Gość: IWONA IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.02.06, 16:06 Proszę polećcie sprawdzoną, dobrą farbę do włosów. Chodzi mi o jakiś ładny odcień brązu lub ciemnego brązu, ale nie czarny. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:29 polecam casting loreala, to jest co prawda zdaniem loreala szampon koloryzujacy ale tak naprawde jest to farba. i jako farba jest swietny bo ma naturalne, ladne odcienie brazu bez rudawego odcienia:) i nie niszczy. naprawde nie niszczy, bo nim farbuje i nie widze zniszczenia. a poza tym - choc tu nie wiem z jakiego wyjsciowego chcesz farbowac - na moich brazowych wlosach odrosty sa prawie niewidoczne, tak wiec spokojnie moge farbowac troche rzadziej. acha, mialam odcien sredni braz, nie pamietam dokladnej nazwy ale polecam - u mnie nikt nie zauwazyl ze mam zafarbowane wlosy tylko ze ladnie wygladam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:22 A czy ktoś uzywał jasny brąz złocisty loreal-casting.Chce wiedziec jaki kolor wychodzi na włosach,czy ma odcienie rudości czy brąz jest ładny godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 17:58 Ja też polecam Casting, dla mnie najlepszy szampon, mam ciemne włosy i używam odcienia 24 Noyer-Brąz, wychodzi o ton ciemniejszy niz moje naturalne, nie widać żadnych odrostów, a po dołączonej odżywce włosy wspaniale lśnią ! Kolor Creole-Ciemny brąz u mnie wychodzi prawie czarny, więc uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:07 Czy przypadkiem noyer brąz nie wychodzi bardzo ciemny ,wpadajacy prawie w czarny???/Bo z tego co czytałam na forum wizaż tak dziewczyny piszą.Nie używałaś przypadkiem kiedyś jasny brąz zlocisty?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 18:26 U mnie kolor Noyer wychodzi piękny ciemny brąz, natomiast po Creole miałam prawie czarne. Widziałam w jakiejś gazecie chyba Cosmo, sesje z Cichopek i ona miała farbowane włosy kolorem Creole, i u mnie był taki sam efekt: bardzo ciemne wpadające w czerń. Dlatego teraz stosuje tylko Noyer. Jasnego brązu nigdy nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:33 A jaki masz swoj kolorek naturalny włosów,jesli możesz przeslij mi zdjecie jaki kolor wyszedl na twoich włosach.Bo ja mam straszny dylemat czy uzyc wlaśnie tego Noyer brąz(kupilam kilka dni temu 2 opakowania)Ela moj e-mail bieta2@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 19:07 Ela wyśle ci zdjęcie, ale mam jakieś problemy z pocztą więc to może potrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:14 Ja tez bym chętnie zobaczyła jak ten kolorek wygląda na twoich włosach jezeli to nie sprawiło ci kłopotu mój mail to sunshine_11@op.pl z góry dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:52 Czekam z niecierpliwością na twoje zdjecia.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:17 Jeśli możesz to bardzo Cie prosze wyslij mi te zdjecia jak najszybciej bo te szampony wystawilam na allegro i jak by co aukcje zakończe przed czasem.Ela bieta2@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 20:27 Wysłałam dziewczyny, sorry że tak długo ale o tej porze mam zapchane łącze i to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:27 EE no fajnie wygląda ten kolorek.A powiedz mi tak dokładniej on ma jakies zadatki do rudosci czy jakies rudawe refleksy?Na zdjeciu raczej nie widac.A co mi by wyszło jakby cos takiego na mój ciemny brąz(który miał byc srednim)wyszło? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 21:41 Trudno mi powiedzieć czy ten kolor ma rudawe refleksy, bo ja z natury mam włosy z rudawym połyskiem ale widocznym tylko w słońcu. Po farbowaniu Noyerem włosy są ciemniejsze i on jakby maskuje te moje rudości, więc chyba jest to zimny odcień brązu. Skoro masz teraz ciemny brąz to ten odcień go podkreśli i pogłębi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:36 Zdjecie koloru twoich włosów bardzo mi sie podoba.Jak długo ten szampon trzymałaś na włosach??i jaki był kolor zaraz po farbowaniu?Nadal czekam na Twoja odpowiedz na mojego maila.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 21:48 Trzymałam go 20 min, wg instrukcji dla włosów naturalnych, wcześniej długo niczym nie farbowałam. Elu wysłałam ci już maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:09 Własnie pisałas o tym szamponie który mnie teraz interesuje.O Castingu Noyer-brąz.Pisałam o tym w poście pytanie o farbowane włosy ale nikt mi nie odpowiedział:|Moze tutaj uzyskam rade.Krótkie powtórzenie:wczesniej do pażdz miałam troche włosy rozjasniane-balejaz, później zaczełam przyciemniac brązami z l'oreala nie wiem dokładnie jakie bo fryzjerka robiła, ostatnio pomalowałam pallette średni brąz i wyszły prawie czarne.Nie są przydkie ale troche o inny brąz mi chodziło.Mają one odcien ale ja chciałam jaśniejszy.Czy teraz jak za jakis odstęp czasu chciałabym pomalowac tym Noyerem to jake mam szanse ze na moich wezmie?Piszesz ze po Cleolu tez miałas czarne a teraz malujesz l'orealem.Mozesz mi podpowiedziec?Z góry dzieki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 18:37 Teraz maluje kolorem Noyer, mój naturalny kolor to ciemny brąz, nigdy nie rozjaśniałam włosów zawsze przyciemniałam szamponami. Żabko nie wiem jak twoje rozjaśniane włosy zareagują na ten Noyer, myśle że kolor mocno złapie i moga wyjść za ciemne. W żadnym wypadku nie farbuj kolorem Creole bo na pewno wyjdzie czarny. A poszukaj czy Casting nie ma jakichś jasnych brązów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:49 No ja teraz mam baaarrrdzzooo ciemy brąz a nie średni tak jak pisało.Oj nie mówie ze mi sie tak strasznie nie podoba ale liczyłam na cos innego a sama wiesz jak baba sie uprze to później to bedzie ja to gnębiło.A jak teraz mozna ten kolor troche rozjasnic?Zmywac?I tak myje włosy codziennie to troche przyśpieszy to?Zalezy mi zeby ten kolor był z tych takich ciemniejszych brązów ale nie zalatujących czernia troche.A i jeszcze zeby był taki nautralny-bez jakis refleksów czy rudości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:09 o, ja tez uzywam tego odcienia noyer - super, naprawde polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:23 Wojtow jak teraz własnie mam palette-sredni brąz i to u mnie tak strasznie ciemne wyszły gdzies zalatujące czernia a co dopiero mówic o ciemnym brązie:)Moze ty miałas inne swoje włosy przed malowaniem i dlatego ten ciemny braz wyszedł ci jak ciemny braz a nie jak czarny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 20:27 ja mam swój kolor - na granicy średniego i ciemnego brązu - więc gdy przyciemniam ciemnym brązem palette mam brąz wpadający w czerń. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 20:28 i mi się ten kolor podoba bo to nie jest czerń tylko bardzo bardzo ciemny brąz ładnie podkreśla moją urodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Dobra farba - brąz ? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.02.06, 09:43 Wielkie dzięki za wszystkie rady i uwagi. Chyba wypróbuje szampon L'Oreala casting opdcieniu Nayer-Brąz. Trzymajcie kciuki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:38 loreal-caracas.ja lepiej trafic nie moglam,od roku wierna tylko temu kolorowi,jest suuuper,i nie tylko ja tak uwazam...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: NOYER brąz która go używa?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:26 Dziewczyny !Jesli któras z was uzywa szamponu NOyer brąz (loreal -casting)prosze prześlijcie zdjecia przed i po jego użyciu,bede bardzo wdzieczna.Cały czas mam dylemat czy go użyć,bo z tego co wiem na niektórych włosach wychodzi bardzo ciemny.Z góry bardzo dziekuje .Ela bieta2@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś