Dodaj do ulubionych

TRWAŁA - KRĘCONE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:28
Marzę o kreconych falkach na swojej głowie,boję sie jednak czy i jak długo
będą się one trzymać tzn. jak dbać o takie włosy by nie wygladać jak "szopen
po koncercie" NIgdy wcześniej nie miałam robionej trwałej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzia Re: TRWAŁA - KRĘCONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:07
      Miałam robioną trwałą dwa razy w życiu...wyszła naprawde rewelacyjna i
      utrzymywała mi sie baaardzo długo...śliczne loczki miałam około roku a potem
      były to fale...trwałą robiłam na wlasną ręke za każdym razem :-) tzn koleżanka
      mi robiła...wiem że to było ogromne ryzyko ale niejeden fryzjer lepiej by tego
      nie zrobił :-) miałam koleżanke która u fryzjera zrobiła sobie wymarzone
      upragnione loczki i miala...przez trzy dni...potem sie rozprostowały i
      wyglądała jak szopen :-) nie wiem...może to zalezy od raodzju włosów...ja mam
      cienke włosy, raczej delikatne...trwała nie zniszczyła mi włosów aż tak bardzo
      może dlatego że używałam odżywek systematycznie i dbałam o wlosy...aha NIE
      rozczesywałam włosów po myciu grzebieniem!!!
      Mam nadzieje ze choć troche Ci pomogłam :-) jak będziesz miała pytania to z
      chęcią odpowiem. Pozdrawiam
      • Gość: marta Re: TRWAŁA - KRĘCONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 06:24
        Dziekuje za pomoc ,moje włosy sa dośc gęste ,ciekawe co z tego wyjdzie...?
    • bzzzk Re: TRWAŁA - KRĘCONE 07.02.06, 16:45
      wiesz, wszystko to zależy oczywiście od umiejętności fryzjera, ale w dużej
      mierze też od włosa- co wyjdzie przekonasz się tylko, jak zrobisz, to trudno
      przewidzieć...
      pzdr
      • Gość: katia Re: TRWAŁA - KRĘCONE IP: 213.255.236.* 07.02.06, 18:44
        Ja robilam sobie trwala kilka razy.Musisz wiedziec ze po "zejsciu"trwalej
        zawsze wlosy sa sianowate i zniszczone choc nie wiem jak bys o nie dbala.Bylam
        zadowolona z efektu tylko raz,gdy mialam zrobiona trwala na dlugie,nie
        farbowane i zdrowe wlosy.Wyszly delikatne loczki ktore pozniej z czasem
        przeksztalcily sie w fale,ale plyn do trwalej trzymalam na wlosach tylko 15
        min.Wlosy mam delikatne,cienkie.Pozniej jeszcze je "upiekszylam"
        pasemkami,wygladaly super.W sumie polecam bo to tez duza wygoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka