gaggi 24.03.06, 10:10 Nie moge znalezc ich strony internetowej - czyzby nie mieli? chcialam sprawdzic oferte promocyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: super pharm-stronka? 24.03.06, 16:56 Nie maja strony w internecie, promocje mozesz obejrzeć tylko na miejscu w ich gazetce. Szkoda bo czasem mają bardzo atrakcyjne oferty, i nieraz przegapiłam fajne promocje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: super pharm-stronka? 24.03.06, 17:18 szkoda, bo kanadyjski odpowiednik SP - Shoppers Drugmart - ma wszystko elegancko w Internecie, podajesz kod pocztowy i wyskakuje ci aktualna oferta:( Odpowiedz Link Zgłoś
kubanon Re: super pharm-stronka? 24.03.06, 18:29 a ta pasuje? :-) www.superpharm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: super pharm-stronka? 24.03.06, 19:24 pasuje:)))) ale ja jestem domyslna - wpisalam w przegladarke nazwe z myslnikiem i dalej juz nie probowalam ;)) sorry za zawracanie glowy i dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: super pharm-stronka? 24.03.06, 22:36 No prosze! a jeszcze do niedawna nie mieli swojej strony Dzięki Kubanon! Odpowiedz Link Zgłoś