Dodaj do ulubionych

max factor- tusz zolta szczoteczka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:06
czy ktos ma?b b b mnie kusi zeby go kupic,poorwdzcie
Obserwuj wątek
    • sariss Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 10.03.06, 18:14
      jeżeli chodzi ci o ten reklamowany razem z filmem "Wyznania gejszy" to moge ci
      go szczerze polecić. Kupiłam go jakieś 2 tygodnie temu w "ciemno" i jestem
      pozytywnie zaskoczona. Po pomalowaniu rzęsy nie są ciężkie ani oblepione, są za
      to ładnie rozdzielone i nawet te najmniejsze w kącikach oczu są pokryte tuszem.
      Poza tym nie osypuje się co jest dla mnie bardzo ważne bo nosze szkła
      kontaktowe :o) ... Tak więc bardzo polecam :o)
      • justys_55 Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 10.03.06, 18:21
        a w jakiej on cenie??
        • sariss Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 10.03.06, 18:21
          w Sephorze zapłaciłam za niego 45 złoty :o)
        • Gość: z Re: max factor- tusz zolta szczoteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:30
          to super!! a czy on wydluza podkreca czy pogrubia?
          • sariss Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 10.03.06, 18:33
            napewno pogrubia ale można też powiedzieć że wydłuża bo pokrywa nawet te rzęsy
            krórych niewidać bo są takie jaśniutkie :o)
            • Gość: aga Re: max factor- tusz zolta szczoteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:26
              a jak on sie nazywa?? dokładnie
              • Gość: anka Re: max factor- tusz zolta szczoteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:45
                Masterpieces
                • Gość: Magda Re: max factor- tusz zolta szczoteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:02
                  Masterpiece.
                  A daje efekt delikatny czy zdecydowany po wytuszowaniu rzęs?
    • agatka_to_ja Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 24.03.06, 16:08
      poszukaj na wizazu - jest o nim sporo opinii... pochlebnych oraz krytycznych.
      • Gość: agnes Re: max factor- tusz zolta szczoteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:21
        Od siebie- polecam- mam odcien granatowy- pogrubia(ale nie za mocno), wydluza i
        najwazniejsze- pieknie rozdziela, to mi sie w nim najbardziej podoba.dal mnie
        lepszy na pewno niz 2000 kcal.
      • pink_freud Re: max factor- tusz zolta szczoteczka 24.03.06, 19:07
        zauwazylam ze na wizazu chwala go osoby z normalnymi lub dlugimi rzesami, a dla
        osob z krotkimi rzesami okazuje sie niezbyt dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka