Dodaj do ulubionych

krem pod oczy na zime?

05.11.02, 10:54
no wlasnie... krem ochronny ale nietlusty i dobry pod makijaz na zimowy
dzien. przychodzi Wam cos do glowy???
Obserwuj wątek
    • ewakam Re: krem pod oczy na zime? 05.11.02, 13:53
      polecam balsam p/oczy do skóry suchej Clarins'a (20 ml, ok. 120 zł), u mnie
      sprawdził się też żel p/oczy z wyciągiem z malwy PharmacEris z zielonej serii
      dla "wrażliwców" (chyba 20 ml, ok. 20 zł), Oceanic wypuścił serię AA Perfect
      Eye - wypróbuj
    • Gość: ania Re: krem pod oczy na zime? IP: 217.98.124.* 06.11.02, 08:51
      Ja ostatnio jestem pod wielkim wrażeniem Aquamilk Lancaster'a , polecam
      szczerze!!! robi wszystko co ma robić krem pod oczy....słoiczek jest troszkę
      niewygodny ale to dopiero pod sam koniec.pozdr.
    • Gość: łanka Re: krem pod oczy na zime? IP: *.79.3.37.adsl.hl.worldonline.dk 06.11.02, 09:20
      Do ewykam: a jak dokładnie nazywa się ten krem pod oczy Clarinsa? Podaj proszę
      całą nazwe... Dzieki.
      • donata3 Re: krem pod oczy na zime? 06.11.02, 09:26
        A może znacie coś gonego polecenia, niedrogiego a z filtrami!!! Kończy mi się
        już kremik z którego zresztą nie jestem zbytnio zadowolona i nie mam pomysłu na
        nowy. Może on również mieć delikatne działanie przeciwzmarszczkowe - niestety
        chyba już czas :-(((
        • Gość: yanka Re: krem pod oczy na zime? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 09:45
          agat_ka, bardzo fajny jest Liftactiv Vichy - dosyć gęsta konsystencja, ale
          ładnie się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu.
          • Gość: monias1 do ANI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 10:02
            odpowiedz co wiecej o AquaMilk (ja mialam tylko mala probke - ale bylam b.
            zadowolona). czy na dluzsza mete wygladza zmarszczki i dobrze nawilza?????
            z gory dzieki
            • Gość: ania Re: do ANI IP: 217.98.124.* 06.11.02, 14:29
              Cóż, jeżeli miałaś próbke to o konsystencji nie muszę mówić,ja nie mam
              widocznych zmarszczek ale skóra pod oczami zrobiła się taka aksamitna .Moja
              siostra , która baaaardzo zwraca uwagę na to miejsce,oceniła ,że mam jaśniejszą
              skórę .Ja bardziej odczuwam duże odżywienie i nawilżenie.Mam tylko problem bo
              zwkle zmieniam kremy i teraz nie wiem co kupić, wydaje mi sie ,że wszystkie
              będą gorsze.Wiem ,że trochę przesadzam,ale to "wina" kremu .nie moja.
              Aha!muszę powiedzieć,że balsam Clarinsa też miałam i miło wspominam.......pozdr.
              • Gość: monias1 Re: do ANI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 15:09
                Aniu,
                jesli stoisz przed zakupem nowego kremiku to polecam ci Advanced Night Repair
                Estee Lauder- drogi ale wart kupienia, spelnia wszystki wymagania: wygladza,
                rozjasznia cienie, nawilza, odzywia, idealnie sie wchlania pozostawiajac
                aksamitna skore - doskonaly zarowno na noc jak i na dzien pod makijaz
                Pozdrawiam
                • Gość: DO MONIAS Re: do ANI IP: 217.98.124.* 07.11.02, 08:34
                  HEJ MONIA ! PROSZĘ POWIEDZ COŚ O KONSYSTENCJI TEGO KREMU I CZY MA FILTRY???..A
                  CO Z WYGODĄ DAWKOWANIA (ALE WYRAŻENIE !) , BO JAK WIDZĘ TĄ ,NI TO BUTELKĘ NI
                  SŁOICZEK TO MAM WĄTPLIWOŚCI...NAJLEPSZE SĄ KOSMETYKI Z ATOMIZEREM,NP HYDRA-ZEN
                  BYŁ BARDZO WYGODNY !
                  • Gość: monias1 Re: do ANI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 07.11.02, 08:51
                    Krem Advanced Night Repair jest w sloiczku i ma dolaczona szpatulke (osobiscie
                    tez wole dozownik lub tubke), jest lekki i ma konsystencje zelu ale nie takiego
                    zwyklego zelu (bo zeli nie lubie - sa lepkie itp) powiedzialabym zel-kremu, b.
                    szybko sie wchlania i pozostawia skore aksamitna, zapach tez nie najlepszy, i
                    cena rowniez, ale wydaje mi sie ze najwazniejsze sa efekty i dzialanie!!! Ma
                    bardzo bogaty sklad, robi wszystko co powinien krem z wyzszej polki, z filtrami
                    to sprawa dyskusyjna - jako takich filtrow nie ma ale w skladzie jest szereg
                    antyoksydantow (vit. E itd), naprawde warto kupic, mi sie juz konczy i ta cena
                    mnie troche odstrasza ale chyba go sobie sprawie pod choinke.
      • ewakam Re: krem pod oczy na zime? 06.11.02, 14:17
        Baume "Special" Contour des Yeux - balsam p/oczy do skóry suchej
    • agat_ka Re: krem pod oczy na zime? 06.11.02, 11:31
      dzieki Dziewczyny!
      • Gość: daggy Re: krem pod oczy na zime? IP: 212.244.73.* 06.11.02, 16:56
        ja też mam ten balsam Clarinsa i jestem b. zadowolona, tam jest zresztą
        napisane, że normalnie jest na noc, a na dzień w zimnym klimacie.
    • Gość: Borys Re: krem pod oczy na zime? IP: *.2a.pl 06.11.02, 17:18
      ja tez mam ten balsam Clarinsa i jestem zachwycona. To najlepszy krem pod
      oczy jaki mialam. Nie uczula, a mnie w zasadzie uczulala wiekszosc i tych ze
      srednij i tych z gornej polki.
      • Gość: Trishna Re: O Baume.... IP: *.acn.waw.pl 07.11.02, 08:32
        Powiedzcie czy się nie mylę, testowałam ten krem w sklepie i mam wrazenie ze
        ma bardzo lekką konsystencję, prawie jak fluid, czy nie jest przypadkiem za
        lekki dla dziewczyn po 25 roku?
        • Gość: monias1 Re: O Baume.... IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 07.11.02, 13:03
          prawde mowiac to ciezko powiedziec, niby jest przeciwzmarszczkowy ale
          rzeczywiscie jest leciutki- jest b. wydajny kupilam go w zeszlym roku w maju i
          stosujac 2 razy dziennie mialam go do listopada (myslalam ze nigdy sie nie
          skonczy). Prawde mowiac to jest taki sobie chociaz znowu go kupilam tym razem
          dla skory suchej, bo jest wyprzedaz Clarinsa w Victorii (kupilam go o 40%
          taniej). I co dziwne - ten poprzedni do wszystkich rodzajow skor byl ok.,
          natomiast ten po nalozeniu na noc rano mam lekko podpuchniete oczy (moze to
          dzialanie milorzabu japonskiego ktory jest dodany do balsamu dla skory suchej)
          i teraz stosuje go na dzien - o dziwo niby jest dla skor suchych i ma bogatsza
          konsystencje niz ten do wszystkich rodzajow to wchlania sie b. dobrze i pod
          makijaz jest ok.
          Natomiast wracajac do tamtego lata to musze powiedziec, ze stosujac go latem 2x
          dziennie pojawily mi sie lminimalnie "zmarszczki" (oczywiscie po sloncu),
          natomiast w tym roku w lato stosowalam Advanced Night Repair i stwierdzam, ze
          ten krem to rewelacja, chroni przed sloncem doskonale, moja skora pod oczami
          jest w b. dobrej kondycji chociaz nie ma filtrow SPF.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka