Dodaj do ulubionych

spocone dłonie :(((

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.02.06, 20:45
Chodze od niedawna na taniec towarzyski.
I strasznie mi sie pocą dłonie, blee są cale mokre , stres czy co :(
Da sie temu jakos zaradzic?
Obserwuj wątek
    • nikosik Re: spocone dłonie :((( 23.02.06, 20:52
      stres
      melisa,
    • Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 21:08
      Ja również tańczę i w tańcu pocą mi się dłonie- nie miłe doświadczenie. Jak temu
      zapobiec?
      • Gość: wróżka aida Re: spocone dłonie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:02
        czy myślicie ze owa melisa pita regularnie pomoże na stres-A TYM SAMYM
        ZMNIEJSZY POTLIWOŚĆ??
    • Gość: gryzli Re: spocone dłonie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:04
      A co na to partner?Spróbuj wytrzeć o jego koszule ale tak dyskretnie.
      • Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 22:13
        Ciężko dyskretnie to zrobić gdy trzymamy się za ręce w tańcu. Poza tym
        próbowałam wycierać o siebie ale nie dawało to nic. Nie tylko nie osusza
        całkowicie ale problem i tak po chwili wraca...
    • n_itka Re: spocone dłonie :((( 24.02.06, 00:14
      moja kolezanka miala problem z nadmiernym poceniem, byla u lekarza, nie wiem
      nistety jak nazywa sie taki specjalista... dostala rozne jakies rzeczy
      wspmagajace i zalecil jej kapiele w jakims wywarze z orzecha wloskiego
      bodajze... hm nie wiem moze sprobuj sa takie anty np do stop w kremie, nie wiem
      jak to dziala na dloniach, mozesz sprobowac, albo np oriflame ma taki talk ktory
      zapobiega poceniu sie... on tez jest do stop ale nie zostawia sladu jakiegos
      bialego, ja uzywam szczegolnie w lecie i wiadomo stopa sie czasem spoci nawet w
      sandalkach ale zawsze duzo mniej :)
      • Gość: lolik Re: spocone dłonie :((( IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.02.06, 10:34
        Może dermatolog zna jakieś konkretne sposoby. Ale z tym kremem do stóp to nie
        jest głupi pomysł. Trochę żenuje mnie, że w czasie tańca moja mokra dłoń
        wyślizguje się z dłoni partnera... :(
        • Gość: monik Re: spocone dłonie :((( IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 24.02.06, 14:37
          no to jest wstyd... takie skrepowanie :( jak temu zaradzic :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka