.pl 11.01.06, 22:16
      jest super miekka:))) i intensywna, polecam
      • Gość: zołza BIALEGO KOLORU NAPEWNO NIE WIDAC NA OKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:25
        a czy bialy kolor widac jak sie wymaluje nią oko?nie sądze a wy sie tak
        upieracie przy tym syfie?biale kredki slyną z tego ze nie widac ich za bardzo
        wiec to szajs napewno
    • Gość: amama Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:47
      gó.. prawda z tą konturówką.
    • Gość: yyy Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:05
      wczoraj dostalam ja od konsultantki i potwierdzam ze zajebista.dzis w szkole
      wszyscy sie zachwycali:)
    • Gość: amanda Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:13
      siostra zamawiala i też jest zadowolona.
      pewno sie skusze skoro tak chwalicie.
      • petshopgirl Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC 13.01.06, 18:43
        w odp. na pyt. czy widać białą kredkę na oczach...
        białych kredek używa się zazwyczaj na wewnętrznej krawędzi dolnej powieki dla
        efektu "powiększenia" oka, a nie do robienia "kresek" czy czegośtam na górnych.
        Biała część rzeczonej avonowej kredki, o ile pamiętam tekst z katalogu, również
        ma to przeznaczenie.
        Acz sama nie używałam tej z Avonu, toteż mówię ogólnie o białych kredkach.
        • Gość: ala TYMBARDZIEJ BIALA KREDKA NIE POWIEKSZA OKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:25
          skoro nie widać jej :)
          • petshopgirl Re: TYMBARDZIEJ BIALA KREDKA NIE POWIEKSZA OKA! 13.01.06, 20:38
            hehehe
            czarna powiększa!!!! ją widać!

pozdr.
          • Gość: zołza Re: TYMBARDZIEJ BIALA KREDKA NIE POWIEKSZA OKA! IP: *.skranetcan.pl 14.01.06, 10:23
            ala - jak jesteś niedouczona w kwestii robienia makijażu, to się nie
            wypowiadaj, tylko słuchaj bardziej doświadczonych od siebie.Pozdrawiam
            petshopgirl
    • Gość: iza Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:51
      polecam tę zieloną do zielonych oczek:)a tak naprawde są swietne wszystkie
      kolory.
      • petshopgirl Re: Dwustronna konturówka do oczu z avonu...POLEC 15.01.06, 14:00
        hmmm zielona do zielonych... może "nie być widać" :P

z zielonymi pewnikiem ładnie wyjdzie fioletowa, avonowa czy każda (prawie
        prawie) inna

• Gość: mary BIAŁY KOLOR WIDAĆ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:53
      w odpowiedzi na kilkakrotne pytanie czy widać biały kolor kredki na oczach
      odpowiadam TAK- mam filoletowo- białą i biel widać nawet mocniej niż fiolet.
      Biała powiększa i "odświeża" oko. Pierwszy raz spotakałam się z tak dobrym
      efektem białej kredki.
      Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka