Dodaj do ulubionych

widziałam piękną torbę w DIVERSE- ile kosztuje????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:24
Chodzi mi o taką kremową, z perforowanego materiału, z krótkimi ciemnymi
rączkami, chyba już z wiosennej kolekcji. Mieszkam w małej mieścinie i nie
chcę wybrać się kilkadziesiąt kilometrów tylko po to, żeby się przekonać, że
mnie na nią nie stać:( A bardzo mi się ona podobała.

Jeżeli ktoś wie, o jaką mi chodzi i ile kosztuje- proszę, napiszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: malenka Re: widziałam piękną torbę w DIVERSE- ile kosztuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:33
      mała czy duza? male kosztują ok 70-80zł, duże 90-100
      • Gość: ludzie pomóżcie... Re: widziałam piękną torbę w DIVERSE- ile kosztuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:57
        no nie wiem:) Taka średnia. Nie z tych prostokątnych, tylko taki jakby kuferek:)
        Baaaardzo mi się podobała, ale nie wiem, czy będzie mnie na nią stać:( Bo
        chciałam jeszcze kupić coś innego...
        • mariolka99 To jest forum URODA! 19.02.06, 19:24

• Gość: ludzie pomóżcie... Re: To jest forum URODA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:36
            wiem o tym. A chyba posiadanie ładnej torby jest częścią ładnego wyglądu? No i
            nie będę specjalnie logować się na forum moda, żeby zapytać o cenę torby, która
            mi się podoba... Myślałam, że można liczyć na odrobinę życzliwości ze strony
            ludzi. A po co na forum uroda wątki o tabletkach antykoncepcyjnych (skoro jest
            forum antykoncepcja i tabletkowe dziewczyny, czy coś takiego), o farbach do
            włosów czy układaniu fryzur (skoro jest forum włosy), o żyłkach, żylakach,
            operacjach plastycznych (skoro jest forum o operacjach plastycznych i zabiegach
            estetycznych) o depilacji (skoro też jest inne forum) i o zakupach dotyczących
            kosmetyków (skoro jest forum zakupy)???????????? Nie przesadzajcie...
            • Gość: malenka Re: To jest forum URODA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:24
              to pewnie z 80zł kosztuje, a gdzie widziałas te torbe??
              • Gość: ludzie pomóżcie... Re: To jest forum URODA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:29
                w Warszawie, na Nowym Świecie, na wystawie. Ale sklep był już zamknięty i nie
                mogłam się dowidzieć o cenę:(
    • n_itka Re: widziałam piękną torbę w DIVERSE- ile kosztuj 20.02.06, 00:16
      torba w diverse raczej wiecej niz 100 zlotych nie kosztuje, w kazdym razie nie
      spotkalam nigdy takiej tam :) kolo 80 zlotych mysle tak jak dziewczyny pisza,
      najmniej 69 ;)
      • Gość: ludzie pomóżcie... Re: widziałam piękną torbę w DIVERSE- ile kosztuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:29
        Dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka