Dodaj do ulubionych

balsamy brązujące

IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.06, 20:25
czy balsamy brązujące sa skuteczne? Czy będe miała po ich zastosowaniu
delikatny odcień opalonej skóry? Jeśli tak, to jaki mi polecacie? Z góry
dziekuje z rady. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • portretkobiety Re: balsamy brązujące 31.01.06, 21:00
      Po zastosowaniu większości balsamów brązujących nie zauważysz znaczącej zmiany
      na skórze, chyba że zastosujesz Balsam Sopot, który działa praktycznie jak
      samoopalacz.
      --
      Portret Kobiety
    • justa_79 Re: balsamy brązujące 31.01.06, 21:09
      polecam balsam Bielendy, przy regularnym stosowaniu lekko przyciemnia skórę.
      • Gość: anja Re: balsamy brązujące IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 31.01.06, 21:45
        a ja polecam balsam brązujący Soraya-totalnie mnie zaskoczył;) Skóra nabrała
        bardzo szybko piękny złocisto- brązowy odcień:) mniam;) I co najważniejsze
        schodzi równomiernie. Polecam:)
      • Gość: anja Re: balsamy brązujące IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 31.01.06, 21:45
    • sprytney_bears Re: balsamy brązujące 01.02.06, 11:56
      Są skuteczne, polecam Sopot ziaja :) zależy jaką masz karnację, tak mocno
      będzie widoczny. Jeśli masz naprawdę jasną to ten sopot będzie bardzo mocny. Ja
      go używam ale mam raczej średnią, taką brzoskwiniową i dla mnie jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka