Gość: yaga IP: 212.240.124.* 06.12.02, 15:59 dziewczynki potrzebuje pomocy chciałabym kupić żel do mycia twarzy Bioderma albo Biodermine firmy Biocodex napiszcie pls czy wiecie gdzie to kupić w Warszawie najlepiej w okolicach centr dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Biodermine IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 22:53 Nie jestem pewna, czy dobrzez zrozumiałam Twój post. Firma Bioderma ma kilka żeli myjących w swojej ofercie: 1)Atoderm Moussant (Syndet liquid) do mycia skóry z zapaleniem atopowym 2)Sebium Moussant płynny syndet do mycia twarzy dla skóry przetłuszczajacej się 3)Sensibio D.S. moussant Delikatny żel oczyszczający dla skóry łojotokowej, łuszczącej się. Biodermine natomiast to krem pielęgnacyjny dla cery tłustej oparty na drożdżach. Kosmetyki Bioderma widziałam np. w aptece koło szpitala na Litewskiej, trochę też było w Aptece 21 na pl.Bankowym, chyba też były na Dworcu Centralnym. Jednak wcale nie musisz tam jechać- wystarczy, ze pójdziesz do najblizsze apteki i poprosisz o zamówienie dla ciebie konkretnego preparatu. Z kremem Biodermine to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
marban Re: Biodermine 02.01.03, 16:09 Nie wiem jak wam, ale ja od prawie 3 tygodni nigdzie nie mogę kupić kremu Biodermine (a był na prawdę super: skuteczny i tani). W aptekach wspominają coć u wycofaniu się dystrybutora z naszego rynku. Pytanie co teraz...??? Chyba, że szykam w złych aptekach na terenie Wawy. Proszę o pomoc Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Biodermine IP: proxy / *.markom.krakow.pl 02.01.03, 16:26 a tak z ciekawosci - co to za preparaty, firma? jestem alergiczka i desperacko "rzucam sie" na wszelkie info o jakis sensownych produktach... Odpowiedz Link Zgłoś
marban Re: Biodermine 02.01.03, 16:28 Firma BIOCODEX - Francja Biodermine - krem (15PLN) dla cery o skłonnosciach do przetłuszczania. Zrobiony na bazie drożdzy. Pięknie matuje skórę i hamuje wydzielanie łojotoku. Bardzo dobry. Polecam. Tylko, że go nigdzie nie ma. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Biodermine IP: 212.240.124.* 03.01.03, 08:28 hej, ja w końcu nie kupiłam nic z tej serii ale dzwoniłąm do dystrybutora Biocodex, podano mi tam kilka adresow aptek(tylko gdzies mi sie zapodzialy), proponowali kontakt z handlowcem ktory sprowadzi kosmetyk, to namiary na te firme Informacja medyczna w Polsce: Pharmexport ul. Królowej Marysieńki 13/11 02-942 Warszawa tel. (22)550 60 34, fax (22) 550 60 35 www.pharmexport.com Email: pharmexport@qdnet.pl yaga Odpowiedz Link Zgłoś