Gość: aha IP: *.cern.ch 20.11.02, 21:52 w takim razie, analogicznie, wyobrazmy sobie, ze swiat zaludniaja ludzie kulturalni i zyczliwi koszmar ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miami Re: Uśmiech na botoksie IP: router:* / 10.10.3.* 04.01.03, 16:02 Wybór w końcu i tak zależy od nas.A skoro jest coś co może nam poprawić nastój - dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja (37 lat) Re: Uśmiech na botoksie IP: *.m.dial.de.ignite.net 22.06.03, 14:35 Uwazam, ze zbytnia krytyka jest nieuzasadniona. Metoda ta daje faktycznie doskonale rezultaty, ale nalezy sie udac do renomowanego lekarza, bo i komplikacje nie sa wykluczone. Przy niefachowym wstrzyknieciu np. w okolicy oka moze pojawic niedowlad powieki. Efekt tego zabiegu nie utrzymuje sie zbyt dlugo (2-4 miesiace, takze w zaleznosci od mimiki twarzy) i wymaga powtarzania. Mimo tego wydaje mi sie, ze warto sie ta mozliwoscia zainteresowac, zwlaszcza jezeli operacja plastyczna nie wchodzi w rachube, a kremy mozna sobie wklepywac i wklepywac... Dla mnie sprawa jest jasna: jestem ZA! W lipcu bede sie botoksowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Uśmiech na botoksie IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 23:30 A moim zdaniem to bardzo fajna sprawa. Mam 23 lata i robie sobie botox regularnie co 3-4 miesiace od 4 lat. Czuje sie swietnie, swietnie wygladam. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: Uśmiech na botoksie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 06:30 Od 19 roku życia? Przepraszam, a po co? Przecież to ma podobno być raczej dla kobiet w moim wieku, czyli ok. 30-letnich? Nie pytam złośliwie, naprawdę jestem ciekawa. Ja też sie zastanawiałam, czy nie zrobić tego za parę lat, ale czytałam, że istnieją są jakieś przeciwskazania neurologiczne. Ktoś coś wie? Zresztą nie miałabym pojęcia, dokąd iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Uśmiech na botoksie IP: *.acn.pl 22.06.03, 14:58 Gość portalu: Doris napisał(a): > A moim zdaniem to bardzo fajna sprawa. Mam 23 lata i robie sobie > botox regularnie co 3-4 miesiace od 4 lat. Czuje sie swietnie, > swietnie wygladam. Gorąco polecam! ======= Ha, ha to można Ci tylko współczuć,że w wieku 19 lat miałaś takie zmarchy,że trzeba było je wygładzać.A swoją drogą to panienko chyba coś zmyślasz.Takich Zabiegów nie wykonuje się w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Uśmiech na botoksie 22.06.03, 15:11 Gość portalu: Wujek dobra rada napisał(a): > Ha, ha to można Ci tylko współczuć,że w wieku 19 lat miałaś takie zmarchy,że > trzeba było je wygładzać. Eee, chyba mówi prawdę! Poniżej jej opinia na temat opalania w solarium. Sama sobie te zmarchy zrobiła, na własne życzenie, to się teraz dziewczyna ratuje, jak może... "Kto byl najdluzej w solarium Autor: Gość: Doris IP: *.acn.waw.pl Data: 15-04-2003 20:30 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- A moze maly konkurs - KTO byl najdluzej na splarium? - Ja jak narazie 28 minut. Efekt rewelacyjny, najpierw troszeczkę piekło, ale później opalenizna utrzymywała się baardzo długo!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Uśmiech na botoksie IP: *.acn.pl 22.06.03, 15:29 Jesus ! Już sobie mogę wyobrazić jak ona wygląda ! Uwędzona jak makrela w solarium i zmarchy a do tego botox. Współczuję ! Odpowiedz Link Zgłoś