mokta 07.02.06, 21:12 pomadka Hauschka nr. 04 Mezzoforte - zużycie niewielkie podkład nr. 01 Intrada - zostało 3/4 próbka podkładu nr. 01 - nieużywane próbka toniku odświezającego - nieużywane próbka olejku do twarzy - nieużywane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagny1001 Re: sprzedam dr. hauschka 09.02.06, 15:31 Hm... ostatnio często się przewijają takie wątki, czyżby to była kiepska firma? Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: sprzedam dr. hauschka 09.02.06, 18:17 niektórym służy, niektórym nie. Ja chce sie po prostu pozbyć tego co mam zbędne a nie lubie jak sie coś marnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: sprzedam dr. hauschka 10.02.06, 10:51 Rozumiem, moje pytanie wynikało stąd, że chcesz sprzedac rowniez rzeczy nieużywane, a więc po prostu odrzucasz całą ofertę firmy. A może w ogóle rezygnujesz z naturalności? Wybacz, że tak się dopytuję, ale ciekawa jestem, czy są osoby, które przekonały się, że kosmetyki naturalne nie są jednak lepsze od zwykłych. Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: sprzedam dr. hauschka 10.02.06, 11:06 ^^" nie mam zamiaru rezygnować z naturalności - skąd w ogóle takie skojarzenia? pozbywam sie tego co mam w nadmierze i tyle. :P Odpowiedz Link Zgłoś