Gość: ja.ka IP: *.iweb.pl 15.01.06, 00:50 czy można wybielić licówki? mam na 1-kach i 2-jkach licówki i zastanawiam sie czy uda mi sie je tez wybielic wybielając wszytkie zęby czy raczej jestem skazana na nie calkiem biale zeby??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11cynamon Re: WYBIELANIE LICÓWEK 15.01.06, 03:43 Licowek, ani koron nie da sie wybielic, dlatego najpierw wybielasz zeby, a potem dobierasz kolor licowek/koron. Bedziesz musiala wymienic licowki na inney kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awok Re: WYBIELANIE LICÓWEK IP: *.orange.pl 15.01.06, 11:06 czyli najpierw wybielanie, potem licówki (u mnie na górne dwójki) jak to się potem zachowuje - czyli czy zęby "gołe" bedą inaczej się odbarwiały niz te ubrane w licówki??? ile szcunkowo kosztują dobre licówki? czym, za ile się wybiela zęby? i czy potem one się jakoś odbarwiają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.ka Re: WYBIELANIE LICÓWEK IP: *.iweb.pl 15.01.06, 13:45 ja mam takie nawet nawet, ale chyba poprostu usune kamien i bedzie ok. ja za 1 licówke placilam 350 zl,ale jestem z bydgoszczy:)tu taniej Odpowiedz Link Zgłoś