se.la.vie 14.01.06, 23:22 Jeżeli chodzi o twarz to nie pomaga nic,żaden krem,żaden peeling.Skóra się łuszczy i łuszczy.A ze skórą głowy to nie mam pojęcia co zrobić.Sypię się jak mumia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: łuszczy mi się skóra twarzy i głowy(!) 14.01.06, 23:25 mialam to samo z twarza.zaczelo sie wraz zzima.naszczescie uzywalam kilka razy dziennie masci z witamina a do twarzy(kosztuje 2 zl)i pomoglo.moja twarz znowu wyglada super:nic sie nie luszczy nawet przy mrozach,pozatym uzywam nadal glownie na noc ale juz nie tak czesto.amoze to jakas choroba skoro luszczy ci sie rowqniez skora glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: łuszczy mi się skóra twarzy i głowy(!) IP: 213.241.34.* 14.01.06, 23:26 możesz mieć np. łojotokowe zapalenie skóry- było o nim dużo na forum. pokaż się lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keruzamk DERMOVATE IP: *.iweb.pl 14.01.06, 23:39 tak to napewno to.. ma to samo;( straszne problemy- swietny jest plyn DERMOVATE (na recepte tanszy)ale trzeba stosowac regularnie..przynajmniej w moim przypadku..wiem jaki to bol Odpowiedz Link Zgłoś