blondyna2005 21.01.06, 12:13 widziałam w kiosku niebieską płukankę "celia". ma ktos z tym doswiadczenia? czy włosy nie zrobia się po tym zielone i czy nie niszczy to włosów. jestem tlenioną blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskaka Re: płukanka Celia 27.01.06, 10:18 ponawiam wątek, tez zastanawiam się nad ta płukanką. niedawano rozjasniłam włosy i wyglądam koszmarnie, widziałam też płukankę srebrną, może ta bedzie lepsza? jaki bedzie efekt po zastosowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
madziu Re: płukanka Celia 27.01.06, 13:10 Witam Was dziewczynyja mam płukanke,która zakupiłam w sklepie fryzjerskim,za 10 zł(srebrna)bede nia robic pirwzy raz,ale widziałam kolezanke,ktora tez tym robi i efekty sa super,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkabig Re: płukanka Celia 28.01.06, 15:38 Ja użyłam tej płukanki ale nie jestem zbytnio zadowolona. Dobra płukanka po rozpuszczeniu w wodzie powinna mieć kolor fioletowy a ta ma niebieski. Niezbyt ładnie włosy wyglądają podczas zmywania się jej - mają kolor ... dosłownie wpadjący w ... zieleń. Trzeba bardzo mało lać tej płukanki do wody, bo efekt może być nie fajny.(mam włosy blond z platynowymi pasemkami) Odpowiedz Link Zgłoś