Dodaj do ulubionych

Divinora - cudo podkład

IP: 62.148.95.* 06.11.02, 14:50
Dziewczyny,
Co jest z tą Divinorą ?! Przyjdzie zgłupieć tak różne są opinie.
To w końcu ile ich jest i która taka rewelacyjna a która nie.
Która nawilża a która matuje ? I która warta grzechu ?
Już miałam kupować-myślałam,że jest jedna i superowa - ale teraz zdurniałam..
Proszę , wyjaśnijcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Divinora - cudo podkład IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 15:31
      z serii Divinora sa dwa rodzaje podkladow: semi-matt z SPF 12 i ultra fluid
      foundation IP 15.
      ja wyprobowalam semi-matt i uwazam ze podklad jest super, lecz lekko widac go
      na twarzy, ale pieknie pachnie, kryje srednio nie tworzac maski, natomiast ten
      drugi nie wiem ale w najblizszych dnia wyzebrze probke i wyproboje. Wiecej
      informacji o podkladach z serii Divinora na stronach Gerlaina www.guerlain.com,
      na stronach wizazu, i w linku SUPER podklady Yves Saint Laurent!!! tu na tym
      forum
      pozdrawiam
      • Gość: Femme Re: Divinora - cudo podkład IP: 62.148.95.* 06.11.02, 15:40
        Monias- wielkie dzięki. Jak sprawdzisz to drugie to napisz, proszę.
        Strasznie mnie ta Divinora zaczęla kręcić....
        • Gość: monias1 Re: Divinora - cudo podkład IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 15:50
          jak przetestuje to dam znac, ale radze ci rowniez przetestowac (ja biore ze
          soba maly pojemniczek i prosze o nalozenie danego fluidu - w ten sposob moge
          sprawdzic czy dla mojej skory jest ok. i czy kolorek jest odpowiedni). wedlug
          mnie to oba sa b. dobrej jakosci i super tak jak firma Guerlain, sek w tym czy
          akurat bedzie nam pasowal i bedzie dla nas dobry
          pozdrawiam
          • Gość: Femme Re: Divinora - cudo podkład IP: 62.148.95.* 06.11.02, 16:05
            Dobry pomysł. Dzięki !!!
            • Gość: monias1 Do FEMME IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 09.11.02, 10:41
              przetstowalam nowa Divinore (ultra ...) i powiem, ze jednak wole Divinore Semi-
              matt. Generalnie Divinora ultra.. jest to podklad b. lekki, lekko kryjacy, o
              konsystencji b. plynnej, dobrze sie naklada. Ale wydaje mi sie ze bardziej go
              widac na mojej twarzy - to dziwne bo jest b. plynny i lekki podejrzewam, ze to
              nie wina podkladu tylko ostatnio mam bardziej wysuszona twarz (m.in. po kremie
              z retinolem i kwasami).
              W konsekwencji chyba jednak zafunduje sobie pod choinke Divinore Semi-Matt
              (choc nie poddam sie po jednym razie i jeszcze go dalej przetestuje, probka
              powinna mi starczyc jeszcze na 2 razy).
              Dla osob ktore chca znac roznice pomiedzy tymi dwoma fluidami to radze
              przetestowac na wlasnej skorze i samemu ocenic, poniewaz podklad nie nalezy do
              najtanszych.
              Pozdrawiam
    • Gość: agnieszka Re: Divinora - cudo podkład IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.11.02, 16:11
      jest naprawde swietny... mam go od niedawna, bo od tygodnia ale wiem ze to
      bedzie moj ulubiony podklad, lekko matuje ale nie tworzy maski, ma w sobie
      jakie refleksy ktore odbijaja swiatlo, jest delikatny ,slicznie pachnie...
      i trzyma sie caly dzien, i to chyba najwazniejsza dla mnie sprwaw, bo moja
      skora nie jest latwa i piekna , a ten podklad trzyma sie konkretnie... polecam
      i jeszcze jedno ma dozowniczek i nie trzeba sie paprac, ma super opakowanie jak
      olbrzymi lakier do paznokci, same plusy....
      • Gość: monias1 do AGNIESZKI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 16:16
        Agnieszko,
        o ktorej Divinorze mowisz??? semi-matt czy ultra foundation????
        • Gość: katrina Re: do AGNIESZKI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.11.02, 21:06
          mówi o semi matt. wszytkie te superlatywy dotyczą semimatt
        • Gość: agnieszka Re: do AGNIESZKI IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 07.11.02, 11:21
          ...dokładnie... mówiłam o SEMI-MAT , mam kolorek nr 540 beige naturel,nie jest
          za ciemny ani za jasny, jak w sam raz, mam ciemne włosy i ciemne oczy , ale
          jasną skóre, i myśle że ten kolor jest najlepszy...powodzenia
          • Gość: kleo Re: do AGNIESZKI IP: 195.117.144.* 07.11.02, 11:54
            Ja niesmialo zapytam o cene?? No i o wydajnosc..
            • Gość: ewcia Re: do AGNIESZKI IP: *.uta.edu 07.11.02, 16:54
              Wczoraj zakupilam semi-matt, no 230 , naturalny roz. Rzeczywiscie podpisuje sie
              pod tym co powiedzialy poprzedniczki, ten podklad jest najlepszy jaki mialam do
              tej pory. Nie moge wyjsc z zachwytu. Zaplacilam $40. Czyli 36 plus tax, ALe
              widzialm na truskawce za $32, nastepnym razem dokonam zakupu wlasnie tam.
              Pojemniczek ma niestety tylko 25ml. ale uwazam , ze podklad ten jest bardziej
              wydajny niz np. biotherm ktory mialam do tej pory. Jest bardziej gesty , uzywam
              go zdecydowanie mniej. No i najwazniejsze ma filtr 12.
              pozdrowienia
              • Gość: katrina Re: do AGNIESZKI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.11.02, 12:43
                Szkoda tylko że ten filtr jest zdaje się nic nie wart, tzn. tylko antyUVB.
                • Gość: monias1 Re: do AGNIESZKI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 12.11.02, 09:02
                  a ja jednak jak bede kupowac to kupie Divinore Semi-Matt!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka