Gość: Angelina IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.02.06, 20:45 Chodze od niedawna na taniec towarzyski. I strasznie mi sie pocą dłonie, blee są cale mokre , stres czy co :( Da sie temu jakos zaradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 21:08 Ja również tańczę i w tańcu pocą mi się dłonie- nie miłe doświadczenie. Jak temu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka aida Re: spocone dłonie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:02 czy myślicie ze owa melisa pita regularnie pomoże na stres-A TYM SAMYM ZMNIEJSZY POTLIWOŚĆ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: spocone dłonie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:04 A co na to partner?Spróbuj wytrzeć o jego koszule ale tak dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 22:13 Ciężko dyskretnie to zrobić gdy trzymamy się za ręce w tańcu. Poza tym próbowałam wycierać o siebie ale nie dawało to nic. Nie tylko nie osusza całkowicie ale problem i tak po chwili wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: spocone dłonie :((( 24.02.06, 00:14 moja kolezanka miala problem z nadmiernym poceniem, byla u lekarza, nie wiem nistety jak nazywa sie taki specjalista... dostala rozne jakies rzeczy wspmagajace i zalecil jej kapiele w jakims wywarze z orzecha wloskiego bodajze... hm nie wiem moze sprobuj sa takie anty np do stop w kremie, nie wiem jak to dziala na dloniach, mozesz sprobowac, albo np oriflame ma taki talk ktory zapobiega poceniu sie... on tez jest do stop ale nie zostawia sladu jakiegos bialego, ja uzywam szczegolnie w lecie i wiadomo stopa sie czasem spoci nawet w sandalkach ale zawsze duzo mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.02.06, 10:34 Może dermatolog zna jakieś konkretne sposoby. Ale z tym kremem do stóp to nie jest głupi pomysł. Trochę żenuje mnie, że w czasie tańca moja mokra dłoń wyślizguje się z dłoni partnera... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: spocone dłonie :((( IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 24.02.06, 14:37 no to jest wstyd... takie skrepowanie :( jak temu zaradzic :( Odpowiedz Link Zgłoś