maja281 19.11.02, 15:52 Ma wzmacniać, przeciwdziałać rozdwajaniu i wygładzać bruzdy. Może znacie jakąś dobrą np Sally Hansen?. m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: ODŻYWKA DO PAZNOKCI 19.11.02, 16:12 Wpisz w wyszukiwarce sally hansen - sporo już o tym tu pisłam. Maximum growth z sh jest najlepsza - ale droga a w rossmanie za 4,99 kupisz taką niebieską odzyweczke do paznokci - jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: ODŻYWKA DO PAZNOKCI 20.11.02, 12:53 Allesandro ma świetne odżywki w formie pisaków. Są trzy rodzanie: do słabych i łamliwych paznokci, do rozdwajających się paznokci i nawilżający (aby paznokcie nie były suche, tylko elastyczne i sprzężyste). Taki pisak kosztuje 26 zl i można go kupić w perfumerii Douglas w Wola Park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladybird77 Re: ODŻYWKA DO PAZNOKCI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 13:05 a co sadzicie o tej co zostala Doskonaloscia Roku TS - pomaranczowa SH ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: ODŻYWKA DO PAZNOKCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 15:49 niestety kiedys używałam SH ale skutek był opłakany, stały sie słabsze, bardziej kruche.... kiedyś polecono mi odżywke z jedwabiekm INGLOD - SUPER, doszło do tego że nie maluje wogóle paznokci, tylko odzywka i jest wspaniale, pazurki sa gładkie, lsniące, twarde, nie rozdwajaja się, dla mnie doksonałe, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś