mangaj 20.01.06, 11:39 Czy Wy tez tak macie? Dosyć grube i długie, czarne włoski naokoło sutków? Nie wiem co z tym zrobić, wyrywam je pęsetą ale znowu rosną. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangaj Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 16:24 hej, nikt nie ma takiego problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: włoski naokoło sutków IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.06, 16:37 Ja mam:/ (i wiele innych dziewczyn na pewno tez ale zadna sie nie przyznaje;P). JA z nimi nic nie robie-rosna sobie takie dlugie i okropne. Boje sie uzyc pensety (bo to chyba zbyt wrazliwe miejsce) a jak przytne nozyczkami to wyrosna jeszcze gorsze (bede twarde, klujace itd). A tez chcialabym sie ich pozbyc... Odpowiedz Link Zgłoś
monivk Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 16:43 wiele dziewczyn ma .wydaje mi sie ,ze pozostaje wyrywac penseta raz za razem.zbyt wrazliwe miejsce ,zeby uzyc jakies bardziej spektakularnej i dlugotrwalej metody Odpowiedz Link Zgłoś
lili76 Re: włoski naokoło sutków 20.01.06, 17:01 Zeby wloski zniknely nalezy brac hormony.... albo pensetka - wcale nie boli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: włoski naokoło sutków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:13 Ten temat był tu już wałkowany tysiące razy -pewnie dlatego nikomu się nie chce odpisywać. Proponuję skorzystać z wyszukiwarki i poczytać te wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: włoski naokoło sutków IP: 213.199.30.* 20.01.06, 18:04 Hej! Ja uzywalam pensetki. Ale wloski jak odrastaja to czasami sie "blokuja" pod skora. Teraz zostawiam je takie jakie sa. Bo akurat jak wyrywalam pensetka dostalam jakies infekcji (wlosek mi zaczynal odrazstac pod skora), i zgromadzilo mi sie kupe ropy, musial mi to nacinac lekarz :( Od tej pory nie wyrywam bo sie boje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: włoski naokoło sutków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:00 Na szczęście nie mamy. Ale mamy inne rzeczyu, więc się nie martw;) Odpowiedz Link Zgłoś