Gość: monia IP: *.elpos.net 28.02.06, 21:47 ktore kosmetyki polecacie? bo mam dzis katalog a musze jutro oddac i nie wiem na co sie zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malenka Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:55 kosmetyki ponaet spa to jedyne jakie kupuje z avonu, wydaje mi sie ze sa naprawde niezle (jak za te cene oczywiscie), polecam peeling z brazowym cukrem, krem do łokci, kuracje parafinoiwa do dloni i maske do wlosow z oliwką:) wlasnie chcialabym zamowic krem do rak z mineralami z morza martwego ale nie wiem czy warto, moze ktos by mogl sie wypowiedziec? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: Avon i jego seria planet spa 28.02.06, 22:09 Taki sobie. Mi zapach nie odpowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.chello.pl 28.02.06, 22:25 a mi wysypalo uczulenie! tragiczne te produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 23:39 Mam cere mieszana z bardzo przetluszczajaca sie strefa T i z Planet Spa polecam: - seria z algami: zluszczajaca peeling-maseczka, emulsja na dzien, zel do mycia twarzy - seria tropikalna (super zapach waty cukrowej badz palonego cukru:): GENIALNY scrub do ciala, GENIALNY krem do stop i lokci - seria Piaski Arizony: maseczka eksfoliujaca (fajnie oczyszcza i pachnie jakims kadzidlem:) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Avon i jego seria planet spa 28.02.06, 23:48 krem do rąk z minerałami - szczerze odradzam; nieładny zapach, lejąca się konsystencja i zero efektu za to mogę polecić krem do ciała z oliwką (z takimi zielonymi kuleczkami) - boski zapach i nie zaszkodził, jak na Avon to bardzo dużo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tehanu Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 01:36 Ja używam maseczki pod oczy i na powieki w żelu Gorące Piaski Arizony (wbrew nazwie to raczej żel na noc na te okolice niż maseczka) oraz maseczki nawilżającej Lasy Amazonii (czy inne deszczowe). Z obu jestem zadowolona, zaznaczam jednak, że mało co mnie uczula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Avon i jego seria planet spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:46 moje ulubione: - śródzimnomorski krem do ciała z oliwką - tropikalny scrub do ciała - morski napój dla ciała (balsam) - algowa kąpiel do ciała (żel pod prysznic) - maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego - indyjski olejek do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 09:54 No właśnie, tego indyjskiego olejku do włosów chyba już nie produkują, a szkoda :-( Czy algowa kąpiel do ciała nie ściąga za bardzo skóry? A jak sprawdza się maseczka błotna do twarzy? Mam cerę mieszaną, ale dość przesuszoną i nie wiem czy ta maseczka mi posłuży. Z mojej strony gorąco polecam: Scrub do ciała z brązowym cukrem - jak dotąd najlepszy (skuteczny i delikatny) peeling jakiegokolwiek używałam; minusem jest niewygodna butelka z której trudno cokolwiek wyciśnąć (Czemu nie zastosowali bardziej praktycznej tubki?), Oliwkowy żel do kąpieli i pod prysznic - wspaniale się pieni, myje i jednocześnie natłuszcza skórę. Obydwoje z Mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z w/w kosmetyków: ja - wrażliwiec i Mąż - chroniczny atopowiec i alergik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elwinga Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 09:50 Polecam śródziemnomorski krem do ciała z oliwką i krem tropikalny do stóp i łokci - zużyłam kilka opakowań każdego i jeszcze będę kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avon i jego seria planet spa 01.03.06, 10:29 krem do rąk oraz do stóp z minerałami z Morza Martwego - najlepiej nawilżające kremy, jakie miałam! skóra długo nawilżona i gładka. charakterystyczny zapach błotka ;) z tej samej serii świetny scrub do stóp i maseczka oczyszczająca do twarzy. krem do stóp z masłem shea - po miesiącu stwierdzam, że nie potrzebuję już tarki do pięt ;) trochę tłusty, więc raczej na noc. krem do ciała z oliwą z oliwek - świetnie nawilża i natłuszcza, do suchej skóry. scrub do ciała z brązowym cukrem - świetnie wygładza i bosko pachnie. peeling do twarzy z białą herbatą - delikatny, dobrze wygładza, skóra jest po nim jakby kremowa w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś