Gość: Anka IP: 212.244.37.* 14.11.02, 15:28 Czy ktos uzywal? Bardzo prosze o opinie tego jak i innych kosmetykow tej firmy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghot Re: dioptigel- Lierac IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 14.11.02, 15:46 Ja używam kosmetyków Lierac i bardzo je sobie chwalę - poza ceną oczywiście ;) Stosuję krem pod oczka Diopticerne - wspaniale rozjaśnia cienie pod oczami. 5ml kosztuje ok.68zł, starcza na dość długo. Należy go stosować jako kurację. Mam SOS Sequissimo serum intensywnie nawilżające - nareszcie zniknął problem przesuszonej skóry. Na koniec polecam kremik do skóry wrażliwej, zapobiegający zaczerwienieniom - nie pamiętam nazwy - sprawdź sobie stronkę www.lierac.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: dioptigel- Lierac IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.11.02, 21:40 czy mozesz mi powiedziec czy ten diopticreme (czy jakos tak) moze byc przydatny na worki pod oczami? podobno tak ale chcialabym sie upewnic, bo troszke jednak kosztuje i jeszcze jedno, moze spotkalas sie ze w jakiejs aptece moge dostac probke tego kremu? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś