Dodaj do ulubionych

Avon i jego seria planet spa

IP: *.elpos.net 28.02.06, 21:47
ktore kosmetyki polecacie? bo mam dzis katalog a musze jutro oddac i nie wiem na co sie zdecydowac
Obserwuj wątek
    • Gość: malenka Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:55
      kosmetyki ponaet spa to jedyne jakie kupuje z avonu, wydaje mi sie ze sa
      naprawde niezle (jak za te cene oczywiscie), polecam peeling z brazowym cukrem,
      krem do łokci, kuracje parafinoiwa do dloni i maske do wlosow z oliwką:)
      wlasnie chcialabym zamowic krem do rak z mineralami z morza martwego ale nie
      wiem czy warto, moze ktos by mogl sie wypowiedziec? ;)
      • novanka Re: Avon i jego seria planet spa 28.02.06, 22:09
        Taki sobie. Mi zapach nie odpowiadał.
        • Gość: ciekawa Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.chello.pl 28.02.06, 22:25
          a mi wysypalo uczulenie! tragiczne te produkty
          • Gość: Kasia Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 23:39
            Mam cere mieszana z bardzo przetluszczajaca sie strefa T i z Planet Spa polecam:
            - seria z algami: zluszczajaca peeling-maseczka, emulsja na dzien, zel do mycia
            twarzy
            - seria tropikalna (super zapach waty cukrowej badz palonego cukru:): GENIALNY
            scrub do ciala, GENIALNY krem do stop i lokci
            - seria Piaski Arizony: maseczka eksfoliujaca (fajnie oczyszcza i pachnie
            jakims kadzidlem:)
      • paul_ina Re: Avon i jego seria planet spa 28.02.06, 23:48
        krem do rąk z minerałami - szczerze odradzam; nieładny zapach, lejąca się konsystencja i zero efektu

za to mogę polecić krem do ciała z oliwką (z takimi zielonymi kuleczkami) - boski zapach i nie zaszkodził, jak na Avon to bardzo dużo :))
    • Gość: Tehanu Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 01:36
      Ja używam maseczki pod oczy i na powieki w żelu Gorące Piaski Arizony (wbrew
      nazwie to raczej żel na noc na te okolice niż maseczka) oraz maseczki
      nawilżającej Lasy Amazonii (czy inne deszczowe). Z obu jestem zadowolona,
      zaznaczam jednak, że mało co mnie uczula
      • Gość: anka Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:46
        moje ulubione:
        - śródzimnomorski krem do ciała z oliwką
        - tropikalny scrub do ciała
        - morski napój dla ciała (balsam)
        - algowa kąpiel do ciała (żel pod prysznic)
        - maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego
        - indyjski olejek do włosów
        • sigrun Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 09:54
          No właśnie, tego indyjskiego olejku do włosów chyba już nie produkują, a szkoda :-(
          Czy algowa kąpiel do ciała nie ściąga za bardzo skóry? A jak sprawdza się
          maseczka błotna do twarzy? Mam cerę mieszaną, ale dość przesuszoną i nie wiem
          czy ta maseczka mi posłuży.
          Z mojej strony gorąco polecam:
          Scrub do ciała z brązowym cukrem - jak dotąd najlepszy (skuteczny i delikatny)
          peeling jakiegokolwiek używałam; minusem jest niewygodna butelka z której trudno
          cokolwiek wyciśnąć (Czemu nie zastosowali bardziej praktycznej tubki?),
          Oliwkowy żel do kąpieli i pod prysznic - wspaniale się pieni, myje i
          jednocześnie natłuszcza skórę.
          Obydwoje z Mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z w/w kosmetyków: ja - wrażliwiec i
          Mąż - chroniczny atopowiec i alergik :-)
    • elwinga Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 09:50
      Polecam śródziemnomorski krem do ciała z oliwką i krem tropikalny do stóp i
      łokci - zużyłam kilka opakowań każdego i jeszcze będę kupować.
    • justa_79 Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 10:29
      krem do rąk oraz do stóp z minerałami z Morza Martwego - najlepiej nawilżające
      kremy, jakie miałam! skóra długo nawilżona i gładka. charakterystyczny zapach
      błotka ;)
      z tej samej serii świetny scrub do stóp i maseczka oczyszczająca do twarzy.
      krem do stóp z masłem shea - po miesiącu stwierdzam, że nie potrzebuję już
      tarki do pięt ;) trochę tłusty, więc raczej na noc.
      krem do ciała z oliwą z oliwek - świetnie nawilża i natłuszcza, do suchej skóry.
      scrub do ciała z brązowym cukrem - świetnie wygładza i bosko pachnie.
      peeling do twarzy z białą herbatą - delikatny, dobrze wygładza, skóra jest po
      nim jakby kremowa w dotyku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka