Dodaj do ulubionych

Uzdrowisko SPA Nałęczów

IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.06, 22:46
Witajcie
Jeśli macie dobra lub złą opinię na temat SPA Nałęczów wypowiedzcie się na
forum: www.forum.spa-prestige.pl
Obserwuj wątek
    • kosztelka Re: Uzdrowisko SPA Nałęczów 28.10.06, 18:10
      Zakochałam się w Nałęczowie w maju zeszłego roku od pierwszego wejrzenia.
      Do tej pory byłam w SPA w Nałęczowie już cztery razy i za każdym razem
      wracam zachwycona. Nie jestem osobą wymagającą, ale zwracam uwagę na drobne
      szczegóły. Dla mnie - warszawianki - ważne jest to, że Nałęczów jest blisko
      Warszawy. Dwie godziny pociągiem, dziesięć minut taxi i już jestem na miejscu.
      Przed wyjazdem uzgadniam termin i pokój z marketingiem (po pierwszym pobycie
      już wiem, który pokój bym chciała). Osoby pracujące w marketingu zrobią dla
      każdego wszystko, co w ich mocy. Oczywiście wybieram zawsze pokój z widokiem
      na park, co ma znaczenie - powiedziałabym - "kojące" duszę i uspokajające po
      warszawskim zgiełku. Potem z wyjątkowo miła panią Paulinką uzgadniam zabiegi,
      czyli godziny. Masaż koniecznie u pana Wojtka, który jest mistrzem w swoim
      fachu, jest znakomitym gawędziarzem, potrafi i zarecytować piękny wiersz,
      i zaśpiewać, i rozweselić. Godzinny czy też półgodzinny masaż u pana Wojtka
      jest doskonałym balsamem dla mojej psychiki przede wszystkim, ale i sam masaż
      jest na tyle rewelacyjny, że na długo usuwa wszelkie dolegliwości. Godnym naś-
      ladowcą pana Wojtka będzie kiedyś wspomniana pani Paulina i pan Krzyś. Uczą
      się od Mistrza, bo o panu Wojtku wypadałoby powiedzieć "Mistrz". Wszystkie
      osoby pracujące w SPA są szalenie miłe, dają z siebie wszystko, choć myślę, że
      niezbyt dużo zarabiają (a to błąd dyrekcji, bo w ten sposób pracownicy zawsze
      będą szukać dodatkowych źródeł dochodu,a przez to tracą czas na życie osobiste).
      Lepsza płaca pozwoliłaby na zaistnienie "perełek" czyli świetnych pracowników
      w nałęczowskim SPA. Między zabiegami oczywiście biegam na posiłki. Kuchnia jest
      dla mnie znakomita i nie ma mowy o jakimkolwiek odchudzaniu się, bo wszystko
      wygląda tak apetycznie, że muszę koniecznie wszystkiego spróbować. Jeśli czuję
      się taka "pełniejsza", to idę na spacer do parku, albo dalej po Nałęczowie.
      Lubię też wpadać codziennie na godzinkę do Groty Solnej. Uwielbiam - i to jest
      odpowiednie słowo - chodzić do kawiarni "Impresja", posiedzieć przy znakomitej
      kawie i domowym ciasteczku i pogapić się na wszystkie rzeczy w Galerii, które
      wiszą na ścianach, stoją na parapetach lub są wystawione w szafach i swoim wi-
      dokiem kuszą, by je kupić. Z ostatnich dwóch pobytów mam kilka uroczych rzeczy,
      w tym dwa kolorowe szklane drzewa, na które patrzę codziennie i które codzien-
      nie przypominają mi nałęczowski park i uroczego Bolesława Prusa siedzącego
      na ławeczce przed Pałacem Małachowskich.
      Serdecznie pozdrawiam mieszkańców Nałęczowa, bo są niezwykle sympatyczni i mili.
      • kosztelka Re: Uzdrowisko SPA Nałęczów 28.10.06, 18:25
        Zapomniałam dodać, że obowiązkowo chodzę na basen do Atrium
        i oczywiście moczę się przez 20 minut w basenie białej glinki
        (jedyny w kraju). Glinka sprawia, że moje ciało jest alabastrowe!
        • kosztelka Re: Uzdrowisko SPA Nałęczów 18.12.06, 12:06
          Czy ktoś z Was miał masaż kamieniami?
          Na czym on polega i jakie są Wasze odczucia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka