Dodaj do ulubionych

jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie

IP: *.buf.adelphia.net 16.01.06, 01:51
od tygodnia pije tylko soki z warzyw
typu:marchew,buraki,seler,groszek,pomidor plus kostka knorra rozpuszczana w
szklance przegotowanej wody,tak pije 3,4szklanki 240ml na dzien,na moje oko
to ma z 30 kcal na szklanke.Niestety pije tez moja ulubiona kawe z mleczkiem
plus slodzik (kupowana w specjalnym miejscu w moim miescie),ta kawa daje
ok.80kcal.zero cwiczen nie lubie,nie mam czasu itp...owszem jest mi slabo ale
daje rade chyba tylko dlatego ze duzo spie i mam prace siedzaca!odczudzam sie
tak od zeszlej niedzieli,w srode sie zwazylam bylo 1 kg mniej(juz),niestety
nie mam wagi w domciu,wazylam sie w przychodni.Moje pytanie brzmi kiedy na
takiej diecie zjade tak ok 15kg?jestem "wytrenowana" w jakis sposob na takie
diety!
Obserwuj wątek
    • Gość: tee Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:13
      Wcześniej "zjedziesz" ale 6 stóp pod ziemie ! Dziewczyno, nawet jeśli uda Ci się
      schudnąć 15kg, to efekt jojo masz MUROWANY!!! Nie lepiej zmienić nawyki
      żywieniowe, powolutku i RACJONALNIE ! Chcesz za kilka lat wyglądać jak swoja
      matka ? Zastanów się, bo radykalne diety mają bardzo zły wpływ na organizm,
      psychikę i PRZYSZŁY WYGLĄD !
      RUCH i RACJONALNA, dożywotnia dieta (a raczej zmiana upodobań kulinarnych).
      • daisy266 Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie 18.01.06, 13:35
        Czyś Ty dziewczyno zwariowała, przecież nawet jak uda Ci się schudnąc, to efekt
        jojo w 1000% murowany i to jeszcze z nawiązką.
        Ja schudłam 14 kg, ale pprostu zmieniałm nawyki żywieniowe, nie jem słodyczy,
        jasengo pieczywa a przede wszystkim ruch i jeszcze raz ruch jak planujesz tak
        spory spadek wagi to będziesz mieć okropne ciąło, nie bedzie wogóle jędrne.
        Ja regularnie pływam i ćwiczę i ciało mam naprawde bardzo jędrne , jak mnie ktś
        wczęsniej nie znał nie wirzy ze kiedys ważyłam 14 kg wiecej
    • rzesa20 Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie 16.01.06, 09:27
      bożeee... ile ty masz lat ?!
    • Gość: ania27 kochana rzeso20 ja mam od 10 lat ED mowi ci to cos IP: *.buf.adelphia.net 16.01.06, 11:20
      • rzesa20 wszystko jasne p.s 16.01.06, 11:23
        moim zdaniem za dużo dużo kalorii dziennie zjadasz
        • Gość: ania27 rzesa jestes zwykla prostaczka fajnie sie nabijac IP: *.buf.adelphia.net 16.01.06, 11:36
          z czyjejs choroby prawda?
          • rzesa20 Re: rzesa jestes zwykla prostaczka fajnie sie nab 16.01.06, 12:39
            popadanie ze skrajności w skrajność nic ci nie da, potrzebny ci raczej dobry
            psychiatra. Człowiek o zdrowych zmysłach nigdy by nie stosował tak
            wyniszczającej diety ! kobieto opanuj sie, jak chcesz codziennie spożywać ok 200
            kcal to sie wykonczysz !!!

swoją drogą żaden normalny człowiek nie stosowałby takiej diety, więc nie dziwię
            się że popadłaś w tą chorobę.
            a prostaczkę widzisz codzinnie w lustrze
        • Gość: ania27 do rzesy20 IP: *.buf.adelphia.net 17.01.06, 02:30
          widzialam twoje foto wypadalo by sie wziasc za siebe,wszedzie ten obrzydliwy
          tluszcz ci zwisa,eh pani madra!
          • rzesa20 Re: do rzesy20 18.01.06, 13:29
            jeżeli wydaje ci się, że się będę przejmować tym co napisalaś
            to masz racje !!!!!!!!!!!!!!
            wydaje ci się :))

jesteś chora, ale też i głupia, więc nawet nie żal mi ciebie
    • Gość: ania27 Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie IP: *.buf.adelphia.net 17.01.06, 02:29
      mozre ktos jeszcze?
      • batutka Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie 17.01.06, 02:46
        aniu27 - nie wierz w zadne super diety - teraz jesz bardzo malo, ale przeciez
        jesc tak zawsze nie bedziesz, w koncu ta Twoja dieta kiedys sie skonczy. I co
        wtedy? Wtedy oczywiscie szybko przytyjesz, a moze nawet wiecej niz zrzucilas.
        Zeby nie tyc, potrzebna jest racjonalna dieta na cale zycie, a nie bezsensowne
        glodowki na jakis czas. No i oczywiscie sport - ja codziennie biegam, oprocz
        tego odzywiam sie zdrowo (ale nie glodze!!): ciemne pieczywo, duzo warzyw i
        owocow, mieso gotowane (nie smazone), nie za duzo slodyczy i nie przytylam grama
        od swoich 18 urodzin (a bylo to ponad 10 lat temu) :-). Powodzenia i nie gloduj
        sie.
        • katiushax oj anka, ładnie to tak ? 17.01.06, 04:04
          Masz PROBLEM dziewczyno, i to duży problem a probujesz go rozwiązać szydząc z
          innych ? Jak znam życie, i Twoje żałosne posty, nie dorastasz rzęsie do pięt.
          Więc zamiast bawić się na forum w recenzentkę, bierz d..e w troki i szoruj na
          basen, siłownie, leniu okrutny, no i nie zapomnij po sutym obiadku zajrzeć do
          kibelka :)
          • katiushax Re: oj anka, ładnie to tak ? 17.01.06, 04:12
            Poza tym osoba z NADWAGĄ nie powinna innym, zgrabniejszym od siebie, wytykać
            niedoskonałości.
            P.S Wiem wiem, Ty nie zwracasz wchłoniętych treści, i dlatego nie trudno sobie
            wyobrazić jak wyglądasz.
            Post rzęsy na temat psychiatry był trafny i zyczliwy, a że Ty go źle odebrałaś
            to tylko Twój problem.
            Powodzenia
            • Gość: ania27 dla twojej wiadomosci waze45kg idiotko czytaj dale IP: *.buf.adelphia.net 17.01.06, 11:19
              a takie cipy jak ty i ta pieprznieta rzesa nie beda mi mowily co mam
              robic,smiechu warte wielkie znawczyni.
              • Gość: ja.ka Re: dla twojej wiadomosci waze45kg idiotko czytaj IP: *.iweb.pl 17.01.06, 11:42
                no nie..kolejna anorektyczka która chce sie zabić...do lekarza proponuje..
                • Gość: OLA Re: dla twojej wiadomosci waze45kg idiotko czytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:52
                  Ania! kiedys tez robilam tak jak Ty/ czyli glodzilam sie i potem objadalam i
                  tak na okraglo.w koncu zmadrzalam i wiem jak sie odzywiac-chcesz schudnac a
                  przy tym chcesz aby Twoja cera i wlosy wygladaly dobrze?jedz chleb
                  razowy,owoce,warzywa i pij soki warzywne.na obiad gotowane mieso.i cwicz!ja w
                  ciazy przytylam 20 kg. wszystko stracilam dzieki tej diecie i ciagle chudne!nie
                  glodz sie!to do niczego dobrego nie prowadzi!wiem cos o tym
              • Gość: nova_30 Re: dla twojej wiadomosci waze45kg idiotko czytaj IP: *.crowley.pl 17.01.06, 11:53
                Albo to jest typowa anorektyczka albo po prostu prowokacja.
                Zgadzam się z poprzednimi dziewczynami, na chudnięcie najlepszy ruch i zmiana
                nawyków żywieniowych, a nie głodówka.
                • Gość: bastet Re: dla twojej wiadomosci waze45kg idiotko czytaj IP: *.fanet.pl / 213.25.178.* 17.01.06, 12:34
                  Heh na takiej diecie to prędzej można umrzeć z głodu niż schudnąć.... Radykalne
                  ograniczenie racji żywnościowych nic nie da w walce z tłuszczykiem. Trzeba
                  ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Jeśli nie lubisz tego to przecież nikt
                  nie każe ci codziennie latać do klubu fitness. Wystarczy więcej się ruszać
                  (przejście kilku przystanków zamiast jazdy autobusem wcale nie jest tak
                  męczące) a nawet częściej wybierać się na zakupy... :):) Te ubraniowe i
                  kosmetyczne oczywiście:) U mnie to działa:P Nim coś kupie to całe miasto mam
                  przechodzone kilka razy :P W twojej diecie brakuje wielu ważnych składników
                  odżywczych. I jeszcze picie kawy na prawie pusty żołądek to nie jest dobry
                  pomysł... Najlepiej to jeść 5 posiłków dziennie o stałych porach. Odrzucić
                  potrawy tłuste i ciężkostrawne. Diete urozmaicić tak by dostarczać organzmowi
                  wszystkich składników odrzywczych. Nawet tłuszcz jest potrzebny do
                  prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu.
                  • katiushax anka ooooooo anka :) 17.01.06, 13:23
                    anka - bajerantka ? :) Marna z ciebie prowokatorka KICIU, i wierz sobie dalej w
                    bajke o swojej wadze bo nikt poza Tobą w nią nie wierzy. Ważać 48kg chcesz
                    schudnąć 15 ? eee PULPECIKU, cos kręcisz :))) ale ubaw z Tobą niezły pieniaczku.
                    Złość się dalej, bluzgaj proste dziecie jeśli tylko w ten sposób poprawisz swoje
                    kondycję psychiczną, i choć na chwile zapomnisz o kompleksach, jestem w stanie
                    sie poswięcić dla dobra sprawy :)))
    • Gość: Nessie :D IP: *.acn.waw.pl 17.01.06, 13:55
      Zwłaszcza ta kostka knorra mnie powaliła... A nie lepiej dolać Ace albo
      Domestosa? Schudnięcie gwarantowane.
    • mikams75 Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie 17.01.06, 21:21
      mysle, ze kostka "winiary" bylaby lepsza.
    • Gość: Mega Re: jest rygorystyczna dieta i.. mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:08
      Nie wiem ile masz lat, ile ważysz i ile mierzysz, ale jeśli chcesz zrzucić 15
      kilo to albo masz nadwagę albo anoreksję. Jeśli naprawdę chcesz schudnąć,
      zdrowo wyglądać, nie katowac się głodem - napisze ci co zrobiła moja koleżanka.
      Zrzuciła 7 kg w pierwszym miesiącu, 5 w drugim - potem już nie wiem.Dostała
      kwitnąca cerę, zdrowe włosy i wygląda jak laleczka. Znalazła optymalnych,
      zapisała się na wizytę.Dietetyczka ustaliła jej jadłospis. Spróbuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka