Dodaj do ulubionych

Dobra farba - brąz ?

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.02.06, 16:06
Proszę polećcie sprawdzoną, dobrą farbę do włosów.
Chodzi mi o jakiś ładny odcień brązu lub ciemnego brązu, ale nie czarny.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:29
      polecam casting loreala, to jest co prawda zdaniem loreala szampon koloryzujacy
      ale tak naprawde jest to farba. i jako farba jest swietny bo ma naturalne,
      ladne odcienie brazu bez rudawego odcienia:) i nie niszczy. naprawde nie
      niszczy, bo nim farbuje i nie widze zniszczenia. a poza tym - choc tu nie wiem
      z jakiego wyjsciowego chcesz farbowac - na moich brazowych wlosach odrosty sa
      prawie niewidoczne, tak wiec spokojnie moge farbowac troche rzadziej. acha,
      mialam odcien sredni braz, nie pamietam dokladnej nazwy ale polecam - u mnie
      nikt nie zauwazyl ze mam zafarbowane wlosy tylko ze ladnie wygladam:)
      • Gość: Ela Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:22
        A czy ktoś uzywał jasny brąz złocisty loreal-casting.Chce wiedziec jaki kolor
        wychodzi na włosach,czy ma odcienie rudości czy brąz jest ładny godny polecenia
    • jade.fox Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 17:58
      Ja też polecam Casting, dla mnie najlepszy szampon,
      mam ciemne włosy i używam odcienia 24 Noyer-Brąz, wychodzi o ton ciemniejszy
      niz moje naturalne, nie widać żadnych odrostów, a po dołączonej odżywce włosy
      wspaniale lśnią !
      Kolor Creole-Ciemny brąz u mnie wychodzi prawie czarny, więc uważaj.
      • Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:07
        Czy przypadkiem noyer brąz nie wychodzi bardzo ciemny ,wpadajacy prawie w
        czarny???/Bo z tego co czytałam na forum wizaż tak dziewczyny piszą.Nie używałaś
        przypadkiem kiedyś jasny brąz zlocisty??????
        • jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 18:26
          U mnie kolor Noyer wychodzi piękny ciemny brąz, natomiast po Creole miałam
          prawie czarne.
          Widziałam w jakiejś gazecie chyba Cosmo, sesje z Cichopek i ona miała farbowane
          włosy kolorem Creole, i u mnie był taki sam efekt: bardzo ciemne wpadające w
          czerń.
          Dlatego teraz stosuje tylko Noyer.

Jasnego brązu nigdy nie używałam.

• Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:33
            A jaki masz swoj kolorek naturalny włosów,jesli możesz przeslij mi zdjecie jaki
            kolor wyszedl na twoich włosach.Bo ja mam straszny dylemat czy uzyc wlaśnie tego
            Noyer brąz(kupilam kilka dni temu 2 opakowania)Ela moj e-mail bieta2@tlen.pl
            • jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 19:07
              Ela wyśle ci zdjęcie, ale mam jakieś problemy z pocztą więc to może potrwać.
              • Gość: zabka Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:14
                Ja tez bym chętnie zobaczyła jak ten kolorek wygląda na twoich włosach jezeli to
                nie sprawiło ci kłopotu mój mail to sunshine_11@op.pl z góry dzieki
                Pozdrawiam
              • Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:52
                Czekam z niecierpliwością na twoje zdjecia.Ela
              • Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:17
                Jeśli możesz to bardzo Cie prosze wyslij mi te zdjecia jak najszybciej bo te
                szampony wystawilam na allegro i jak by co aukcje zakończe przed czasem.Ela
                bieta2@tlen.pl
                • jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 20:27
                  Wysłałam dziewczyny, sorry że tak długo ale o tej porze mam zapchane łącze i to
                  dlatego.
                  • Gość: zabka Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:27
                    EE no fajnie wygląda ten kolorek.A powiedz mi tak dokładniej on ma jakies
                    zadatki do rudosci czy jakies rudawe refleksy?Na zdjeciu raczej nie widac.A co
                    mi by wyszło jakby cos takiego na mój ciemny brąz(który miał byc srednim)wyszło?
                    Pozdrawiam
                    • jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 21:41
                      Trudno mi powiedzieć czy ten kolor ma rudawe refleksy, bo ja z natury mam włosy
                      z rudawym połyskiem ale widocznym tylko w słońcu. Po farbowaniu Noyerem włosy
                      są ciemniejsze i on jakby maskuje te moje rudości, więc chyba jest to zimny
                      odcień brązu.

Skoro masz teraz ciemny brąz to ten odcień go podkreśli i pogłębi.
                  • Gość: Ela Re: do jade fox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:36
                    Zdjecie koloru twoich włosów bardzo mi sie podoba.Jak długo ten szampon
                    trzymałaś na włosach??i jaki był kolor zaraz po farbowaniu?Nadal czekam na
                    Twoja odpowiedz na mojego maila.Ela
                    • jade.fox Re: do jade fox 07.02.06, 21:48
                      Trzymałam go 20 min, wg instrukcji dla włosów naturalnych, wcześniej długo
                      niczym nie farbowałam.
                      Elu wysłałam ci już maila.
      • Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:09
        Własnie pisałas o tym szamponie który mnie teraz interesuje.O Castingu
        Noyer-brąz.Pisałam o tym w poście pytanie o farbowane włosy ale nikt mi nie
        odpowiedział:|Moze tutaj uzyskam rade.Krótkie powtórzenie:wczesniej do pażdz
        miałam troche włosy rozjasniane-balejaz, później zaczełam przyciemniac brązami z
        l'oreala nie wiem dokładnie jakie bo fryzjerka robiła, ostatnio pomalowałam
        pallette średni brąz i wyszły prawie czarne.Nie są przydkie ale troche o inny
        brąz mi chodziło.Mają one odcien ale ja chciałam jaśniejszy.Czy teraz jak za
        jakis odstęp czasu chciałabym pomalowac tym Noyerem to jake mam szanse ze na
        moich wezmie?Piszesz ze po Cleolu tez miałas czarne a teraz malujesz
        l'orealem.Mozesz mi podpowiedziec?Z góry dzieki.
        Pozdrawiam
        • jade.fox Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 18:37
          Teraz maluje kolorem Noyer, mój naturalny kolor to ciemny brąz, nigdy nie
          rozjaśniałam włosów zawsze przyciemniałam szamponami.

Żabko nie wiem jak twoje rozjaśniane włosy zareagują na ten Noyer, myśle że
          kolor mocno złapie i moga wyjść za ciemne.
          W żadnym wypadku nie farbuj kolorem Creole bo na pewno wyjdzie czarny.
          A poszukaj czy Casting nie ma jakichś jasnych brązów?
          • Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:49
            No ja teraz mam baaarrrdzzooo ciemy brąz a nie średni tak jak pisało.Oj nie
            mówie ze mi sie tak strasznie nie podoba ale liczyłam na cos innego a sama wiesz
            jak baba sie uprze to później to bedzie ja to gnębiło.A jak teraz mozna ten
            kolor troche rozjasnic?Zmywac?I tak myje włosy codziennie to troche przyśpieszy
            to?Zalezy mi zeby ten kolor był z tych takich ciemniejszych brązów ale nie
            zalatujących czernia troche.A i jeszcze zeby był taki nautralny-bez jakis
            refleksów czy rudości.
            Pozdrawiam
      • Gość: agata Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:09
        o, ja tez uzywam tego odcienia noyer - super, naprawde polecam!!!
    • wojtow Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 19:18
      Palette - ciemny brąz polecam
      • Gość: zabka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:23
        Wojtow jak teraz własnie mam palette-sredni brąz i to u mnie tak strasznie
        ciemne wyszły gdzies zalatujące czernia a co dopiero mówic o ciemnym
        brązie:)Moze ty miałas inne swoje włosy przed malowaniem i dlatego ten ciemny
        braz wyszedł ci jak ciemny braz a nie jak czarny.
        Pozdrawiam
        • wojtow Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 20:27
          ja mam swój kolor - na granicy średniego i ciemnego brązu - więc gdy
          przyciemniam ciemnym brązem palette mam brąz wpadający w czerń.
    • wojtow Re: Dobra farba - brąz ? 07.02.06, 20:28
      i mi się ten kolor podoba bo to nie jest czerń tylko bardzo bardzo ciemny brąz
      ładnie podkreśla moją urodę
      • Gość: IWONA Dobra farba - brąz ? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.02.06, 09:43
        Wielkie dzięki za wszystkie rady i uwagi. Chyba wypróbuje szampon L'Oreala
        casting opdcieniu Nayer-Brąz. Trzymajcie kciuki ;-)
    • Gość: annnka Re: Dobra farba - brąz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:38
      loreal-caracas.ja lepiej trafic nie moglam,od roku wierna tylko temu
      kolorowi,jest suuuper,i nie tylko ja tak uwazam...polecam
      • Gość: Ela Re: NOYER brąz która go używa?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:26
        Dziewczyny !Jesli któras z was uzywa szamponu NOyer brąz (loreal -casting)prosze
        prześlijcie zdjecia przed i po jego użyciu,bede bardzo wdzieczna.Cały czas mam
        dylemat czy go użyć,bo z tego co wiem na niektórych włosach wychodzi bardzo
        ciemny.Z góry bardzo dziekuje .Ela bieta2@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka