Gość: fida IP: 80.48.229.* 19.11.02, 13:32 gdzie znajdę dobrego fryzjera w gliwicach (takiego z talentem,pomysłem no i wypróbowanego). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 19.11.02, 14:06 Ja jestem zadowolona z Mariusza z salonu Ludwig na Zygmunta Starego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 02.12.02, 19:03 Acha, a jakie są ceny w tym salonie? bliziutko mojego domu :. Trzeba się umawiać dużo wcześniej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 03.12.02, 11:47 Ja też blisko mieszkam:)))Strzyżenie średnio długich włosów 60zet.Tanio nie jest,ale lubię tam chodzić.Młoda fajna ekipa fryzjerów,często się szkolą.Można się umówić,ale ja często po prostu wpadam albo dzwonię i umawiam się na już.Pozdrawiam Gliwiczankę (może jesteśmy sąsiadkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 03.12.02, 11:52 Oki to raz kozie smierć dzwonie i idę :). Mam nadzieje że mi coś ciekawego doradzą bo mi już cierpliwości brakuje. Na jakiej ulicy mieszkasz ? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 04.12.02, 09:51 Na Lelewela a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.x-net.gliwice.pl 04.12.02, 13:46 Pół na pół na kopernika i Łokietka :). Byłam wczoraj u fryzjera po 15 :( było sporo osób, a gapa wcześniej nie zadzwoniłam. Poszłam w końcu do innego, ale całkiem zadowolona jestem -Pani Marta ze studia "Art-Fryz" na zwyciestwa obok sezamu, wchodzi sie przez targ. Fryzurka sama się układa,całkiem ładna także jestem zadowolona. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: fryzjer w Gliwicach IP: *.helion.pl 04.12.02, 14:02 Pozdrawiam również,tym serdeczniej,że na L.mieszkam dopiero 1,5 roku,a przedtem mieszkałam na ...Łokietka.Tylko niech nikt nie myśli ,że w Gliwicach są tylko dwie ulice.;))) Odpowiedz Link Zgłoś