Gość: Gienka IP: *.master.pl / *.master.pl 19.01.06, 13:03 Hej dziewczyny! zadam być może naiwne pytanie. Czy mozna spokojnie chodzić do solarium jeśli ma się na ciele duże blizny (np. po opercji)? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Pytanie o solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:33 O bliznach, niestety, nic nie wiem. Wiem tylko, że mnie już w solarium nie zobaczą:) Byłam tam trzy razy, bo tego wymagała moja kreacja, ale najpierw spaliłam sobie biust (po 3 minutach), następnym razem totalnie pupę. Jeśli już, to pewnie stojące:) Czy warto naprawdę..? Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: Pytanie o solarium 19.01.06, 13:39 mówię za siebie- mam bliznę po cc i sporą po operacji,na solarium chodzę i nic się nie dzieje-po opalaniu blizny lekko rózowieja i nic ponadto. oczywiście,blizny muszą być całkiem zagojone. hm...po 3 minutach mozna sie przypiec? moze to od karnacji zalezy? ja chodzę na 10 (początkowo) - 15 (po kilku seansach)i nigdy nie mialam nawet wyraznego zaczerwienienia. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Pytanie o solarium 19.01.06, 14:08 jeśli jesteś do tych blizn przyzwyczajona, akceptujesz je w pełni, nie zamierzasz ich rozjaśniać, pozbywać się i nie będzie Ci przeszkadzał fakt, że solarium je utrwali, to możesz chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienka Re: Pytanie o solarium IP: *.master.pl / *.master.pl 19.01.06, 17:20 No to chyba się zniechęciłam przed pójściem...a to nic, już się przyzwyczaiłam że jestem biała jak ściana:P Odpowiedz Link Zgłoś