Gość: Marghot IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.11.02, 17:47 Proszę o pomoc. Niestety zniknęły moje favourites z ustawien internetowych, a ja nie pamiętam adresów www. Jeśli znacie jakieś sklepy on-line z bielizną wdzięczna będę z linki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: Internetowe sklepy z bielizną IP: *.tpg.pl 05.11.02, 17:54 www.avocado.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nineczkas Re: Internetowe sklepy z bielizną 05.11.02, 18:12 www.victoriassecret.com Podobno wysylaja takze do Polski.. teraz maja przeceny przed swietami. Boska bielizna.. Warto chociaz zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Internetowe sklepy z bielizną IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.11.02, 18:21 Cóż, Victoria do najtańszych nie należy choć przyznać trzeba, że bielizna jest piękna. Jednakże nie za bardzo wyznaję się na ich numeracji stanikowej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Internetowe sklepy z bielizną IP: *.telocity.com 05.11.02, 18:45 Na ich stronie sa tabele.. podane w calach, nie wiem czy w cm. obwody, gdzie co i jak mierzyc i jaki obwod do jakiego numeru. Ostatnio w jakiejs polskiej gazecie przeczytalam, (i uwazam, ze to dobra rada, ze najlepiej zebrac sie w kilka osob , bo wtedy koszty przesylki mozna podzielic na te wiecej osob. No i ze nie mozna zamawiac powyzej $100 bo wtedy placi sie clo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Internetowe sklepy z bielizną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 20:14 www.biust.com.pl bardzo fajna bielizna Triumpha, Feliny i paru tańszych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: Internetowe sklepy z bielizną 05.11.02, 22:10 Jest jeszcze www.intymna.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: Internetowe sklepy z bielizną 06.11.02, 09:46 www.intimissimi.com Moja ulubiona bielizna Odpowiedz Link Zgłoś