Gość: gość IP: *.otenet.gr 06.02.06, 12:57 Od około dwóch lat robię sobie balejage, jak tylko pojawiają się odrosty zaraz robię od nowa, chciałabym wrócić do swojego koloru ale nieznoszę tych paskudnych odrostów. Co proponujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Shatan Re: chcę się pozbyć pasemek IP: *.crowley.pl 06.02.06, 13:01 A co tu proponować? Wyjścia są dwa: obciąć się na łyso albo zafarbować włosy na jednolity kolor zbliżony do naturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: chcę się pozbyć pasemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:02 Cóz za filozofia?? Pomaluj całe włosy na swój kolor- zrobiłam tak 4 miesiace temu i już nie mam balejażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newwoman Re: chcę się pozbyć pasemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:09 Ale pasemka mogą "chwycić" kolor mocniej, niż partie włosów nierozjaśniane. I nadal będzie melanż. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: chcę się pozbyć pasemek 06.02.06, 16:14 raczej słabiej, z rozjaśnianych włosów kolor szybciej się wypłukuje. ale po kilku farbowaniach całości kolor mniej więcej się wyrówna, a i włosy trochę odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: chcę się pozbyć pasemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:13 fryzjerka zrobiła mi ciemnejszy baleyage zbliżony do naturalnego koloru i mam jeszcze resztki tamtego i nowy ładnie się komponuje bo odrosty nie są już tak widoczne i następny baleyage jeszcze gęstszy zrobi i się kolor wyrówna ja nie chciałam od razu całych włosóc ciemnych Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: chcę się pozbyć pasemek 06.02.06, 14:17 dobrze położona farba(a przede wszystkim dobrze dobrana) jest w stanie zakryc wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: chcę się pozbyć pasemek 06.02.06, 16:34 moim zdaniem nie da się pofarbować włosów na taki kolor, żeby był identyczny z naturalnym i żeby nie było potem widać odrostów. Ja radzę przy każdym kolejnym balejażu farbować mniejszą ilość pasemek- wtedy będzie łatwiej przetrwać odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: chcę się pozbyć pasemek 06.02.06, 17:39 Jesteś w błędzie - da sie ... To jednak zależy od tego, jaki mammy własny kolor włosów - przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś