Dodaj do ulubionych

ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:09
Jestem ciekawa, bo ja waze ok. 66-67, a mysle, ze to sporo za duzo.. Kazdy mi
mowi ze jest ok, ale ja bym chciala miec jakies 7 kg mniej . Wydaje mi sie ze
szczupla dziewczyna tego wzrostu wlasnie tyle powinna wazyc.Moze nawet
mniej. Dodam ze ja jestem raczej lekkokoscista.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 18:02
      Ja mam 175-176 cm i waga ok 57-58 kg.
      • usa83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 20.02.06, 18:20
        Chciałabym tyle ważyć.Ja mam 174cm a ważę 69:(
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:31
        wow.. fajnie.. Wydaje mi ise ze musisz byc zadowolona ze swojej sylwetki? Nikt
        cie raczej nie uwaza za chuda? Ja bym serio chciala tyle wazyc.. Poniewaz
        jestem wysoka, mam troche kompleksy 'wielkosci'. Nie dosc ze wysoka, to jeszcze
        gruba. Od razu nasuwa mi sie skojarzenie Herod- baby.. Jesli juz musze byc taka
        wysoka, to przynajmniej moglabym byc smukla:(((
      • Gość: berchet Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 87.207.249.* 22.02.06, 13:08
        przy wzroście 176 cm ważę 59-60 kg
    • Gość: jouka2 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 158.143.170.* 20.02.06, 18:23
      Dziewczyny nie stresujcie sie tak od razu, przeciez to wszystko zalezy od
      proporcji sylwetki, budowy ciala etc. Sama waga i wzrost to za malo, zeby
      powiedziec czy ktos dobrze wyglada. Jedna osoba moze wazyc wiecej, ale miec
      kobiece ksztalty i swietnie wygladac, a inna mniej, ale wygladac jak
      nieapetyczna szkapa... Glowa do gory i troche dystansu - frogus, skoro znajomi
      mowia ze dobrze wygladasz, to najwyrazniej tak jest ;o)
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:27
        Ja rozumiem, ale musze przyznac ze nawet chce sie zestresowac.. kiedy wiem ze
        dziewczyny mojego wzrostu waza duzo mniej, to mnie motywuje, bo czuje sie wtedy
        zaniedbana.. nie wiem czy ktos mnie zrozuumie..
        • Gość: fusiak Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.06, 18:39
          Moja córka ma 177 i waży niestety 52 kg, ale ma dopiero 19 lat. Ale
          przynajmniej może wszystko jeść!
          • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:45
            A czy wyglada na b. wychudzona? Chyba raczej tak...?
            • Gość: fusiak Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.06, 11:38
              Niestety tak. W zimie to jeszcze pół biedy, gorzej latem gdy sie odsłania co
              nieco. Moim zdaniem powyżej 60kg jest ok.
    • mimotka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 20.02.06, 18:50
      ja ważę 55 kg i mam dokładnie 177 cm. pozdrawiam
      • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:04
        Jestem zadowolona ze swojej sylwetki, owszem. Choc ... wiosna idzie, chce
        zmienic diete tak czy siak i poczuc sie lzejsza <co nie znaczy schudnac>.
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:13
        Ale fajnie.. Jestes zadowolona z tej wagi? czy chcialabys troche przytyc? Chyba
        to niepotrzebne..
        • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:17
          Nie chce tyc, nie czuje sie gruba, ale taka w sam raz.
          • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:38
            Ciesze sie ze dobrze sie czujesz w swojej skorze. .. Kurcze, to jednak
            oznacza, ze przydaloby mi sie schudnac jakies 10 kg... niezle.. Ale jak juz
            pisalam, to jest dla mnie motywujace..
            • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:39
              Wiesz - nie wiem jak wygladasz. Moze masz tak proporcjonalna budowe, ze nie ma
              sensu chudnac? Moze wkleisz fotke?? :o) Ja sie zrewanzuje.
              • fr-edza Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 20.02.06, 19:45
                Ja jestem chudzinką i mogę jeść na co tylko mam ochote,mam 177cm i waże 51kg.
                Ale chciałabym ważyć z jakieś 55kg,tylko to nie takie proste:(
                • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 19:47
                  Mam kolezanke, ktora ma identyczny problem. Wcale nie jest latwiej przytyc, niz
                  schudnac. Moze powinnas byc modelka fr-edza?? :o)
                  • fr-edza Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 20.02.06, 21:04
                    :):):)
              • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:55
                Niestety nie mam fotki... Ale serdeczne dzieki za slowa otuchy.. Ale jest ok..
                Mnie b. podoba sie b. szczupla figura( moze nie za chuda. ) Wiec gratuluje wam
                figury.. Ale czy dbacie w jakis szczegolny sposob o jej utrzymanie, czy po
                prostu nie przywiazujecie do tego za bardzo uwagi?... Jesli macie naturalna
                przemiane materii, pamietacie zeby nie stosowac zadnych diet, bo wszystko wam
                to moze popsuc.. Cwiczcie tylko w miare regularnie i doceniajcie ten dar
                natury:))
                • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 20:01
                  Moja przemiana materii jest ok, mam tez dobre nawyki zywieniowe, bo lubie
                  rzeczy zdrowie - staram sie unikac miesa, jadam tylko drob <ostatnio prawie
                  wcale>, duzo warzyw, owocow, nabialu, ryb, biale pieczywo i ziemniaki jadam raz
                  na jakis czas tylko. Nie lubie tlustego miesa, nie przepadam za slodyczami
                  <musze miec wyjatkowa ochote>.Dzis np zamiast chipsow czy batonikow podgryzam
                  suszone morele, pije duzo wody mineralnej, min. 2 litry dziennie. Staram sie
                  ruszac sie sporo, ale roznie z tym bywa.
                  • martyna1985 do tory83 20.02.06, 20:12
                    No ale palisz...przynajmniej na zdjeciu bylo widac... i zdrowie odzywianie nic
                    tu nie da
                    • Gość: Tora83 Re: do tory83 IP: *.chello.pl 20.02.06, 20:18
                      Pale, pale - zgadza sie:/
                      Nieduzo, ale jednak. Ale juz niedlugo Martyna :o)
    • kim_clawarrow Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 20.02.06, 20:34
      ja przy wzroscie 180 waze 60kg i uwazam ze moglabym byc szczuplejsza...
      niedawno moja normalna waga wynsila 57, ale z wiekiem przybywa tluszczu;)
      • Gość: Ewa Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 20.02.06, 20:46
        ja mam 177 cm i waze ok 63 kg ostatnio troche mi sie przytyło po proszkach anty
        wiec trzeba zrzucic pare kilo ;)
        • martyna1985 a skoro mowa o wadze 20.02.06, 21:40
          to ja przy wzroście 170 ważę 50-51kg ;/
    • Gość: kika Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:02
      63/177 i też jestem dość drobnokoścista, a wyglądam w sam raz tj. szczupło, ale
      i tak niezbyt wytrwale, ale chciałabym być bardzooo szczupła i ważyć 58 (tylko
      silnej woli mi brak i nie mogę sobie odmówić słodyczy:(.)
      • Gość: Kasia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 12:50
        Mam 178 cm wzrostu i waze ok 58. Moje wymiary to 58-65-90. O ile od pasa w dol
        jest ok, na gorze mysle, ze wygladam za chudo - mam bardzo szczuple rece,
        ramiona i maly biust. Kiedys przytylam do 64 kg i mialam pelniejsza gore, ale
        przy okazji brzucho i uda i to mi sie nie podobalo:) Ale nie odchudzalam sie,
        bo lubie jesc. Dopiero na skutek silnego stresu schudlam w tydzien.. 10 kg. Po
        prostu nie moglam jesc - to bylo straszne, usilowalam wmusic w siebie
        cokolwiek, owoce, jogurt, a nie moglam nic przelknac. No i zjechalam do 54, czy
        nawet 53.. Wygladalam strasznie. Na szczescie po 2 tygodniach zaczelam jesc i
        wrocilam do mojej wagi 58 i tak juz zostalo..
        Ale Dziewczyny, nie ma znaczenia, ile ktora wazy, bo to wszystko zalezy od
        wieku, budowy ciala, proporcji itd., wiec nie ma co sie porownywac. 67 kg to na
        pewno nie jest za duzo przy tym wzroscie.
        Buziaki
        • Gość: corka_rosy Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.torun.mm.pl 21.02.06, 13:19
          mam 175 cm wzrostu i ważę 57 kg. Niedawno przytyłam do 62, ale nie czułam się z
          tym dobrze (nie przytyłam na całym ciele, tłuszcz odłożył mi się tylko na
          brzuchu i na rękach). Znów zaczęłam ćwiczyć i teraz wyglądam tak, jak
          najbardziej lubie - czyli mam szczupłą i wysportowaną sylwetkę. I tu nie chodzi
          o to, że podążam za moda, za kultem wysokich chudzinek, po prostu zawsze byłam
          szczupła i taką lubię siebie najbardziej.
          • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:47
            Gratuluje jeszcze raz.. Jak czytam wasze posty, to mi sie troche slabo robi...
            JA TEZ TAK CHCE:)))) Ten myk ze schudnieciem w tydzien byl niezly... tyle ze w
            moim przypadku waga nie zatrzymalaby sie na 58, a przebila poprzednia wage...
            Jak wy to robicie?... Nie macie czasem takich dni ze zjadlybyscie wszystkie
            slodycze jakie macie w domu.. Ja co chwila bym cos jadla... To jest moja zguba.
            Kiedys tak nie bylo... Aha , jeszcze jesdno... Ile macie lat?Ja mam 23....
            • martyna1985 21 lat 21.02.06, 15:59
              i tez potrafie zjesc:))
            • Gość: Kasia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 15:59
              Frogus, "myk ze schudnieciem" to byl dramat, a nie powod do zazdrosci:)
              Naprawde. Ja to napisalam Bron Boze nie po to, by kogos zachecac to tak
              drastycznego odchudzania. Zreszta ja sie nie chcialam odchudzic, po prostu NIE
              MOGLAM JESC z powodu ogromnego stresu. Ale wierz mi, to nie bylo fajne. Po paru
              dniach glodowki trzesly mi sie rece, zbladlam, serce walilo mi jak mlot.
              Poszlam do apteki po cos na apetyt, a baba w okienku patrzyla na mnie jak na
              idiotke (pewnie wszyscy chca cos na odchudzanie, a tu przychodzi taka, co chce
              jesc:). Absolutnie nie probujcie nie jesc, to nie sposob na odchudzenie, raczej
              na zaszkodzenie sobie.
              • Gość: Kasia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 16:01
                A co do jedzenia (slodyczy i w ogole), to ja jem ciagle, bo lubie:) Widocznie
                mam dobra przemiane materii i tluszczyk mi sie nie odklada. Mam 29 lat.
                • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:14
                  Dzieki za odpowiedzi.. Powiem ci, ze ja kiedy mam duzy stres, to jem za 3
                  osoby.. SERIO.. Np. 3 czekolady dziennie . Wiem ze robie niezle glupoty, a za
                  to sie placi...
                  • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:28
                    Macie moze jakies sposoby na odwrocenie mysli od jedzenia? U mnie to juz chyba
                    jakas obsesja:(( Nie chodzi o to ze czuje chroniczny glod - jest ok... Po
                    prostu ciagle bym cos przegryzala..Jak sie nudze, jak ogladam TV, jak jestem
                    smutna.. I tak dziwne ze nie waze wiecej... Chcialabym cieszys sie zyciem bez
                    ciaglego myslenia o zarciu.. Poza tym, ze meczy mnie ta waga, to jeszcze takie
                    szukanie szczescia w jedzeniu jest zalosne i meczace.. Nie chce taka byc, ale
                    nie wiem jak wybrnac z tego blednego kola... Dodam ze mam spora wiedze w
                    dziedzinie dietetyki...
                    • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 217.153.131.* 21.02.06, 16:41
                      Frogus - kup sobie magnez, moze pomoze opanowac nadmierna ochote na slodycze. A
                      co do ciaglego podjadania - owszem, rob to, tylko niech beda to zdrowe,
                      niskokaloryczne rzeczy.
                      • Gość: Frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:49
                        Magnez?... O tym nie slyszalam.. Mam chrom.. On niby ma troche poskromic
                        apetyt.. Efekty jak opisywalam:)) Ale moze rzeczywiscie jakbym ciagle miala pod
                        nosem jakies zedrowe przekaski, nie siegalabym po slodycze.. Choc to troche
                        pracochlonne: ciagle kroic jakies warzywka.. Ale moze warto..
                      • Gość: Kasia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 16:58
                        No wlasnie Frogusku, podjadaj sobie rzeczy niskokaloryczne. Nie wiem, jakie to
                        sa, bo sie na tym nie znam. Ja tez tak mam, ze najchetniej caly czas bym cos
                        jadla. A jak ogladam tv, to juz obowiazkowo!:) Lubie slodycze, ale chetnie jem
                        owoce albo sucharki.
                        Swoja droga akurat przechodze grype jelitowa, ubieglej nocy schorowalam sie
                        okropnie, sczyscilo mnie dokumentnie, temperatura 38.6, od wczoraj nic nie jem,
                        bo jak wcisnelam w siebie sucharka, po mnie pogonilo.. To podobno trzydniowka,
                        wiec mam nadzieje, ze zaraz wroce do normy i unikne schudniecia. Czuje sie
                        strasznie slabo, pije witaminy i magnez, zeby uzupelnic to, co stracilam.
                        Uwazajcie, to okropny wirus, szaleje odkad puscily mrozy!
                    • trocineczka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 16:52
                      Hej, przestan sie tak przejmowac swoja waga :) Tak naprawde ona kompletnie nic
                      nie mowi o sylwetce. Licza sie proporcje, masa miesniowa, grubosc kosci, a nie
                      waga. Ja mam 172 cm, waze 54/55 kg.. i co z tego? Czy dzieki temu wiesz jak
                      wygladam? Czy mam ladne wciecie w talii, zaokraglone biodra, czy jestem
                      posiadaczka wysportowanej sylwetki czy raczej to tylko tluszczyk wazy? Czy
                      jestem drobno- czy grubokoscista? Co z tego, ze waze wiecej niz Kowalska, a
                      mnie niz Iksinska? Waga tak naprawde niewiele mowi o wygladzie :)
                      • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 217.153.131.* 21.02.06, 16:55
                        Frogus - czesto kiedy mamy ochote na slodycze <zwlaszcza na czekolade> to znak,
                        ze w organizmie brakuje nam magnezu. No coz - nie ma nic za darmo, chcesz byc
                        piekna, to ciepr <a propos tego krojenia warzyw ;o)>.
                      • trocineczka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 16:58
                        A jesli uwazasz, ze waga znaczy wiele, to sprobuj trafnie odgadnac jakie mam
                        wymiary np. albo jaki rozmiar ubran nosze ;)
                        • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:23
                          :)))) Ok. Jesli jestes raczej drobnej budowy .. hmm Strzelam : 87- 64- 90..
                          Daj znac jakie masz naprawde wymiary... Wiem o co ci chodzi.. Tak naprawde to
                          rozumiem, ale ja:
                          - mam b. cienkie kosci ( mozna to poznac po nadgarstkach, palcach , stopach,
                          kostkach : wygladam w tych miejscach jak kostucha..
                          - od dawna nie cwiczylam na silce, ogole ostatnio b. proznuje wiec nie moge
                          miec duzej masy miesniowej..
                          To wszystko oznacza, ze wiekszosc mojej wagi biere sie z tluszczu.. A jesli np.
                          ty jestes do tego nawet umiesniona, to tylko pogratulowac: oznaczaloby to, ze
                          masz naprawde niski poziom tluszczu w ciele... Jestem ciekawa, jak jest
                          naprawde. A lubie gadac o wadze, bo mnie to motywuje... Te dwie liczby sa dla
                          mnie sporym wyznacznikiem, tak naprawde to nie do konca wiem czemu... Jakis
                          kompleks mam chyba... Wiem ! po prostu marze o tym , zeby wrocic do wagi 57 (
                          wazylam tyle jak mialam 17 lat :(((((
                          • trocineczka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 19:22
                            :) No musze przyznac, ze bylas blisko, choc nie w kazdym 'miejscu' :D Ale niech
                            bedzie..przyznam sie. 91-64-89. Do tego rzeczywiscie jestem nieco umiesniona
                            (choc bez przesady :D), a zawartosc tluszczu w moim organizmie jest podobna do
                            zawartosci tluszczu w ciele sportowcow (ktorym zreszta kiedys faktycznie
                            bylam). Ale wiesz co? Jak juz tak, to i do wad sie przyznam :P Przez to, ze
                            moja waga to w wiekszej mierze masa miesniowa, a do tego mam niezla przemiane
                            materii, mam tez slicznie zaznaczone zebra, co juz niekoniecznie jest fajne. No
                            ale podobno nie mozna miec wszystkiego :P Tobie polecam nie tyle schudnac, co
                            zabrac sie za rzezbienie swojej sylwetki :)
                            • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 01:14
                              Haha .. :)) Musze przyznac, ze musisz miec fajna figure.. Ja tez kiedys
                              cwiczylam, biegalam, pakowalam... Ale miesni to ja juz teraz nie mam za
                              bardzo.. Proporcje sie zmienily na niekorzysc... Ale masz racje, trzeba ruszyc
                              tylek i walczyc. Will fight ! :))
                              • trocineczka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 22.02.06, 10:04
                                Nie wiem czy fajna..kwestia gustu, mam kumpli, ktorzy wola jak kobieta ma nieco
                                ciala tu i tam, no i oni twierdza, ze za chudziutka jestem :D ja tam nie
                                narzekam (juz :D, bo kedys to i owszem)..najwazniejsze, ze moj Mezczyzna sie
                                zachwyca :P
                                A co do cwiczen, to kiedys trenowalam siatkowke. A aktualnie troszke cwicze
                                sobie w domowym zaciszu :) Ale to raczej sa cwiczenia aerobowe, rozaciagajace
                                itp :)
                                • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:43
                                  Gustami bym sie nie przejmowala, poza tym podejrzewam , ze ci koledzy bardziej
                                  sie przekomarzaja ...Prawda jest taka, ze kazdy podziwia wysportowane, lubiace
                                  sport i zdrowe odzywianie dziewczyny!! Pomysl tak : mozesz nosic KAZDE ciuchy,
                                  nawet te pogrubiajace, i bedziesz wygladac super.. Te ZAOKRAGLONE troche
                                  dziewczyny ( np. ja:)) musza kombinowac jak kon pod gore zeby nie podkreslic
                                  zanadto tych 'boczkow:)) nienawidze tego.. Ja wcale nie jestem dumna z tego, ze
                                  mam kobiece bioderka.. Moze niektorym toi sie podoba, ale dla mnie to znak :
                                  zaniedbania, braku ruchu i lenistwa!! Cwicz dalej i utrzymuj swa wage, bo to
                                  twoj giga atat. Trust me.
          • Gość: do corka_rosy Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.smrw.lodz.pl 21.02.06, 22:13
            Mam te same wymiary (175/57). Generalnie jestem zadowolona ze swojej sylwetki -
            ale męczą mnie tzw. boczki - jakoś za cholerę nie moge się ich pozbyć.
            Chodziłam nawet na siłownię przez dłuższy okres czasu, ale pomimo, że ciałko
            wyglądało lepiej, tzn skóra gładsza, bardziej sprężysta to jednak boczki
            zostały. Czy Ty będąc tak samo szczupłą (jeśli oczywiście chodzi o wymiary) jak
            ja nie masz tego problemu?
            • corka_rosy Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 23.02.06, 21:17
              mam boczki!! cwiczę, ale cięzko jest się ich pozbyć. Mam nadzieję, że dzięki
              cwiczeniom uda mi się ich pozbyć - bo brzuszek mam ładny, umięśniony (nie z
              mocno - tak akurat :)), tylko te boczki... ale na szczeście nie jest to dla
              mnie wielki problem ;) cieszę się z tego, co już osiągnęłam ;)
              • sylyah Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 23.02.06, 21:37
                165 wzrostu 45 kg wagi
    • daggy4 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 17:05

173cm -53kg
    • usa83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 17:27
      Frogus-ja mam dietkę...MŻ(Mniej Żreć)Hmmmm jednak i mi się nie udaje wprowadzić
      jej w życie.Też ciągle bym coś podjadała.Jak zjem obiad-od razu mam ochotę na
      cos słodkiego...Ostatnio czytałam fajny artykuł o odchudzaniu.Naukowcy
      stwierdzili,że ani dieta, ani wysiłek fizyczny...po prostu pozbycie się
      przyzwyczajeń, np. jedzenia chipsów przed tv czy deseru po obiedzie.Najlepiej
      jeść pięknie podane potrawy(i jeść je powoli, delektować się).Moja koleżanka
      natomiast w 2 miesiące schudła 8kg(NIE JADŁA: pieczywa białego, ani
      ziemniaków,ryżu ani makaronów).Aby nie nabawić się efektu jo-jo można schudnąć
      max 1kg na tydzień.Napewno nie 10kg w tydzień-póxniej można przytyć 2razy tyle
      w kilka dni. CO DO CHROMU_NIE WARTO!JEST rakotwórczy.Też brałam przez jakiś
      miesiąc, schudłam może ze 2 kg a po odstawieniu...od razu przytyłam.
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:29
        DZIEKI ZA ZROZUMIENIE... Wiele jest chyba prawdy w tym co mowisz... Wlasnie
        chcialabym znalesc w sobie tyle sily zeby zwalczyc te przyzwyczajenia.. To jest
        najgorsze.. Ciekawe jak to zrobic.. Chyba zresetowac caly dysk twarty, wymyslic
        sobie nowa tozsamosc, i udawac kogos innego...Ale nie wiem, czy ktokolwiek tu
        zrozumie skale mojego problemu:..nie moge przestac myslec o jedzeniu.. Ti jest
        najbardziej meczace.. Moze powinnam raczej udac sie do psychologa, moze problem
        tkwi w psychice? .. Zapewne..
        • trocineczka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 19:28
          Spokojnie, nie wszystko na raz :) Nie walcz z podjadaniem, tylko zmien to, co
          podjadasz :) Zamiast chipsow np.- jablko czy marchewka :) Jedz mniej, ale
          czesciej. Pij duzo wody mineralnej. Po kolacji nie jedz najlepiej nic, nawet
          owocow, chyba ze zamierzasz jeszcze chwilke pociwczyc. Cwicz conajmniej 30
          minut, gdyz dopiero po ok. 20 min organizm rozpoczyna spalanie tluszczu. Cwicz
          3-4 razy w tygodniu. REGULARNIE! Jesli masz mozliwosc- cwicz rano, ale NIGDY
          przed sniadaniem! Najlepiej cwiczyc ok. 2h po posilku :)
    • Gość: sanja Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:27
      ja mam 176cm i waze 57-58 i powiem szczerze, ze jestem dosc szczupla, ale przez zimowe podjadanie czego sie tylko da;) przybyly mi "boczki" i wiekszy brzuch z czym czuje sie koszmarnie- taka zaniedbana:/ i dlatego postanowilam zaczac cwiczyc, ale niestety mam kiepska sile woli i boje sie, ze znow po 2 tygodniach odpadne:( najgorsze jest to, ze jak chce sie pozbyc tluszczyku z tych partii to chcac nie chcac nalezy troszke schudnac a to spowoduje, ze bede miec z nog jeszcze wieksze patyki:/
      tak w ogole to slyszalam od znajomego kulturysty, ze wysokim osobom o wiele ciezej jest wypracowac odpowiednio proporcjonalna sylwetke niz osobom o wzroscie 165cm jesli osoba wysoka wazy malo to od razu jest "chudzielcem" a jak troche za duzo to od razu wydaje sie "babskiem":/ ciezko jest wygladac w sam raz. a do tego dochodza kompleksy wielkosci... tez macie z tym problem?? po prostu mi krew w zylach buzuje, gdy widze sliczne butki na wysokim obcasie, ktorych jednak nie zaloze, bo juz bez nich czuje sie wielgachna a co dopiero w obcasach...
      pozdrawiam gorraco :)
      • usa83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 19:43
        oj te butki...skąd ja to znam.Mam kilka par i tak sobie leżą i ładnie
        wyglądają. W przeciwieństwie do mnie:/ Chociaż nie jest tak źle.Trochę silnej
        woli...A z tymi treningami po min 20-30 min to,że tak powiem G***O prawda.Wiem
        bo mój chłopak "pozjadał" wszystko na ten temat...Bzdura!Lepiej poskakać
        dziennie chociaż po 5 minut na skakance niż siedzieć przy kompie:/...w sumie
        przez tydzień wyjdzie 35 minut:) no to spadam...
      • Gość: v@nillka/do sanja Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.smrw.lodz.pl 21.02.06, 22:24
        Tak źle się czujesz nosząc obcasy? Ja mam 175cm i bardzo lubie takie buty. Nie
        nosze ich zbyt często, ale jak juz idę na imprezę to koniecznie w szpilkach.
        Jak byłam smarkata (tzn koło 20 hihihi) wciąż biegałam na obcasach, ale to
        chyba był wynik tego, że mają lat kilkanaście często słyszałam - tego nie, bo
        wysoka jesteś, obcasy też nie, a w tym to wyglądasz jak patyk. Jak dorosłam to
        już sama mogłam sobie wybierać co założyć. A obcasy lubie do tej pory bo w nich
        wydaje się sobie zgrabniejsza i jakos lepiej i atrakcyjniej się czuję. Przełam
        się - wysokie i szczupłe kobiety sa naprawde sexi! Sama nie zawsze tak się
        czuję - ale chciałabym - czego i Tobie życzę!
        • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:53
          Tak trzymac.. Chyba powinnysmy byc dumne ze swojegpo wzrostu... Nawet w
          tenisowkach mamy dluuugie nogi :))
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:51
        Kurde, wiem o czym mowisz... Ja mam czasem tez troche kompleks wzrostu...
        Szczegolnie kiedy ide przez miasto , a tam same malutkie dsziewczyny.. Nie
        lubie tego kontrastu.. Ale chyba nie trzeba sie az tak przejmowac... Kiedy
        zalozymy szpileczki ok. 6 cm ( a one sa calkiem ladne), to mamy ok 183.. To
        przeciez nie jest jeszcze tak znowu duzo.. A nogi rtobia sie wtedy suuuuper
        dlugasne... To jest chyba sexy :))
    • Gość: Marta Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.eranet.pl 21.02.06, 19:36
      ja mam 177 i waże 74 kg, więc nie masz co narzekać a mam 20 lat to jest dopiero
      porażka
      • Gość: Tora83 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.chello.pl 21.02.06, 19:54
        A ja tam nosze obcasy - polubilam swoj wszrost :o). 10 cm szpilki - rewelka :o)
        • Gość: monika Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:05
          88 kg :((((((((((((((((((((((((((((((((
        • Gość: Kasia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 20:08
          Ja rzadko nosze obcasy, bo preferuje styl sportowy i wygode cenie nade
          wszystko, a poza tym mam halluksa i noga mnie boli.:) Niemniej czasem zakladam
          obcaski - kiedy chce seksi wygladac (moj facet zawsze delikatnie sugeruje mi
          obcaski, kiedy kupuje kolejne trampki:)) Mam 2 pary wygodnych butow na obcasach
          (pantofle 7cm i kozaki 9cm) i do kiecek (czyli od wielkieeego dzwonu:) je
          zakladam.
          • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:57
            Wiecie co jest ciekawe i smieszne?.. Ze kazna z nas dokladnie wie ile cm maja
            jej szpilki :))) Ja zawsze w domu mierze linijka:)) Watpie zeby dziewczyna
            majaca 165 cos takiego praktykowala..
        • Gość: frosud do Tory83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:20
          Hey, widzialam twojen zdj. Wprawdzie na nim siedzisz, ale widze, ze z ta waga
          57 wygladasz ok. - widac ze jestes szczupla, ale na pewno nie za bardzo. To
          chyba rzeczywiscie najkorzystniejsza waga dla ciebie.. Gratuluje jeszcze raz, i
          tak trzymaj ... CZy jestes z rocznika 83?ja tak.
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:55
        Nie martw sie, ja z moim nastawieniem niedlugo dobije do 80 kg... Ja jem caly
        czas, a jak nie jem , to mysle o jedzeniu ... Masz tak samo?
    • lemon55 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 21.02.06, 22:30
      Niestety, ja przy wzroście 175 cm, ważę 50 kg. I nie mogę przytyć :(
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:58
        A ile masz lat? Moze z wielkiem bedziesz tyc?
    • Gość: debi Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:30
      ja mam 176cm i 60kg. Zaznaczam,że rok temu rodziłam...i szybko zrzuciłam zbędne
      kilosy. Mój patent - nie jadać niczego po 18:00!!!!!!!
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:35
        To gratulacje... Podziwiam... A ile wazylas kilka dni po rozwiazaniu?
        • Gość: Alex Do Frogus:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 09:58
          Sądzę, że Twoja waga mieści się w normie. Ale rozumiem Cię doskonale, że chcesz
          te kilka kg zrzucić, bo też to przerabiałam! I pociesze Cię moja droga: DA SIĘ
          TO ZROBIĆ:)

Ja mam 174 cm i jeszcze wiosną'05 ważyłam 77 kg. Jak by nie patrzeć, to
          zdecydowanie za dużo było:/ Przeszłam na moją autorską dietę, (jeśli chcesz to
          mogę Ci podac główne założenia) i obecnie ważę 62 kg. Więc jest dużo lepiej niż
          było, 15 kg w dół:)
          Moim ideałem jest 57-58 kg i wiem, że dojdę do tego celu. I nie głodze się, co
          insynuuje mi rodzinka kiedy widzą, że odmawiam po raz enty zjedzenia smażonego
          kotleta z frytkami. Można jesć, tylko świadomie, mądrze i zdrowo.

Ja akurat jestem grubokoścista, bo wyglądam na mniej niż ważę (dają mi 57 już
          teraz), mieszczę się w spodnie S i górę M.

Jeszcze parę słów do Sanji:
          Zgadzam się z Tobą, niestety... my, wysokie dziewczyny mamy trochę przekichane
          jeśli chodzi o sylwetkę, bo o ile mała kuleczka może być sexi, to wielki babon
          z 5-kg nadwagą wygląda już... potworniaście ;( <placze>

U mnie np. dochodzi taki problem, że mój facet jest 3 cm niższy niż ja....
          Wprawdzie jest dośc dobrze zbudowany, ale ja muszę być wiotka i ważyć 30 kg
          mniej od niego, żebyśmy wyglądali razem w miarę Ok. Bo nie ma chyba nic
          gorszego, niż potężna armata z mniejszym facetem:/
          • Gość: nina No a ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:34
            mam 180 cm(mam nadzieję że mieszcze sie w temacie:)...i ważę 67 kg.
            Według wszelkich pomiarów wag i tym podobnym:)mam idealna wagę.
            Ale ja marzę o 60kg-i wiem,że nie będzie problemu z osiągnięciem tego "progu"...
            Źle nie jest ale zawsze może być lepiej.
            Pozdrawiam gorąco.
            • Gość: frogus Re: No a ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:27
              Tak trzymaj. Oczywiscie ze sie miescisz w kategorii. Witamy w kregu wysokich...
              Te 2-3 cm nie robia juz roznicy.. Brawo za kolejna dobra postawe.. Wazysz teraz
              tyle co ja, mamy prawie taki sam wzrost, wiec mamy identyczna sytuacje. Mnie
              tez ludzie mowia, ze waga jest ok, ale ja tez jestem perfekcjonistka i
              chcialabym wazyc wlasnie te 60 kg!! Wszyscy mowia mi, ze bylabym za chuda.. Ale
              wiem ze to nieprawda!! moglabym nawet wazyc te 57 , i byloby swietnie, nie
              wygladalabym na wychudzona!!! wiem bo w ostatnie wakacje wazylam ( chyba przez
              tydzien:)) 61 kg, i czulam sie swietnie,bez problemu moglabym schudnac kolejne
              4 g, i byloby ok. W jaki sposob zamiezasz osiagnac cel?( 6o kg)?
          • Gość: frogus Re: Do Frogus:) taka twoja uroda, budowa, geny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:18
            Dzieki, na takie slowa motywacji czekam... Bardzo chcialabym uslyczes o twojej
            autorskiej diecie!! Ja tez probowalam wielu rzeczy, ale moja przemiana materii
            cos naprawde mocno ostatnio szwankuje... Gratulacje odnosnie nowej figury !!
            Trzymaj tak dalej !!! Najwazniejsze sformuowanie z twojego postu : DA SIE!!!
            Ja tez tak mysle, nie dajmy sie zwiesc tekstom typu : taka twoja uroda, geny,
            budowa itd. Wlasnie dlatego szukam wsparcia na tej stronie i jeszcze raz
            dzieki !! jestescie the best!!
            • Gość: Kasia Re: Do Frogus:) taka twoja uroda, budowa, geny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 14:44
              Frogus, ale to chyba oczywiste, ze jesli uwazasz, ze lepiej sie poczujesz,
              kiedy bedziesz 5 czy 10 kg lzejsza, to po prostu zrob wszystko, by to
              osiagnac!:) to, ze pisalysmy, ze nie masz co sie z nikim porownywac, bo kazdy
              jest inny i ze Twoja waga jest prawidlowa nie oznacza, ze usilujemy wybic Ci z
              glowy pomysl odchudzenia sie. Oczywiscie, ze mozesz spokojnie schudnac te 5 kg
              (a jesli cie to uszczesliwi to i 10). Chodzilo o to, zeby Cie uspokoic, ze
              teraz na pewno nie jest zle, ale jesli tylko poczujesz sie lepiej w lzejszej
              wersji to zrob wszystko, by ja osiagnac (byle nie kosztem zdrowia).
              • Gość: frogus Re: Do Frogus:) taka twoja uroda, budowa, geny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:09
                Dzieki, jestes kochana...Milo uslyczec takie slowa.. Ja chyba nawet bym chciala
                uslyszec, ze jestem za gruba.. To by mnie zdenerwowalo i dalo kopa do
                dzialania :)) Taka moja pokopana psychika:) Musze osiagnac dno zeby sie od
                niego odbic, wqrzyc na swoje zycie , a wtedy nagle odzywam i czerpie sile
                niewiadoma skad..
                • Gość: Kasia Re: Do Frogus:) taka twoja uroda, budowa, geny... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 15:53
                  Reasumujac: nie ma uniwersalnych parametrow dla kazdego. Jedna bedzie wygladala
                  swietnie wazac 55 kg, inna o tym samym wzroscie - 70. Najwazniejsze to byc
                  zdrowym i czuc sie dobrze w swojej skorze. Jesli wiec te pare kilo bardzo Ci
                  przeszkadza, a bez szkody dla zdrowia mozesz je zrzucic, to uwazam, ze powinnas
                  to zrobic. Ja tez sie lepiej czuje wazac mniej niz 60 kg (na szczescie te 58 to
                  jest moja stala waga, ktora poza jednorazowym zwiekszeniem sie do 64, a potem
                  spadkiem do 53, o ktorym juz pisalam, nie zmienia sie od 15 lat - mam po prostu
                  farta, ze moge jesc co chce i nie tyje, choc mozliwe, ze niebawem, po
                  trzydziestce sie to zmieni:), zreszta, prawde powiedziawszy, podobno lepiej
                  wygladalam wazac te 63 :> :P :), ale po prostu LEPIEJ SIE CZUJE kiedy jestem
                  lzejsza i juz:), wiec jak najbardziej rozumiem, ze chcialabys zrzucic te 7
                  kilo. Idzie wiosna, zaczniemy sie wiecej ruszac, bedziemy jesc wiecej warzyw i
                  bedzie latwiej zawalczyc o wymarzona sylwetke.
      • vanillka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 23.02.06, 01:16
        super
        tylko co zrobić skoro jest 1.16 a ja wcinam pastylki miętowe w czekoladzie????
        nie moge się powstrzymać....
    • agnese32 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 22.02.06, 14:45
      Przy 175 cm wzrostu ważę 60 kg. I chciałabym mniej, bo jeszcze do niedawna
      miałam 54 kg, ale skończyłam 30-tkę i siadła mi przemiana materii... :(
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:10
        A jesz to co wczesniej ? Chyba czas wziasc sie za sport.. A czy z poprzednia
        waga czulas sie najlepiej ? Czy chcialabys zatrzymac sie np. na 58?
    • Gość: zofa 176cm - 64kg(w porywach 66kg),a chcę dojść do 60 IP: 83.238.225.* 22.02.06, 18:01
      • Gość: nina No a ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:49
        wystarczy że nie będę jeść po 18:)No ioczywiscie wszelkie posiłki w nieco
        mniejszych ilościach.Częściej ale mniej...No i nie obędzie się beż jakiś
        ćwiczonek na brzuszek,bo oponka sie pojawila.Myśle,że u mnie wystarczy tylko
        "dorzeźbić" sylwetkę.
        Powodzenia wszystkim zyczę;)
        • Gość: Efcia a co ja mam powiedziec??!! IP: *.chello.pl 23.02.06, 09:11
          jak wiekszosc z was tu pisze nie wazne jest ile sie wazy tylko jak sie jest
          zbudowanym... i tu zaczyna sie moj problem! chyba nikt nie jest tak
          nieproporcjonalny jak ja!! przy wzroscie 177 waze 63 kg i uwaga! moje wymiary
          83-69-99!! tragedia!!! nie mam WCALE biustu i do tego wielką wystającą pupe...
          szkoda słów
          • Gość: Kasia Re: a co ja mam powiedziec??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.06, 16:10
            Efcia, nie powiedzialabym, ze 99cm przy wzroscie 177 to WIELKA pupa (moja
            siostra ma 175 i w biodrach tyle co Ty i wyglada bardzo dobrze). W biuscie
            faktycznie masz niewiele (ja mam 85, wiec niewiele wiecej, a jestem zadowolona,
            bo dzieki temu mam dziewczeca sylwetke:))) /jakbym miala duzy biust, to bylabym
            zadowolona, ze mam sylwetke kobieca:)))/. Nos push upy i bedzie ok. Mysle, ze
            nie masz co sie az tak przejmowac.
            buziaki
    • Gość: gufik Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:56
      Ja przy 178 waze 65 kg. odzywiam sie wg diety nie laczenia tlusczy i wegli, nie
      jest wogole bialej maki, sport 2-3 razy w tygodniu. i przy tej wadze wygladam w
      sam raz - taka moje budowa i uroda(wymiary 94-67-97). moglabym oczywiscie
      glodzic sie i zbic do wagi 60, ale po co??? LUBIE SIEBIE :)
      • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:58
        Mysle ze z takimi wymiarami wygladasz ok, masz propporcjonalna sylwetke,
        wciecie w tali. Ja na gorze jestem za chuda w stosumku do reszty. Od pewnego
        czasu tluszczyk magazynuje mi sie w bioderkach i koniec.. Wrr..
        • ciri_la Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 23.02.06, 20:47
          178 cm, 62 kg
          • Gość: bu Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 217.96.125.* 23.02.06, 22:05
            Ja ważę 60kg :(( przytyłam 5kg i czuje się koszmarnie ,chcę to zrzucić i ważyć
            tyle co "zawsze" czyli 55kg.Mam 176 cm .
            • Gość: frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 01:15
              To ciekawe.. A ile masz lat? Z waga 60 kg ja czulabym sie juz b. dobrze, choc
              przyznaje ze fajnie by bylo zejsc nizej.. Musisz byc chyba drobnej budowy?
              • Gość: bu Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 217.96.125.* 24.02.06, 11:48
                19 z hakiem,rocznikowo 20 :]
                Przytyłam 5kg i widzę to po swoim brzuchu i boczkach :/reszta jest jak
                najbardziej ok.Zamierzam jednak powrócić do swojej poprzedniej wagi.
    • Gość: frogus GRUBAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 01:27
      Kurcze, patrzac na wasze posty nasuwa mi sie jeden wniosek - jestem niezly
      GRUBAL. Przecietna waga dziewczyn mojego wzrostu to 55- 60. Buuu.. Mysle, ze
      najmniej problemow z utrzymaniem dobrej figury maja paradoksalnie dziewczyny,
      ktore nigdy nie stosowaly diet, tylko w miare dbaly o siebie.Wielokrotne
      odchudzanie i przybieranie na wadze - efekt jojo, rozwalaja totalnie przemiane
      materii. Pozniej trudno jest naprawic rozregulowany organizm.. Czy nie wydaje
      wam sie , ze tak wlasnie jest? Niech te grupsze girls sie wypowiedza, please!!
      Jednoczesnie zwracam sie do tych szczuplych, nawet nie rzekraczajacych 60 : nic
      nie kombinujcie z dietami, ale ruszajcie sie.. Nie doprowadzcie tez dio sytuacj
      ze sporo przytyjecie, bo potem b. ciezko wrocic do poprzedniej wagi. DZIEKI
      WSZYSTKIM JESZCZE RAZ ZA TYLE ODPOWIEDZI!!Pozdrawiam
    • mon100 Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? 24.02.06, 09:49
      175 cm, waga 58-59
      • Gość: anemos Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: 193.138.110.* 24.02.06, 12:46
        182 cm / 61-61 kg. I tak lubię najbardziej
        • Gość: Taka jedna Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.deef.put.poznan.pl 24.02.06, 13:20
          no to ja was zadiwię :) mam 180 cm. wzrostu i ważę 71 kg i jestem szczupła ale
          mam bardzo cięzkie kości....ponoc....:)
          • Gość: Frogus Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:21
            Hmm.. A jakie masz wymiary? Ja mam w biodrach zdecydowanie za duzo..
            Przeypominam ze mam 177. Czy masz sporo miesni? One naprawde sporo waza..
    • Gość: metnia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 17:50
      przy wzroscie 176 waze 60 kg. Bylabym szczesliwa majac 3 - 4kg mniej. wszystko super(biuscik ;) talia) tylko te schaby na udach :/
    • Gość: a_nka Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:59
      Ja mam doklanie 177cm i waze 55 kg, dla mnie w sam raz chociaz chcialabym miec
      pelniejsze biodra, tzn szersze, ale duzo cwicze zeby miec ladnie wymodelowaną
      sylwetkę, lekko umiesnioną a nie same kosci, chce po prostu wygladac
      zdrowo,kiedys przytylam do 60 (po tabletkach) i wszystklo odlozylo mi sie wokol
      pasa wiec wygladalm strasznie, waga sama zjechala do 55kg ale talia juz nie jest
      taka jak byla. Mimo to jestem zadowolona ze swojej figury. Wazne jest by
      wygladac proporcjonalnie, ja mam waskie biodra i cienkie kosci, i nidgy nie
      bylam grubsza , zawsze chudzitka jak patyk w okresie dojrzewania nabralam lekko
      ksztaltow i jest ok, jesli ktos jest wysoki i ma np szerokie biodra, duzy biust
      czy mocne kosci powinien zdecydowania wazyc wiecej. pozdrawiam
    • Gość: Asiul ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:27
      Ja mam 175cm i ważę 64 kg, ale właśnie wzięłam się za siebie i staram się ćwiczyć (rowerek, brzuszki). Tylko nie mogę odmówić sobie słodyczy.. Co prawda to "tylko" jeden batonik dziennie, ale hmm.. chciałabym zejść tak do 58kg i bardzo się będę starać, żeby to osiągnąć :) A co do wzrostu- czuję się jak jakaś wieża Eiffla :/ Za dużo..
      • Gość: weronika 175 cm super IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 23:50
        Nie grzesz kobieto! jak ja chciałabym mieć 175 cm., a mam tylko 170 cm. ważę 55
        kg.
    • Gość: Justyna Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 25.02.06, 09:05
      Ja mam troszke mniej wzrostu bo 173 cm i waze 60 kg
    • Gość: lalunia Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.server.ntli.net 25.02.06, 15:26
      ja mam 184 i waze 73kg i jest mi z tym dobrze, jak bylam szczuplejsza to
      wygladalam jak anorektyczka, bo zaraz mi twarz chudnie a tam troszke tluszczyku
      musi byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wieslaw_twarogowy Ja, bedac facetem, przy wzroscie 178 cm, ... 25.02.06, 17:00
      ... waze 65 kg. :)))
    • Gość: monika Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 14:03
      mam 173 i waze 51 kg, jestem szczupla, ale wszystko wyglada proporcjonalnie,
      biuscik niewielki, ale slodki:) no i pupa (zgodnym zdaniem mojego parntera i
      tych ex:)) najbardziej atrakcyjna jaka widzieli!!! niech zyje skromnosc:) ale
      to prawda super mam figure!!
    • Gość: Anamaja Re: ile wazycie przy wzroscie ok. 177 ? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.06, 14:13
      Ja mam 176 cm wzrostu i waze 58 kg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka