Dodaj do ulubionych

Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt)

01.03.06, 11:25
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.03.06, 11:27
      U nas też nie działa :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37681841
      • dureksis Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) 01.03.06, 11:59
        nie działa :((
        aaaaa
        • Gość: Kasia Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 12:00
          nie dziala :(
        • Gość: anula Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:23
          Skoro wyswietla sie info,ze trwa przeprowadzka na nowe serwery to u nikogo nie
          bedzie dzialac i nawet wiadomo dlaczego :)
          • justa_79 Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) 01.03.06, 13:37
            tylko gdzie Ci się to wyświetla, bo mi się strona wcale nie wyświetla ;)
            • Gość: anula Do Justy-oto co mi sie wyswietla :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:10
              justa_79 napisała:

> tylko gdzie Ci się to wyświetla, bo mi się strona wcale nie wyświetla ;)

Jak to gdzie??? Po probie otwracia strony Wizazu mam teraz nastepujacy tekst:

"Trwa przeprowadzka na nowe serwery
              Ten dokument jest juz generowany z nowych serwerow :-)
              W tle trwaja testy oprogramowania.
              Oceniaj.net - online.
              Estyl.pl - online.
              Prace nad Wizaz.pl w toku (kopiowanie i konfiguracja forum i KWC)".

Myslalam,ze tak jest u wszystkich i dziwilam sie niemalze panice,ze Wizaz nie
              dziala :) Korzystam z Firefoxa,ale przegladarka nie ma nic do rzeczy, bo gdy
              otworzylam IE mam ten sam tekst.
          • Gość: Margot Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:55
            Nie działa, niestety, i np. u mnie nie wyświetla się info o przeprowadzce na
            nowy serwer, tylko "brak dostepu do serwera". No cóż, poczekajmy cierpliwie,
            może jutro już będzie...
    • Gość: siti Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.06, 13:00
      nie dziala:(
    • Gość: Magda mi też nie dizła :( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 13:23
      Juz myślałam, że to tylko u mnie.
      A miałam dziś poszukać jakiegoś dobrego "nawilżacza" w sztyfcie do skórek
      paznokciowych...
      • Gość: anka Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:25
        od samego rana nie działa :(
        • Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 14:14
          Informacja o przeprowadzce na nowe serwery pojawia sie od ok pol godziny,
          wczesniej po prostu sie strona nie otwierala i juz, bez zadnej informacji.
          • justa_79 Re: 01.03.06, 14:22
            u mnie dopiero przed chwilą się pojawiła.
            • Gość: a Re: IP: *.mad2.adsl.uni2.es 01.03.06, 14:47
              Nadal nie działa .
              • Gość: dureksis Re: IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 01.03.06, 16:29
                a to świnieee
                • oxy_gen_86 Re: 01.03.06, 16:41
                  Buuuuuuuuu ;(((

Kupilam krem i maseczke. Pedze do domu zeby sprawdzic na wizazu a tu...taka
                  niespodzianka:(

Oddajcie nam wizaz!!!Ale juz!!;)
                  • Gość: ala Re: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 01.03.06, 16:58
                    oja nie dziala :(
                    • Gość: AS Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:03
                      A wiecie co?Ja to nie lubię wizażu,ale tylko ze względu na grafikę,trudnosć
                      przechodzenia z jednego na drugie,jakoś bardzo cięzko się poruszac na tym wizazu
                      • Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 17:59
                        heh, przed chwila otworzyl mi sie KWC, ale jak kliknelam na jakas ocene
                        (ostatnia z wczoraj, 16:08), to znow pojawil sie komunikat o przeprowadzce.
                        Strona glowna sie nie otworzyla i KWC juz potem tez nie.
                        • Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 18:09
                          o, znow byl KWC (ostatnia ocena z wczoraj, 16:58 pomylilo mi sie:) i znow
                          zniknal, a glowna nie dziala, ale pewnie niedlugo wszystko ruszy, skoro sa
                          takie przeblyski :)))
                          • Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 18:12
                            uuu znow zadzialal KWC i nawet pojawila sie recenzja z dzisiaj, z 12:09 :) i
                            nawet udalo sie ja przeczytac hehe
                • justa_79 Re: 01.03.06, 18:16
                  no tak, jak ktoś przenosi portal na nowy serwer, żeby lepiej działał, to
                  oczywiście świnia jest, aaatssoooo....
                  • Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 18:27
                    DZIALA :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka