punkgirl 06.02.06, 22:47 hej!znacie może jakieś dobre ćwiczenia do wykonywania w domu i "przyjazną" dietę aby mieć ładną i szczupłą sylwetkę?i stracić ok.5kg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enixx Re: ładna sylwetka:) 06.02.06, 22:56 kazdy ruch jest dobry :) byle systematycznie. A na ladna sylwetke polecam basen (niestety nie w odmu :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
hoolig_anka Re: ładna sylwetka:) 06.02.06, 23:01 kurcze...a ja własnie chcialabym miec basen w domu, na miejscu bo cholernie nie chce mi sie latac z rana na drugi koniec miasta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila basen w domu IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:39 hoolig_anka napisała: > kurcze...a ja własnie chcialabym miec basen w domu, na miejscu bo cholernie nie chce mi sie latac z rana na drugi koniec miasta:( Mocno byś się umęczyła robiąc nawrotki w te i wewte pływając w basenie który jest w domu. ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colleen Re: ładna sylwetka:) IP: *.chello.pl 07.02.06, 11:18 W marcowym Shapie bedzie plyta z Joga. Potem jeszcze maja wydac Pilatesa, "Spalanie kalorii" i "Rzezbienie sylwetki". Moze akurat te cwiczenia Ci sie spodobaja? W sklepach mozna kupic plyty z cwiczeniami za ok 30 zl. Ja mam "Aerobic dance". Te cwiczenia sa dosc latwe, raczej dla poczatkujacych. Mozna robic latwiejsza lub trudniejsza wersje tego samego cwiczenia. Jesli do tej pory malo sie ruszalas to moga byc odpowiednie. Popatrz na allegro, czasem mozna kupic te plyty taniej. Odpowiedz Link Zgłoś