sonique 10.12.02, 17:34 Moja mama poszukuje dobrego kremu pod oczy ze sredniej polki. OD razu mowie, ze Vichy jej nie sluzy. Mama ma 55 lat i od niedawna dosyc duze worki pod oczami. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Krem pod oczy dla mojej mamy 10.12.02, 18:03 sprobuj kremow polskiej dermiki - sa naprawde dobre. ostatnio moja mamunia zakupila tez krem polskiej firmy mincer, z wyciagiem z milorzebu - niestety, ja uczula ten milorzab, ale teraz kremu uzywam ja i mi sie podoba (nie wiem jednak, na ile bedzie skuteczny dla osoby po 50tce:/). matis jest juz oczko drozszy, ale ja bardzo lubie te malo znana w polsce firme. z kremami do oczu jednak nie ma co radzic - najlepiej sprawdzic wszystkie mozliwosci na zywca, bo najlepszy krem moze uczulac. coz, czeka cie rundka po drogeriach albo slanie maili do dystrybutorow... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
sonique Re: Krem pod oczy dla mojej mamy 10.12.02, 18:09 > z kremami do oczu jednak nie ma co radzic - najlepiej > sprawdzic wszystkie mozliwosci na zywca, bo najlepszy > krem moze uczulac. coz, czeka cie rundka po drogeriach > albo slanie maili do dystrybutorow... > W rzeczy samej, zwlaszcza, ze moja mame kremy czesto uczulaja:( Ale dobry pomysl z ta Dermika - o niej akurat w ogole nie pomyslalam. W kazdym razie wielkie dzieki za (p)odpowiedz;-)) Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Krem pod oczy dla mojej mamy 10.12.02, 18:25 A może jakiś krem pod oczy z serii z fitohormonami skoro to 55 latka? Np.Dax Cosmetics, Farmona,Inter Fragrance. Warto poszukać takiego, który zawiera kofeinę i miłorząb(usprawni krążenie i moze zniweluje choć trochę te worki).W każdym razie mojej Mamie służą wszystkie serie z tymi fitohormonami.Co prawda skórę pod oczami ma w porządku i podchodzi jej każdy krem, ale szczególnie sobie chwali preparaty liftujące z tych linii. Odpowiedz Link Zgłoś