Gość: izka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:06 wystarczy 2 krople oliwki do smarowania wlać do wanny do kapieli a skóra taka mięciutka i sliczna ze szok.to stary sposób mojej babci:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: @@ mam swietny sposób na sliczną skóre!!!!!!! 10.03.06, 14:10 IZa fajnie, ze sie z nami podzielilas:) ale ten sposob juz od dawna jest znany na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: @@ mam swietny sposób na sliczną skóre!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:12 sorki nie wiedziałam:)jestem tu od niedawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena oxygen nie wszycy znają ten sposób. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:18 wiesz oxygen ,ja tu bywam już od bardzo dawna i jakoś nie zauważylam takiego watku. dla mnie to nowość to co iza napisała i dziekuje za to.nie wszsycy oxygen znali ten sposób a nowe osoby teżdochodzą na to forum... wypróbuje i zobacze czy działa. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: oxygen nie wszycy znają ten sposób. 10.03.06, 14:48 Iza ale przeciez nic sie nie stalo:) Znalazlas fajny sposob i chcialas sie podzielic. Ja tez tak robie i czasami tez sie okazuje, ze dziewczyny juz to znaja. A wracajac do cudownych wlasciowsci oliwy - mozna nia tez smarowac twarz, stosowac jako dodatek do pellingu, moczyc w niej paznokcie, robic z niej maseczke do wlosow suchych i zniszczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: oxygen nie wszycy znają ten sposób. 10.03.06, 15:03 kochane moja była tak robila ale ona wlewala zwykla oliwke jonsons babe i super efekt miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc oliwa z oliwek IP: 62.69.202.* 11.03.06, 00:51 oliwa z oliwek tez wspaniale dziala na skore:) ostatnio odmrozilam sobie lapki i zzrobilam im kapiel w cieplej oliwie z oliwek-cos wspanialego-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: oliwa z oliwek 11.03.06, 01:26 Carolina, a nie jełczeje ta oliwa z oliwek po dłuższym zostawieniu na skórze? Przecież to bez konserwantów :) No i normalnie tłuszcze się psują pod wpływem powietrza i światła... (To ja, Nessie, tylko zapomniałam się wylogować) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc witaj :) oliwa z oliwek IP: 62.69.202.* 11.03.06, 01:58 na mnie nie zjełczała :) ciekawe przepisy> www.colgate.pl/app/Colgate/PL/PC/ShareInspire/NaturalIngredients/OliveOil.cvsp Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: witaj :) oliwa z oliwek 11.03.06, 03:39 a wiecie, ja miałam jakieś takie doświadczenie, ale z olejem z pestek winogron, nie wiem czy on zjełczał, czy nie zjełczał, ale fakt, że przygoda zakończyła się wielkim praniem, wszystkiego czego dotknęłam, bo aromat był nieziemski;) a to już bardzo dziwne, bo ja go wymieszałam z olejkiem eterycznym, który powienien naturalnie konserwować. ale może to wina oleju (może złej jakości), bo innym razem ponowiłam eksperyment z olejem migdałowym i wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś