Dodaj do ulubionych

krem pod oczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:55
czy może któraś z was może mi polecić dobry krem pod oczy (dla 30-tki:) czyli nawilżający ale korygujący zmarszczki i zeby nie kosztował pół pensji:) pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • marghot Re: krem pod oczy 08.03.06, 13:59
      pół pensji, hmmm U każdego to pół będzie inne ;))

a tak poważnie, polecam:
      Iwostin krem w białej tubce - nie pomnę dokładnie nazwy oraz tej samej firmy
      krem z serii Elixine. Ten ostatni jest droższy.
      jakiś czas temu używalam Nivea, Q10 - calkiem, całkiem
      • Gość: flowerek Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:01
        a czy te kremiki nie sa za lekkie? masz jakieś doświadczenie z lumene lub oriflame (tzn skandynawska siła natury:)))
        • marghot Re: krem pod oczy 08.03.06, 14:03
          oriflame, co kiedyś nie kupiłam, to mnie uczuliło, więc nie eksperymentuję
          wieciej.
          Z Lumene i owszem. Bardzo lubię te firmę. Polecam Blue Hydra Drops.
          Wymienione przeze mnie w pierwszym pości enie sa wg mnie za lekkie, a juz na
          pewno nie Elixine.
        • l81 Re: krem pod oczy 08.03.06, 14:05
          Wejdź na wyszukiwarkę, tam będzie trochę postów na ten temat. Ostatnio było coś
          na ten temat i to w obszernym wydaniu. Pa.
          • Gość: flowerek Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:09
            oki dzieki pa:)
    • kasiaba1 Re: krem pod oczy 08.03.06, 14:10
      A mnie szczerze mówiąc podrażnia każdy krem pod oczy ;/
      więcszukam kosmetyków pod oczy w żelu np Avonu taki żelik- kiedyś był "z
      liposomami", teraz jest "z peptydami".
      • kinga38 Re: krem pod oczy 08.03.06, 14:15
        krem olay 7effect
    • mikams75 Re: krem pod oczy 08.03.06, 14:19
      Hauschka - strasznie tlusty, ale przynajmniej nie wysusza (niestety w moim
      przypadku wiekszosc kremow a tym bardziej zeli wysusza). Czasem tez stosuje
      JuvitC pod oczy.
      Podobno anty-gravity clinique tez jest niezly - ae nie uzywalam, jak skoncze
      Hauschke to sie skusze.
    • Gość: nowa Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 00:46
      od pewnego czasu polecam Clinians dobry krem, likwidujacy cienie i korygujacy
      zmarszczki. poszukaj na google.pl napewno znajdziesz sklep w ktorym mozna to
      kupic
      • Gość: flowerek Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:52
        a z La Roche Posay z wit C znacie?
        • Gość: zazula Re: krem pod oczy IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.03.06, 12:25
          znamy i polecamy. tylko stężenie wit.C niewielkie-5% raptem to już juwit bądzie
          lepszy.ja pod oczy używam tego samego co do reszty twarzy-serum z wit. c+e,
          filtry uv, na noc retin. pozdrawiam
          • Gość: flowerek Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:31
            a jakiej firmy to serum? niestety juvit nie znam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka