Gość: monia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:20 Kupiłam farbę majirel i mam pytanie nie moge nigdzie dostać oxydant l'oreal do niej, czy mogę kupić wodę utlenioną w kremie, czy to jest ta sam konzystencja co oxydant? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mu Re: Majirel i woda utleniona IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.02.06, 09:23 Mi osoba w sklepie fryzjerskim poleciała kupowac do niej zwykłą wode 6% (kosztuje niedużo)Dodam ze uzywam odcieni brazowych -czekoladowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Majirel i woda utleniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:03 Podpisuję się pod wypowiedzią Mu,też taką wodę dostałam w sklepie fryzjerskim,pozdrawiam,justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Majirel i woda utleniona IP: *.chello.pl 23.02.06, 14:50 Spróbój poszukać oryginalnego L'Oréal Professionnel Cream Oxydant 6% w sklepach-hurtowniach z artykułami fryzjerskimi sieci Polwell (możliwe zakupy detaliczne). Opakowanie o pojemności 1000 ml to wydatek ok.42 zł: www.polwell.pl/polwellgroup.aspx Odpowiedz Link Zgłoś