jouka2 20.03.06, 18:10 To nie zaden kontratak wielbicielek JT, ale ciekawa jestem jakie sa Wasze ulubione odcienie (dla tych, ktore nie sadza ze te blyszczyki to ohyda ;o) Prosze o nazwe - numer - i kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llilly 44 Berlingot 20.03.06, 18:15 To seria POP, uwielbiam ten kolor i smak :-))) mój mąż też :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: 44 Berlingot 20.03.06, 18:22 Ha!!! Liczylam na Ciebie Lilly, w koncu od Ciebie "zarazilam sie" Berlingotem (w watku odkrycie z gornej polki...)!!! Moje dwa pozostale ulubience (ale Berlingot je zdystansowal) - 56 Miss Rose (z serii Cherie) - opalizujacy cieply roz oraz na wieczor 23 Raisin (wisniowa czerwien, bez drobinek dla odmiany). Pozdrawiam Ciebie i male cudo! Moze ktos mnie jeszcze jakims kolorem zarazi? Teraz szukam JT w kolorze brzoskwini/zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: 44 Berlingot 20.03.06, 20:06 Miło mi, bo rozumiem, że Berlingot Ci się spodobał :-)))żeby bylo śmieszniej, to ja też aktualnie mam jeszcze...56 Miss Rose :-))) jest fajny ale Berlingot lepiej smakuje :-))) no i ten kolor...ściskam i pozdrawiam-L. P.S.Ciekawa jestem jak wypadają te nowe odcienie powiększające usta? Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: 44 Berlingot 20.03.06, 21:00 Lilly - oczywiscie ze mi sie spodobal, nawet bardzo ;o) Dzieki Tobie (albo przez Ciebie?) krece sie tez ostatnio kolo stoiska Chanel, wpatrujac sie w cienie... Zbieram sie w sobie i skusze sie na jakas paletke. Tylko wciaz nie wiem na ktora, jest kilka ktore mi sie podoba... Wtedy bede juz miala dwa zakupy dzieki Tobie - merci beaucop! Pozdrowionka i usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: 44 Berlingot IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.03.06, 20:38 Złotawe jest Manihi - pachnie i smakuje czekoladą, cudowny! Ja lubie też Pampelmousse, różowy o zapachu grejfruta, Raisin oczywiście (jedyny kolor, który kupiłam powtórnie), a teraz używam dla odmiany... Miss Rose. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: 44 Berlingot 20.03.06, 20:43 To mamy kolko wielbicielek tych samych blyszczykow ;o) Nie moge sie juz doczekac tych letnich nowosci, JT Plump szczegolnie. A to Manihi wyprobuje, chyba ze z tej serii Plump melonowy kolorek bedzie tym o co mi chodzi... Widzialam juz na stronie Lancome international, ale w Londynie jeszcze ich nie ma. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Fanki Juicy Tubes - Wasze ulubione odcienie? 20.03.06, 22:17 Raisin oraz Framboise Odpowiedz Link Zgłoś