Gość: ola IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 09:53 mam rozszerzone i troche mnie wkurza taka siateczka, chcialabym coś kupić ale nie bardzo wiem co , poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deissy Re: dobry krem, który zwęża pory 22.11.02, 18:29 Gość portalu: ola napisał: > mam rozszerzone i troche mnie wkurza taka siateczka, chcialabym coś kupić ale > nie bardzo wiem co , poradzcie ... Polecam goraca Estee Lauther "T -zone" kiedys mialam podobne zmartwienie pomoglo od zaraz. cala seria ich kosmetykow jest naprawde dobra. Ale teraz odkrylam jeszcze lepsza firme "Yves Saint Laurent". Prawdziwe cudo! Polecam szczegolnie "Nuit Intense". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi960 Re: dobry krem, który zwęża pory IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.02, 22:22 polecam Neutrogena Visibly Refind, dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: dobry krem, który zwęża pory 22.11.02, 22:26 Effaclar k la roche posay - działa rewelacyjnie:) albo total turnaround clinique - ja jeszcze nie przetestowałam, ale wiele dziewczyn pisze, że jest bardzo fajny i właśnie zwęża i niweluje pory:) Odpowiedz Link Zgłoś