Dodaj do ulubionych

fryzjer w Gliwicach

IP: 80.48.229.* 19.11.02, 13:32
gdzie znajdę dobrego fryzjera w gliwicach (takiego z talentem,pomysłem no i
wypróbowanego).
Obserwuj wątek
    • Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 19.11.02, 14:06
      Ja jestem zadowolona z Mariusza z salonu Ludwig na Zygmunta Starego.
      • Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 02.12.02, 19:03
        Acha, a jakie są ceny w tym salonie? bliziutko mojego domu :. Trzeba się
        umawiać dużo wcześniej?
        Pozdrawiam
        • Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 03.12.02, 11:47
          Ja też blisko mieszkam:)))Strzyżenie średnio długich włosów 60zet.Tanio nie
          jest,ale lubię tam chodzić.Młoda fajna ekipa fryzjerów,często się szkolą.Można
          się umówić,ale ja często po prostu wpadam albo dzwonię i umawiam się na
          już.Pozdrawiam Gliwiczankę (może jesteśmy sąsiadkami).
          • Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 03.12.02, 11:52
            Oki to raz kozie smierć dzwonie i idę :). Mam nadzieje że mi coś ciekawego
            doradzą bo mi już cierpliwości brakuje. Na jakiej ulicy mieszkasz ?
            Pozdrawiam,
            • Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 04.12.02, 09:51
              Na Lelewela a Ty?
              • Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 04.12.02, 13:46
                Pół na pół na kopernika i Łokietka :). Byłam wczoraj u fryzjera po 15 :( było
                sporo osób, a gapa wcześniej nie zadzwoniłam. Poszłam w końcu do innego, ale
                całkiem zadowolona jestem -Pani Marta ze studia "Art-Fryz" na zwyciestwa obok
                sezamu, wchodzi sie przez targ. Fryzurka sama się układa,całkiem ładna także
                jestem zadowolona.
                Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 04.12.02, 14:02
                  Pozdrawiam również,tym serdeczniej,że na L.mieszkam dopiero 1,5 roku,a przedtem
                  mieszkałam na ...Łokietka.Tylko niech nikt nie myśli ,że w Gliwicach są tylko
                  dwie ulice.;)))
    • Gość: ' Re: fryzjer w Gliwicach IP: 213.195.142.* 02.12.02, 02:34
      '
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka