kiss-of-life 12.03.06, 20:44 może mi ktoś przystępnie wytłumaczyć jak najlepiej używać zalotki? z góry dzięki za wpisy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kika Re: zalotka IP: *.Red-83-54-242.dynamicIP.rima-tde.net 12.03.06, 21:24 No troszke trudno tak bez "wizji" ale to nic skoplikowanego :) musisz umiescic rzesy miedzy gorna a dolna "czescia" zalotki (nie wiem jak to nazwac) :) Musisz starac sie tylko zlapac rzesy jak najblizej ich nasady i na calej dlugosci oka,scisnac i potrzymac jakies 15-20 sekund. I gotowe! Ja uzywam zalotki od kilku lat praktycznie codziennie i bardzo sobie ten wynalazek chwale :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: zalotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:36 a co to jest i gdzie się to kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: zalotka 12.03.06, 21:39 W prawie każdej drogerii to dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: zalotka IP: *.Red-83-54-242.dynamicIP.rima-tde.net 12.03.06, 21:41 Nie ma za co :) Zalotka to przyrzad do podwijania rzes, wtedy wydaja sie dluzsze i oko bardziej sie "otwiera" a kupic ja mozna prawie w kazdej drogerii czy sklepie z kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 12.03.06, 23:03 Kika powiedziała już prawie wszystko,ja tylko dodam, że zalotka słuzy do podwijania górnych rzęs. O ile pamietam była tu już jedna, która dolne też chciała podwijać :))) Uzywam zalotki od wielu lat(codziennie).Nie wyobrażam sobie uzycia tuszu bez niej.Kupiłam w drogerii za kilkanaście złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia5 Re: zalotka IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.03.06, 00:56 Zagraniczna kosmetyczka poradzila mi, zeby gorna czesc (tylko metalowej) zalotki ogrzac suszarka do wlosow, ale bez przesady. Dziala o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: zalotka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 10:14 Podkręcacie umalowane rzęsy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 13.03.06, 10:43 Podkręcamy ZAWSZE nieumalowane rzęsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: zalotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:13 Słuchajcie, a czy zalotka nie niszczy rzęs????? Ja się boję jej używać, że mi ta metalowa częśc je utnie jak za mocno ścisnę :-/ Dlaczego gumki nie ma na obu częściach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 13.03.06, 13:34 Ja używam od czasów liceum i rzęsy jeszcze mam. Wszystko jest kwestią wprawy,na początku może być dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś