Dodaj do ulubionych

grzywka, ale...

IP: *.olsztyn.mm.pl 17.01.06, 17:42
Prosze o pomoc...
mam długie czarne włosy, gęste i zadbane. Chciałabym zrobić sobie grzywkę,
ale jest jedno ale...
Otóż mam wystający nos. Podobno tylko mi się tak wydaje, ale wszyscy
przyznają, że jest dość duży. Jaką grzywke do mojej buzi? Ma ładny owal i
wysokie czoło...
Prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: mariola Re: grzywka, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:46
      równa,długośc pod brwi
      • Gość: Maxi Re: grzywka, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:53
        Najlepiej poradzi dobry fryzjer a ie forumowiczki, które nie widzą Twojej
        twarzy. jeżeli mas zjednak wystajacy nos to wydaje mi się ze równo ścięta
        grzywka jeszcze to podkresli. Ja bym polecała albo grzywkę degażowaną ze skosa
        albo delikatne paurki bez wyraźnej grzywy.
        • Gość: malutki Re: grzywka, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:57
          Też mam ten problem... wiele grzywek już przetestowałam, aktualnie mam właśnie
          prostą do brwi :) Wygląda świetnie z nosem, pod warunkiem, że jest uniesiona u
          nasady:) Jeśli lezy płasko - podkreśla wszystko co powinna ukryć....
          Teraz jednak zastanawiam się nad zapuszczeniem jej i chodzeniem z włosami
          zaczesanymi do tyłu, bez żadnej grzywki. Ale to już chyba ewidentnie podkreśli
          mój spory nosek.... jak myślicie?
          • Gość: mimi Re: grzywka, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:04
            Ja teraz mam takie, ale nie wiem czy lepiej wyglądam, na pewno jest wygodniej...

Dzieki za podpowiedzi, mimi
    • 18_lipcowa to samo ale... 18.01.06, 13:19
      też mam zdrowe ładne włosy
      jedno czego nie mam i nie mialam nigdy to krotka grzywka
      i chcialabym miec
      ale mam za niskie czoło
      chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka