Dodaj do ulubionych

włoski naokoło sutków

20.01.06, 11:39
Czy Wy tez tak macie? Dosyć grube i długie, czarne włoski naokoło sutków? Nie
wiem co z tym zrobić, wyrywam je pęsetą ale znowu rosną. Pomocy!
Obserwuj wątek
    • mangaj Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 16:24
      hej, nikt nie ma takiego problemu?
      • Gość: biedrona Re: włoski naokoło sutków IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.06, 16:37
        Ja mam:/ (i wiele innych dziewczyn na pewno tez ale zadna sie nie przyznaje;P).
        JA z nimi nic nie robie-rosna sobie takie dlugie i okropne. Boje sie uzyc
        pensety (bo to chyba zbyt wrazliwe miejsce) a jak przytne nozyczkami to wyrosna
        jeszcze gorsze (bede twarde, klujace itd). A tez chcialabym sie ich pozbyc...
        • monivk Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 16:43
          wiele dziewczyn ma .wydaje mi sie ,ze pozostaje wyrywac penseta raz za
          razem.zbyt wrazliwe miejsce ,zeby uzyc jakies bardziej spektakularnej i
          dlugotrwalej metody
          • lili76 Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 17:01
            Zeby wloski zniknely nalezy brac hormony.... albo pensetka - wcale nie boli.
            Pozdrawiam
            • Gość: www Re: włoski naokoło sutków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:13
              Ten temat był tu już wałkowany tysiące razy -pewnie dlatego nikomu się nie chce
              odpisywać. Proponuję skorzystać z wyszukiwarki i poczytać te wątki.
    • Gość: jaaaaaaaaaaa Re: włoski naokoło sutków IP: 213.199.30.* 20.01.06, 18:04
      Hej!
      Ja uzywalam pensetki. Ale wloski jak odrastaja to czasami sie "blokuja" pod
      skora. Teraz zostawiam je takie jakie sa. Bo akurat jak wyrywalam pensetka
      dostalam jakies infekcji (wlosek mi zaczynal odrazstac pod skora), i
      zgromadzilo mi sie kupe ropy, musial mi to nacinac lekarz :( Od tej pory nie
      wyrywam bo sie boje ;(
    • Gość: Ewa Mamy. To jest OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:35
    • Gość: dwa_buciki Re: włoski naokoło sutków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:00
      Na szczęście nie mamy. Ale mamy inne rzeczyu, więc się nie martw;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka