Gość: madziulka_25 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 12:18 Na wizażu przeczytałam, że jest nowa wersja tego kremu z filtrami UVA/UVB, czy ktoś widział już może ten krem w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 14:30 jest w Euroaptece koło Decoradora w W-wie, kosztuje ok. 24 zł, ma Spf 15 i UVA 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: krem iwostin z filtrami IP: proxy / 213.25.97.* 15.11.02, 15:12 Czy mogłybyście napisac coś więcej na temat tego kremu (nawilżający, tłusty?)? Nadaje sie na zimę? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 15:32 ma być bardzo nawilżający, chyba na mróz się za bardzo nie nadaje, to chyba wersja tego bez filtrów, kóry jest z kolei ponoć podobny do Thermal S1 Vichy. Miałam ten ostatni i wydawał mi się na temp. ujemne trochę za lekki (w przeciwieństwie do Thermal S2). Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 22:08 UVA 10 to niezły wynik. Chyba kupię jak mi się Hydraphase niebawem skończy. Bo w kieszeni pusto:( Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: krem iwostin z filtrami 16.11.02, 22:12 ja mam iwostin w tubie nawilżający bez filtrów i jestem BARDZO zadowolna, krem idealnie sie wchłania, nawet matuje (choc nie uwielbiam matujących kosmetyków) a poza tym makijaz na nim pięknie lezy, zwłaszczca podkład. No i cena 16 -18 zł za 75 ml ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: krem iwostin z filtrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 09:08 Hej; kontunuuje temat. czy mogłybyście napisać nieco więcej o tym kremie? Gdzie go można dostać w Warszawie? Dzięki, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: krem iwostin z filtrami IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.11.02, 09:16 kremy Iwostin sprzedaje apteka w Klifie, ta sama apteka jest tez w Sadyba Best Mall, powinni też tam je mieć. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś