Gość: kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:21 Hej!1 Mam prośbe doradżcie mi jakis dobry podkład, aby matował i aby buzia śłicznie wyglądała :) Cena do 65zł dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: PODKŁAD!!! 30.01.06, 19:45 Lirene City Matt - matujący (bo są jeszcze rozświetlające) cena ok. 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:02 hmm...sceptycznie podchodze do podkładów za 20zł i to nie jest jakieś burżujstwo, ale wieszkość podkładów do 20 jest poprostu beznadziejnych, szybko się ścierają, są niewydajne, ten city matt rzeczywiście jest taki dobry???? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: PODKŁAD!!! 31.01.06, 00:18 Ja kupuje podklad z Heanu tak do 10zl i jest genialny!!!Swietnie kryje,matuje,dlugo sie utrzymuje na buzi.nie ma efektu maski,i jest naprawde swietny.A po 8 godzinach na uczelni nie mam wrazenia,ze mam "brudna" twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
anecia78 Re: PODKŁAD!!! 31.01.06, 09:38 napisz cos o nim wiecej ?? tzn jaka firma i nazwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: PODKŁAD!!! 31.01.06, 10:28 Ten citi matt nazywał sie kiedyś PRIVI i kosztował 36 zł, ale Erisowa sie z tego wycofała, jednak produkt cieszył sie uznaniem, przerobiła etykietę i spusciła cenę. Z loreala polecam ten aksamitny, co reklamowała rok temu Natalie Imbruglia, cholera, uciekła mi nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: PODKŁAD!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.01.06, 10:43 Citi Matt jest teraz w Olivii - probka. Rowniez go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:40 Kupiłam dziś ten city matt, ale niestety kolor mi nie pasuje ja jestem bardzo blada, a on jest ciemniejszy. Fajnie pachnie i kosztuje 18,49pln. Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: PODKŁAD!!! 31.01.06, 10:23 Właściwie wszystkie podkłady L'Oreala sa bardzo fajne i w podobnej cenie. Było na ich temat full wątków, spróbuje poszukać, dziewczyny bardzo chwaliły, może i Tobie się spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkalp Re: PODKŁAD!!! IP: 87.207.208.* 31.01.06, 15:15 polecam Vichy. bardzo wydajny i trwaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobia Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:19 aby odpowiednio zmatowic twarz nalezy pobrac probkę naskorka, okreslic jego chropowatosc potem skorzystac ze wzoru h=k/3,14 gdzie k-chropowatosc naskorka i dobrac odpowiednia grubosc h papieru sciernego. ja zawsze uzywalam papieru grubosci h=120. matowi i wyglada a w dodatku pilinguje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:10 :D szacunek:P Odpowiedz Link Zgłoś
euphrosyne Re: PODKŁAD!!! 31.01.06, 15:17 Astor Natural Fit, używam go drugi rok, matuje może średnio, ale jest naprawdę super (a cerę mam mieszaną i z problemami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:06 agnieszkalp a ile kosztuje podkład Vichy? i naprawde jest warty polecenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PODKŁAD!!! IP: *.such.nat.hnet.pl 01.02.06, 15:44 moim zdaniem nie ma dobrych podkladow polskich firm. uzywalam wielu bo szukalam czegos co nie zrujnuje budzzetu. jednak z czystym sumieniem moge polecic jedynie ideal balance loreala. kosztuje ok 45 zl. wiec to i tak mniej niz mozesz przeznaczyc. proponuje zaopatrzyc sie w dobry podklad bo twarz, to nasza wizytowka. i nie wazne czy piekna, regularna o nieskazitelnych rysach. wazne czy zadbana i czysta. taki efekt daje ten podklad, ktory goraco polecam. aha, ja mam problemy z masakrycznie tlusta, tradzikowa cera. ale jest dobrze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On jest cool i tan Re: PODKŁAD!!! IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:05 Ja używam podkładu firmy "DERMACOL" koztuje ok 9 zł nie myśl że ta cena oznacza złą jakośc kupiłam sobie droższy podkład dobrej firmy lecz nie był tak dobry jak "dermacol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: PODKŁAD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:11 przecież to nie jest podkład, tylko tapeta dla aktorów, osób chorych albo zapryszczonych nastolatek:S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PODKŁAD!!! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 01.02.06, 16:40 własnie! Tego uzywa sie punktowo. Ja uzywam dermacolu w miejsca zaczerwienione.. ale nigdy na całą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: PODKŁAD!!! 03.02.06, 14:30 za całkiem dobry matujący podkład uważam Plus Que Parfait Bourjois, ładnie też kryje (ale nie robi żadnej maski) a tańszy np. Maybelline taki pudrowy, nie pamiętam jak się nazywa, na pewno ma Wonder w nazwie;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś