moni_citroni 24.11.02, 18:39 Warto poprosic sw.Mikolaja o taki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palomino Re: T-contrôle Lancôme IP: *.acn.pl 24.11.02, 18:59 nie warto. Chyba że nie używasz podkładu, ani pudru - ja używam Miałam TControle i się pozbyłam tego żelu, bo matowił na krótko, do poprawek był zbyt lepki i niewygodny (absorbentki dają już dużo lepszy efekt) a poza tym czułam się źle z następną warstwą czegoś na twarzy. Mikołajowi lepiej podszepnąć coś innego :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thea Re: T-contrôle Lancôme IP: 62.99.160.* 24.11.02, 19:01 zupelnie nieskuteczny. w dodatku walkuje sie na nim podklad. przy dluzszym stosowaniu moze wysuszac, a tluste i blyszczace partie twarzy i tak sie blyszcza - no, moze z polgodzinnym opoznieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 19:16 Dzieki za info :-) Myslalam o T-contrôle na czolo i nochal... Ale dam sobie z nim spokoj :-) Mikolaja naciagne na cos innego :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: T-contrôle Lancôme IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.11.02, 22:09 warto, warto, warto. ja zuzywam trzcią tubkę, a uzywam go od kilku lat (mega wydajny). jedyna rzecz która ratuje mój nos przed świeceniem własnym światłem. stosuję go zawsze na makijaż, na nos, czasem tez na czoło i brodę, zazwyczaj jedna - dwie poprawki w ciągu dnia i nos jest matowy. nakładanie tego rodzaju specyfików pod makijaz nie ma sensu, wszystko sie zetrze. aha, nie wcierać, tylko wklepywac delikatnie. jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 22:36 Tego lata rzadko używałam, bo coś mi sie cera uregulowała i mniej się przetłuszcza, ale T-Control używałam 1 i 2 lata temu i uważam ,że to rewelacja.Nie ma obawy,że położony na makijaż czy pod tworzy jakość warstwę.To nie jest puder a wchłaniający się błyskawicznie przezroczysty żel,który magicznie usuwa połysk ze skóry i daje efekt pudrowej matowości .I uwaga:faktycznie przeznaczony do stref przetłuszczających się(czoło, nos).Stosowany np. na policzki o normalnej cerze może rozregulować cerę ,która będzie się bardziej przetłuszczać(w ramach obrony).Bardzo wydajny.Ja w chłodnych porach roku nie stosuję takich preparatów.Wystarczą absorbentki. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 22:55 Rany, chyba sie zdecyduje... Przyda mi sie tylko na czolo, bo nos lubi sie luszczyc po kremach matujacych. Sprobuje wysepic probke i sprawdzic.. Moj mikolaj chyba zbankrutuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś