lola14 28.11.09, 12:16 Hej! Powiedzie mi jeśli możecie co to jest seks bo zabardzo nie wiem ostatnio mój kolega przyszedł do mnie do domu jakbyłam sama i zaproponował mi to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allexz Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:27 o lol xd serio nie wiesz ? i masz 12 lat ;o spytaj rodziców ;d przez to właśnie powstałaś xd Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:43 L.O.L!!!! ja mam 10 lat i wiem!! w każdym razie nie wierz w bociany bo to rodzice przez to cie stworzyli!! Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: ?! 28.11.09, 12:32 nie wież??? ja mam tyle lat co ty i pani uczyła nas w 4 klasie o tym seks to inaczej współżycie dwóch organizmów prowadzące do zarodka czyli dzieci,,,to jest niby przyjemne i tak jakby to jest w filmach od 16 lat i właśnie trzba się tam rozebrać,całować pieścić i jakby w kładać parówke do bułki...wiem że to napisałam jakbym była dziecko ale tak tylko moge wytłumaczyć,a pozatym spytaj się koleżanek i pani od przyry,jak w tym wieku mozesz nie wiedziec???? Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:29 HahahahahahaxDD Poczytaj se na wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:32 Jejku na prawdę nie wiesz?? O lol!! Ja ci na pewno nie powiem, więc jak chcesz wiedzieć do może zajrzyj do podręcznika od przyrody lub wpisz do Wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:35 a jak patrzyłam to miała 12, pff. google proponuję, ewentualnie wikipedię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:36 bo zmieniła na profilu . jeszcze 7 minut temu miała 12 . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:40 no właśnie....miała przed filą 12 lat a teraz dziewięc,,..........ile tym asz lat ????pewnie udajesz jakąś naste żebyśmy ci napisały... Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:34 i twój kolega wie to jego mogłaś się pytac,a tak wychodzisz tutaj na głupkowatą....w czwartej klasie u mnie wszyscy o tym gadali jak to się robi i wgl....najlepiej na wikipedie,a koledze powoedz że raczej to sprawa nie dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
lili_put Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:35 Mi się wydaje, że ona sobie jaja robi z nas i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:38 masz 9 lat?!!!!?!?!!to napize ci,że to napewno nie jest dla ciebie...spytaj się kolegów czy cu....a pozatym napisze ci że tak powstają dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:39 jesteś na kotku od 30 minut,a pytasz o takie sprawy?!?!?!!?!!!!ja ci w tym raczej nie pomoge,....... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:40 Hahahaa . x d <lol2> a ja wieeem . x d >.< Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 xXD 28.11.09, 12:41 no i co ruchał sie z tobą xD ? żal co za dzieci.. ja bym mu nawet dała z liścia xD wpisz seks w googla i wejc na wideo tam zobaczysz co bys cie robili. ALE TEGO NIE RÓB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bedzie błąd życiowy a i poniedziałek ic do niego i daj mu z liścia okey ??? Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: xXD 28.11.09, 12:44 zgadzam się z lisa.......to niedorozwinięty chłopak,a masz okres????jeśli tak to by mogło się zakończyć dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: xXD 28.11.09, 12:45 oN sJe ChCiAł Z tObOm rÓcHaĆ cZeMó SjE nJe ZgOdZiŁaŚ ? Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: xXD 28.11.09, 12:52 hahahah, a teraz ma 8 lat xd masz jakiś problemy z wiekiem ? i się cofasz ? o nie mogę. po co tworzyć idiotyczne wątki ? Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: xXD 28.11.09, 12:48 Kurde , ona ma 9 lat ;/ Ja w jej wieku się nie interesowałam seksem tylko lalkami xD Z resztą po jej ulubionych filmach i piosenkarkach ulubionych widać, że jeszcze tego może nie wiedziec . Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:47 haha no to ten kolega szybkoo chce sprubować . Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:51 zgadzam sie z lisa902 daj mu z liśća jak nic najwyzej uwaga w dzienniczku ale co kit z tym chłopak szybko chce próbować!!! Ale podejrzewam ,że sam nie wie dokładenie co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 12:54 ok dobra laska nie zmyslaj najpierw masz 12lat a potem 9 chyba sama nie wiesz ile masz lat jak sie zastanowisz to napisz prawde a nie zmyslasz a i ty odbrze wiesz co to jest sex aler chcesz zebyszmy wszyscy my ci napisali dco to jest ale sama dobrze wiesz co to jest wiec juz wiecej nic nie pisz a i ciekawe czy sama to wymyslilas ze twoj kolega przyszedl do ciebie i zaproponowal ci sex bo pewnie w realu tak wcale nie bylo!!!żal mi cie dziewczynko! Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 13:01 prosze wejdżcie na to forum!!! plisssss www.kotek.pl/forum/02,3006,103630895,103630912,Re_Baaaardzo_nietypowe_pytanie_wchodzic_.html Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 wtf ? 28.11.09, 13:05 I co myślisz, że błyszczysz? mwhahaha. xd Podcieniłaś się? Podjarałaś? Gratuluję, możesz czuć się zaje.biście. Btw, to żałosna jesteś. Spytaj sie mamy, a nie forum takie badziewia wypisujesz. Trzeba było się zgodzić, to byś wiedziała co to takiego 'sex'. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 13:32 Sex to stosunek płciowy...Wiesz np.w łóżku facet i dziewczyna sie ru...ą noo...xde Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 13:52 Sorry,ale bierzesz wszystkich za idiotów ? Od kiedy chodząc do 3 klasy podstawówki ma się historię ? Olśnisz mnie dziecko ? ! Po za tym masz jakieś problemy z określeniem swojego wieku ?! Bo dość często go zmieniasz! A jak tak bardzo chcesz już wiedzieć to się mamy zapytaj , a nie tworzysz jakieś beznadziejne tematy i myślisz , ze zabłysłaś /zabłysłeś ( zabłysłaś/zabłysłeś napisałam bo skoro nie umiesz określić swojego wieku to możne z określeniem płci też masz problem ). Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 14:41 masz mnie i innych za ididotkę . ? dziecko jeśli nie wiesz to wpisz sobie w google, może się dowiesz. albo spytaj rodzicow. a jak wiesz i chcesz zrobić 'karierę' na kotku i wymyślasz takie głupoty to polecam jedno: psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
domi16 Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 17:16 O zgrozo !! masz niby '17' i do tego lubisz 'DODE' i nie wiesz , co to jest SEKS ??!! Co ty z Narnii sie urwałaś ??!!!!!!! Weź sie rodzicow zapytaj chyba że ściągali cie z torrenta Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 17:22 ee ... radze zmień kolegów . !!! ` a jesli nie wiesh .. to ee .. sie dowiedz .. sorr .. że napisałam tak bez weny ,, ale w szoku jestem . lol Odpowiedz Link Zgłoś
comeoneherebabe Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 17:54 czemu się z niej śmiejecie że nie wie co to jest sex i dobrze ma prawo nie wiedzieć a wy skoro mądre to czemu tego nie wyjaśnicie Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 18:00 Masz 17 lat i nie wiesz?(tak jest w Twoim opisie) Ja mam 13 i wiem,a Ty nie?!No,ale okej...Na Wikipedii jest dużo informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 18:01 Dzieciak sobie z Was jaja robi , litości . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Pomóżcie xD 28.11.09, 18:01 Seks - W znaczeniu ogólnym seks oznacza całość życia erotycznego człowieka, w znaczeniu węższym zachowania seksualne, a potocznie stosunek płciowy. Z tym tematem związana jest kategoria: Zachowania seksualne. Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu, ale z wyłączeniem immisji członka do pochwy), masturbacja - autoerotyzm (czyli doprowadzanie się do orgazmu bez fizycznej aktywności innej osoby). Zachowania seksualne mogą zachodzić przy kontakcie dwóch osób płci przeciwnej (zob. heteroseksualizm) lub tej samej (zob. homoseksualizm), a także większej liczby osób (seks grupowy). o lol ;- D Odpowiedz Link Zgłoś