zaneczka 12.09.10, 10:48 Ktora najlepsza? Ogladalam rosmanowska i chyba sie zdecyduje-ale moze ktos ma jakis inny typ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonely.stoner Re: zalotka 12.09.10, 13:32 ja zawsze kupuje w h&m- bo jest dobra i w miare tania, a ja zalotke wymieniam gdzies co miesiac-, bo potem mi lapie i jakby wyrywa rzesy, albo w tej gumce robi sie pekniecie i nie podkreca tak ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: zalotka 12.09.10, 14:40 to po co całą zalotkę kiedys możn same gumeczki kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: zalotka 13.09.10, 00:56 kasha77 napisała: > to po co całą zalotkę kiedys możn same gumeczki kupic? no nie pomyslalm o tym+ nie wiem gdzie mozna dokupic, a ja za moja w hm place niecale 2£ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyeve Re: zalotka 12.09.10, 14:58 Ja mam zalotkę metalową 'Elite' kupiłam w naturze. Służy mi już od dawna i nie miałam problemów typu wyrywane rzęsy. Tak więc polecam. Kosztuje chyba z 12 zł. Nie polecam plastikowych zalotek, są kiepskie. a tak na marginesie gdzie można dokupić gumki do zalotki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: zalotka 12.09.10, 15:34 o ile pamiętam ja kupiłam w douglasie...ale nie ręcze na 100%,mozesz tez zobaczyc w drogeriach wlasnie typu natura,rossmann itd.kosztują parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaneczka Re: zalotka 14.09.10, 09:57 Jeszcze nie kupilam zalotki aleee-zastanawiam sie.....-tylko dolna czesc ma miec gumke na dole?Gora powinna byc metalowa?-oczywiscie nie mam wprawy w podkrecaniu bo ta zalotke,ktora mam jest plastikowa i nie podkreca tak jakbym chciala-wiec zastanawiam sie nad tym metalowym zakonczeniem ale chyba nie mam czym sie martwic? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: zalotka 14.09.10, 10:05 tak tylko czesc dolna ma miec gumke na górze jest metal. Odpowiedz Link Zgłoś