Dodaj do ulubionych

krem iwostin z filtrami

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 12:18
Na wizażu przeczytałam, że jest nowa wersja tego kremu z filtrami UVA/UVB,
czy ktoś widział już może ten krem w aptekach?
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 14:30
      jest w Euroaptece koło Decoradora w W-wie, kosztuje ok. 24 zł, ma Spf 15 i UVA
      10.
      • Gość: lefkara Re: krem iwostin z filtrami IP: proxy / 213.25.97.* 15.11.02, 15:12
        Czy mogłybyście napisac coś więcej na temat tego kremu (nawilżający, tłusty?)?
        Nadaje sie na zimę?
        Ola
        • ptasia Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 15:32
          ma być bardzo nawilżający, chyba na mróz się za bardzo nie nadaje, to chyba
          wersja tego bez filtrów, kóry jest z kolei ponoć podobny do Thermal S1 Vichy.
          Miałam ten ostatni i wydawał mi się na temp. ujemne trochę za lekki (w
          przeciwieństwie do Thermal S2).
      • nenne Re: krem iwostin z filtrami 15.11.02, 22:08
        UVA 10 to niezły wynik. Chyba kupię jak mi się Hydraphase niebawem skończy. Bo
        w kieszeni pusto:(
        • znak_yrden Re: krem iwostin z filtrami 16.11.02, 22:12
          ja mam iwostin w tubie nawilżający bez filtrów i jestem BARDZO zadowolna, krem
          idealnie sie wchłania, nawet matuje (choc nie uwielbiam matujących kosmetyków)
          a poza tym makijaz na nim pięknie lezy, zwłaszczca podkład.
          No i cena 16 -18 zł za 75 ml !
          • Gość: Magda Re: krem iwostin z filtrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 09:08
            Hej; kontunuuje temat. czy mogłybyście napisać nieco więcej o tym kremie? Gdzie
            go można dostać w Warszawie?
            Dzięki,
            Magda
            • Gość: Bożena Re: krem iwostin z filtrami IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.11.02, 09:16
              kremy Iwostin sprzedaje apteka w Klifie, ta sama apteka jest tez w Sadyba Best
              Mall, powinni też tam je mieć.
              Pozdrawiam
              B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka