Gość: pijaczka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 12.03.06, 10:15 Mam pytanie. Odchudzam się. Wczoraj troche zabalowalam i wypilam 3 kieliszki wodki. Czy to wplynie niekorzystnie na moje odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunia24 Re: Jak to jest z wódką 12.03.06, 10:19 Jeśli byś tak codzień to napewno wpłynie,bo wódka wbrew pozorom ma sporo kalorii i z pewnością na nic korzystnie w wyglądzie i zdrowiu nie wpływa a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Jak to jest z wódką IP: *.4web.pl 12.03.06, 10:23 Włypnie to tak, ze bedziesz szybciej pijana . Nie znam nikogo kto utyłby od wódki, umarł wychudzony do granic, to i owszem paru sasiadów takich miałam. Nie tyje się od wódki, tylko odd z\akąsek do wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Jak to jest z wódką IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 12.03.06, 10:33 dzieki za odp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheeh Re: Jak to jest z wódką IP: *.net.pl / *.net.pl 12.03.06, 12:46 he he he 3 kielony eh to zabalowalas :) te 3 kieliszki to na zdrowiee Ci poszly... no gdyby to byly 3 szklanki wtedy mozna by sie martwic :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarinka Re: Jak to jest z wódką IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 12.03.06, 16:49 owszem ma kalorie ... ale tzw puste ... nie wchlaniaja sie ... albo cos takiego, ze nie jest to kaloryczne w kobiecym tego slowa znaczeniu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jak to jest z wódką 12.03.06, 18:55 puste kalorie to kalorie nie zawiarajace zadnej innej wartosci odzywczej (np. witamin, mineralow itp.) ale wchlaniaja sie tak samo jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś