Gość: S. Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.03.06, 11:27 U nas też nie działa :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37681841 Odpowiedz Link Zgłoś
dureksis Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) 01.03.06, 11:59 nie działa :(( aaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 12:00 nie dziala :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:23 Skoro wyswietla sie info,ze trwa przeprowadzka na nowe serwery to u nikogo nie bedzie dzialac i nawet wiadomo dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) 01.03.06, 13:37 tylko gdzie Ci się to wyświetla, bo mi się strona wcale nie wyświetla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Do Justy-oto co mi sie wyswietla :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:10 justa_79 napisała: > tylko gdzie Ci się to wyświetla, bo mi się strona wcale nie wyświetla ;) Jak to gdzie??? Po probie otwracia strony Wizazu mam teraz nastepujacy tekst: "Trwa przeprowadzka na nowe serwery Ten dokument jest juz generowany z nowych serwerow :-) W tle trwaja testy oprogramowania. Oceniaj.net - online. Estyl.pl - online. Prace nad Wizaz.pl w toku (kopiowanie i konfiguracja forum i KWC)". Myslalam,ze tak jest u wszystkich i dziwilam sie niemalze panice,ze Wizaz nie dziala :) Korzystam z Firefoxa,ale przegladarka nie ma nic do rzeczy, bo gdy otworzylam IE mam ten sam tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:55 Nie działa, niestety, i np. u mnie nie wyświetla się info o przeprowadzce na nowy serwer, tylko "brak dostepu do serwera". No cóż, poczekajmy cierpliwie, może jutro już będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siti Re: Czy Wam tez dziś nei działa wizaz.pl? (nt) IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.06, 13:00 nie dziala:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda mi też nie dizła :( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 13:23 Juz myślałam, że to tylko u mnie. A miałam dziś poszukać jakiegoś dobrego "nawilżacza" w sztyfcie do skórek paznokciowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:25 od samego rana nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 14:14 Informacja o przeprowadzce na nowe serwery pojawia sie od ok pol godziny, wczesniej po prostu sie strona nie otwierala i juz, bez zadnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: 01.03.06, 16:41 Buuuuuuuuu ;((( Kupilam krem i maseczke. Pedze do domu zeby sprawdzic na wizazu a tu...taka niespodzianka:( Oddajcie nam wizaz!!!Ale juz!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:03 A wiecie co?Ja to nie lubię wizażu,ale tylko ze względu na grafikę,trudnosć przechodzenia z jednego na drugie,jakoś bardzo cięzko się poruszac na tym wizazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 17:59 heh, przed chwila otworzyl mi sie KWC, ale jak kliknelam na jakas ocene (ostatnia z wczoraj, 16:08), to znow pojawil sie komunikat o przeprowadzce. Strona glowna sie nie otworzyla i KWC juz potem tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 18:09 o, znow byl KWC (ostatnia ocena z wczoraj, 16:58 pomylilo mi sie:) i znow zniknal, a glowna nie dziala, ale pewnie niedlugo wszystko ruszy, skoro sa takie przeblyski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 18:12 uuu znow zadzialal KWC i nawet pojawila sie recenzja z dzisiaj, z 12:09 :) i nawet udalo sie ja przeczytac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: 01.03.06, 18:16 no tak, jak ktoś przenosi portal na nowy serwer, żeby lepiej działał, to oczywiście świnia jest, aaatssoooo.... Odpowiedz Link Zgłoś