Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:46 a mam przebarwienia,blizny po tradziku,slady po ospie.czy komusie sie udalo po okresie takim miec piekna gladka twarz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniex Re: Chcę mieć gładką twarz! IP: 81.15.189.* 20.03.06, 19:57 ja tez mam przebarwienia, blizny po tradziku.........nnie martw sie...opwoli znikna....wieszjesli masz tradzik to uzywaj peelingu enymatycznego, jesli nie to ddobry jest mocniejszy mechaniczny..... dobra tez jest mikro..... no i zabiegi u kosmetyczki lub dermatologa..ale to kosztuje... takie sa sposoby jesli sie ma kasee.... nie martw sie, glowa do gory.. opwoli, ja tez mam taki problem. czas sprawi ze wszystkko trafi do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Chcę mieć gładką twarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:15 nie sadze ze wroci.mialam kilka mikro zrobionych,mysle o kwasach,ale i tak pod skora mam te cholerne grudki,pryszcze.rozszerzone pory-okropnosc.nie moge na siebie patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś