Dodaj do ulubionych

nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!!!!!!!

IP: 82.160.189.* 04.03.06, 21:18
10 lat leczenia, mordowania się z tym okropieństwem, miliony przeprowadzonych
kuracji, 2 bardzo dobrych dermatologów i nic. Moje pryszczy ani śmiały
opuścić buźkę. Aż pewnego dnia dziewczyna mojego brata, która jest
farmacełtka powiedziała że do mycia twarzy używa... żelu do higieny
intymnej!!!!!!!!! Sekret tkwi w tym że ten żel posiada środki bakteriobójcze,
grzybiczobójcze, ma neutralne ph dla skóry i jest dla niej bardzo łagodne.
Więcej. Powiedziała że wszelkie dostępne w aptece kuracje leczące problemy
intymne kobiet można stosować na twarz i dają one bardzo dobre efekty w
leczeniu problemów skóry twarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaufałam jej i
przetestowałam. Działa!!!!!!!!!!! Może nie mam jeszcze idealnej cery ale jest
i tak kolosalna różnica. Wierzę że z czasem będę miała piękną cerę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: help Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.03.06, 21:20
      Dziewczyna Twojego brata jest FARMACEUTKĄ, piszesz?
    • oxy_gen_86 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 04.03.06, 21:21
      Tak, wiemy o tym cudownym dzialaniu plynow do higieny intymnej. Dzieczyny juz o
      tym pisaly (poszukaj w wyszukiwarce).
      Szkoda tylko, ze nie redukuja przebarwien:(

Malwina jakiego plynu Ty uzywalas?
      Pozdrawiam
    • Gość: malwina Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: 82.160.189.* 04.03.06, 21:21
      przepraszam za "farmacełtke" i takie tam:)
      • oxy_gen_86 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 04.03.06, 21:24
        No ale co z tym plynem? Jakiego uzywalas?!
        • Gość: malwina Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: 82.160.189.* 04.03.06, 21:27
          najlepszy jest zjaja bezzapachowy i używałam jeszcze takiego preparatu
          na "nasiadówki" lecznicze takie z różą na opakowaniu ale nazwy nie pamiętam
          sorki:( uzywałam go jak parówki- super
          • ewusia83 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 05.03.06, 08:10
            Tantum Rose - chyba tak nazywa sie ten preperat va "nasiadówki"
            :)
    • patama Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 05.03.06, 08:10
      grunt to dobry sposób ;)
      ale czy żele do mycia cery trądzikowej nie dają tego samego efektu ?
      • Gość: malwina Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: 82.160.189.* 05.03.06, 11:32
        żele do twarzy trądzikowej nie zabijaja grzybów a tylko bakterie a niestety
        moze trudno w to uwieżyć ale na naszej buźce grasuja także grzyby. Aha te
        preparaty do higieny intymnej nie pomogą niestety jeśli ma się trądzik
        spowodowany problemami hormonalnymi
        • Gość: :) Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.star.net.pl 05.03.06, 11:40
          hm moze srpóbuje...mialam kiedys zel garniera do twarzy i :/ niestety wydzierał wszystkie nieczystosci na wierzch!tragedia :/ teraz mam taki brzoskwiniowy krem z granulkami st.ivess czy jak to sie tam pisze i widze poprawe ;) nie mam duzo tradziku.jak bylam mniejsza mialam wieksze klopoty z cera.ale marzy mi sie gladka cera...zeby moc nie uzywac pudrow i podkladow.naprawde gdybym mialam piekna cere na pewno nie uzywalabym podkładu!bo moja mama mowi ze nie powinnam ale ja musze :/ gdyby nie klopoty z cera w mojej kosmetyczce nie byloby pudru eh pozdrawiam
          • Gość: Anula Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.aster.pl 05.03.06, 13:25
            Też miałam problemy z cerą i żeby je ukryć używałam pudrów i podkładów. Błędne
            koło!!! Wyleczyłam się, kiedy po wypadku przez miesiąc leżałam w szpitali i nie
            miałam siły ani ochoty na malowanie się. Cera jak marzenie. Polecam!!
    • Gość: brawo kwas mlekowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:30
      no moze ukrucisz te glupie uwagii - ze to glupie zamiast tam to na twarz to
      stosowac,
      pozatym tam jest kwas mlekowy- nie wiem jak wiele kosmetykow do twarzy to ma
      ale dax cosmetics juz to wykorzystal,
      • Gość: up Re: kwas mlekowy IP: 82.160.189.* 05.03.06, 18:57
    • Gość: Ala Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:29
      A czy na zaskórniki też to działa?
      • dandelion69 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 05.03.06, 21:20
        sa dobre i zle strony stosowania zelu do higieny intywmnej na twarz.wada jest
        zdecydowanie to ze taki preparat niezwykle wydelikaca buzie, moze stac sie ona
        bardziej wrazliwa na rozne czynniki jakie niesie ze soba otoczenie...mysle tez
        ze troche narusza naturalna bariere ochronna skory...ale jesli Ci pomaga..:)
        podobny watek byl bodajze o stosowaniu szamponow do mycia twarzy...:)
      • Gość: Ewa Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:19
        Mnie nie pomogło :-(
    • Gość: ludek Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 07.03.06, 15:06
      jejuu na serio???? nigdy bym o tym nie pomyslaa
    • www.moda.bazarek.pl tak, ja nie wierzę .. :) 09.03.06, 23:46
      Mam bardzo wrażliwą skórę i raczej nie dałabym się namówić na stosowanie do
      mycia twarzy pre[aratów, które służą innym celom :)
      • polla4 Re: tak, ja nie wierzę .. :) 10.03.06, 00:00
        Urynoterapia też jest niewiarygodna, ale podobno działa. Czytałam o aktorce,
        która (!!!) w ramach pielęgnacji cery nakładała na twarz końskie łajno.
        Zachwycała w wieku kilkudziesięciu lat piekną cerą. I co na to powiecie? Dla
        mnie obrzydliwe
    • ewusia83 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 10.03.06, 11:06
      A ja dalam sie namowic i wyprobowalam! Narazie jestem zadowolona - poczekam
      jeszcze, przetestuje, ale napewno widac wieksze efekty niz po zelach czy tonikach.

Pozdrawiam
      • oxy_gen_86 Re: nie uwierzycie co mi pomogło na trądzik!!!!!! 10.03.06, 11:20
        Ewsia a jakiego plynu uzywasz i jaka masz cere?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka