ryfka84 17.02.06, 13:54 Ja mam straszny problem z moimi pazurami. Łamią się, rozwarstwiają i jest kiepsko. Suche są niesamowicie. Już próbowałam odżywek i żrę wit E, ale co ja mam zrobić, help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek_mysiulek Re: Pazurki 17.02.06, 14:21 Uzupełnij codzienną dietę o preparaty z witaminami A, z grupy B oraz C i E. To sprawi, że Twoje paznokcie będą bardziej elastyczne i jednocześnie odpowiednio twarde. Chroń dłonie przed detergentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pazurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:35 I zmień słownictwo. Pazurki, potem pazury, a na końcu żrę. Ręce i nogi opadają, jak się coś takiego czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka84 Re: Pazurki 20.02.06, 08:54 Wiesz, zależy od tonu głosu. Wiem, że tu się tylko czyta, ale tak czasem śmiesznie brzmi. Ale bez przesady, jeśli tak każdemu zwracasz uwagę, to chyba masz cały dzień zajęty. A ja mam czasem dość pięknego, poprawnego słownictwa, którego muszę używać co dzień w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Pazurki 20.02.06, 08:58 No to mów sobie pazury i żre, ale chociaż te "pazurki" odpuść, bo od tego zdziecinnienia aż mndli. Odpowiedz Link Zgłoś