Dodaj do ulubionych

Chcecie miec idealny tyłeczek?

IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 11:23
Wiosna już przyszła, za chwilkę bedziemy chowac zimowe płaszcze do szaf i
odkryjemy to co zakrywało:( gube, obwisłe(przepraszam za dosadnosć) tyłki.Nie
należe do osób grubych ale mam tak zwana "kobiecą figurę" czyli szeroki biodra
i uda.Z tym sie już pogodziłam ale największy mój problem to mało-jędrny tyłek
+ celulit i rozstępy.Ponieważ za parę miesięcy wychodze za mąż postanowiłam
coś z tym zrobić i znalazłam w końcu idealną receptę:
- silna wola;
- ćwiczenia conajmniej 3 razy w tygodniu - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć
takie pośladki" (ćwiczenia rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- smarowanie nóg i pośladków kremem, balsamem ujędrniającym (dowolny) z paroma
kroplami Juvitu C, który pięknie wygładził mi skórę i zniwelował rozstępy i
celulit;
- oczywiście jakies normalne żywienie, dużo warzyw i owoców, mało słodyczy i
różnych chipsów itp. ale bez przesady, czasam sobie pozwalałam:) na chwilkę
zapomnienia bo nie lubie sie katowac dietami;
.....i już po 1 miesiącu takiej w/w kuracji efekty są widoczne! Jestem
pierwszy raz w życiu zadowolona z moich pośladków ale dalej ćwiczę i mam
nadzieje że będzie jeszcze lepiej. Dziewczyny jak chcecie miec piękny zgrabny
tyłeczek to do dzieła!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rossvel_23 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.net / 82.160.17.* 27.03.06, 11:37
      czesc,dobrze zrozumiałam ? pomogło cos Tobie na rozstepy ?
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 11:40
        Pomogłu trzy rzeczy: ćwiczenia(Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie
        pośladki"), dieta ale przede wszystkim smarowanie kremem ujedrniającym z
        dodatkiem Juvit C....myśle że to sprawka własnie Juvitu
        • Gość: Rossvel_23 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.net / 82.160.17.* 27.03.06, 11:44
          Jak Ci dobrze! a czy podałabys nazwe tego kosmetyku ? bylabym bardzo wdzieczna ?
          • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 11:58
            A więc ....tyłek i nogi smaruje kremem antycellulitowym Cellu Sculpt z Avonu i
            dodaje do tego parę kropel vitaminy C w płynie Juvit C( w aptece koszt około 8 zł)
            • Gość: Rossvel_23 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.net / 82.160.17.* 27.03.06, 12:00
              dzieki wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 12:03
                Co do kremu to myśle że może być jakikolwiek krem ujedrniajacy lub tez oliwka
                oczywiscie plus Juvit C. Tylko nie zapomnijcie o ćwiczeniach!!! Ja uzyskałam
                efekty łacząc to wszystko wiec jeżeli bedziesz tylko sie smarowała nie mogę
                gwarantowac takich efektów.
                • majka_martyna Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 27.03.06, 12:08
                  krem ujędrniajacy i oliwka,i co robisz mieszasz ?
                  • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 12:14
                    Dodaje do kremu z 4 , 5 kroplii Juvitu c, mieszam na dłoni i smaruje.Tylko
                    dziewczyny powtarzam!!!! Bez ćwiczeń ani rusz!!! Smarowanie ładnie wygładza
                    naskórek, nadodatek zmniejsza tzw. pajączki na nogach
      • patka35 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 29.03.06, 11:04
        jeżli można to ja też poproszę
        patka35@gazeta.pl
    • Gość: Rossvel_23 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.net / 82.160.17.* 27.03.06, 11:56
      Makuś jestes tam jeszcze ? naprawde fajnie by było gdybyś mi podała nazwe tego
      kremu,zaraz polece do apteki.Moje gg 5858944 napisz ciurkiem bo moze bede
      musiała odejsc od kompu,prosze !!!!!!!!!!!!
      • heart_of_ice Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 27.03.06, 12:21
        chyba autorka wyraznie napisala, ze krem ujedrniajacy dowolny - bo przeciez juz
        dawno stwierdzono, ze takie same efekty sa bo super antycelulitowym balsamie,
        jak po kremie nivea, chodzi o to tylko, zeby wmasowywac cos w skore

a jesli sie upierasz, to nazwa jest podana kikla wpisow nad moim

Pauli
        --
        mmm... mam na ciebie ochotę....
        • Gość: Rossvel_23 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.net / 82.160.17.* 27.03.06, 12:26
          poprosiłam nazwe i dostalam,a ze w tym samym czasie odpisano co ja wysyłałam
          drugi raz i tak wyszlo /// bez glupich komentarzy mi tu.
    • Gość: anetka Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: 193.24.220.* 27.03.06, 14:04
      a ja mam pytanie.czy zmieszanie takich kremów z oliwką lub vitC nie spowoduje
      żadnych uczuleń czy cos takiego?moze niektorych skladnikow nie mozna mieszac z
      czym innym?to moze w sumie spowodowac jakąs reakcje i różne skutki.nie wiem ale
      ja mam troche wątpliwosci.
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 14:14
        hm...nie mam wykształcenie chemicznego i nie wiem co mozna mieszać a co
        nie.Akurat w tym wypadku mysle że dodania paru krople witaminy c w płynie nie
        spowoduje groźnych konsekwencji no chyba ze ktos jest uczulony na witaminę c
        wtedy trzeba uważać.Ja osobiście nie mam i nie maiałam uczulenia po zastosowaniu
        tej miksturki.
        • mangaj Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 27.03.06, 15:37
          A co to są za ćwiczenia? Możesz napisać o nich coś więcej? Dzięki.
          • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 27.03.06, 15:54
            Fajnie że w końcu ktoś zapytał mnie o najważniejsze!Są to ćwiczenia Tamilee Webb
            "Ty też możesz mieć takie pośladki" .Cwiczenia sa krótkie - dwie serie po 15
            minut ale niech Cie to nie zmyli poniewaz ćwiczenia są bardzo intensywne, ja za
            pierwszym razem nie bylam w stanie ich wykonać, a zakwasy miałam po nich
            ogromne(chodziłam jak robot) ale warto sie pomeczyc dla efektów....pupa do góry,
            jędrna, uda zeszczuplały!.Wszysko o tych ćwiczeniach dowiesz sie na na stronce
            wizaz.pl...tam znajdziesz wszystkie informacje(jak je zdobyć itd,itp).Wpisz w
            googla Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" .Bardzo polecam te
            ćwiczenia są to najefektywniejsze ćwiczenia jakie do tej pory ćwiczyłam.
            • Gość: Tamille Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 28.03.06, 10:31
              właśnie wykonywałam tećwiczenie i moge z reką na sercu stwierdzić, że są
              naprawde intensywne.. na początku takie niepozorne ale po ok 10 min jestem moka ;)
              Taki trening naprawde dobrze robi ;)
              Ide teraz zrobić sobie pilling kawowy ;)
            • Gość: JulkaP Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:52
              Te ćwiczenia są świetne. Mam płytę z dwoma 15-minutowymi programami ćwiczeń na
              całe ciało. Po 15 minutach czuję się tak, jakbym ćwiczyła godzinę na siłowni, a
              efekty widać już po kilkunastu seriach. Ta płyta była dołączona do czasopisma
              Shape, a ja jestem bardzo ciekawa, czy inne płyty z tej serii można gdzieś
              kupić? Może orientujecie się gdzie i za ile?
    • aniawe Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 27.03.06, 19:28
      Makus,czy mozesz mniej wiecej napisac jaie cwiczenia sa tam zawarte? jakies
      rowerki,przysiady czy co?
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.03.06, 08:34
        Droga Aniawe! Ćwiczenie te polegają przede wszystkim na przysiadach. Wydaje sie
        proste ale to zmyłka.Cwiczenia są bardzo intensywne(BARDZO), ja juz po 5
        minutach ćwiczeń byłam zlana potem.Pierwszy raz możesz nie być w stanie wykonac
        dwóch serii ale z czasem bedzie lepiej.Ja po pierwszym treningu miałam zakwasy
        giganty, czułam kazdy miesięń w pupie i na udach ale własnie o to
        chodziło!Ćwiczenia są fajne bo nie zabierają nam duzo czasu-jedna seria to tylko
        15 minut ale jakie efekty!! Jestem weteranką w sprawie ćwiczeń wyszczuplających
        i mogę szczerze powedzieć że te są najlepsze ....bo skuteczne! POLECAM
        • Gość: 1stkasia Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.03.06, 09:36
          HEj dziewczyny. ja tez sprobuje ale po porodzei czyli za co najmniej 1,5 m-ca.
          ale moge dodac ze DOBRY seks tez moze spowodowac niezłe zakwasy na pupci. ja to
          wiem a czy ktos jeszcze? :)))))) pozdrawiam
    • lady284 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 28.03.06, 10:27
      Hej, gdzie te ćwiczenia mozna dostać?
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.03.06, 10:31
        Na tym linku mozecie sie dowiedziec wszystkiego gdzie i jak zdobyć te
        ćwiczenia.www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67901
        • kate_sw Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 05.07.06, 18:30
          o nie, juz tydzien siedze na tym forum i sciagam filmiki z
          cwiczeniamii,aaaaaaaa !!! ;) mam nadzieje ze w koncu je sciagne i zaczne
          cwiczyc, na razie musze sie znowu wykosztowac i zaplacic bilet na aerobik.
    • Gość: nosek Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.acn.waw.pl 28.03.06, 11:34
      Makuś jakoś nie chce mi się w to wierzyć że witamina C czyli Juwit zlikwidowała
      rozstępy, roztępy to są blizny, nawet w profesjonalnych gabinetach nie można
      sobie z nimi poradzić! Nie przesadazaj!
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.03.06, 11:45
        Drogi Nosku bardzo bym Cię prosiła o uwazne czytanie a potem ewentualne
        wydawanie opinii.Ja nie napisałam ze Juvit C zlikwidował mi
        rozstępy....powtarzam po raz ostatni: ćwiczenia, diata oraz codzienne smarowanie
        kremem ujędrniającym z Juvitem C spowodowało u mnie pozbycie sie celulitu i
        zmniejszeniu się rozstępów(są mało widoczne)czyli jak sama widzisz te trzy
        rzeczy złożyły sie na taki efekt a nie sam Juvit C.Drogi nosku chcesz nie musisz
        mi wierzyć-twoja sprawa.Po to jest chyba te forum aby dzielić sie
        doświadczeniami.Dla mnie ta kuracja okazała sie rewelacyjna.
        • Gość: nosek Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.acn.waw.pl 28.03.06, 11:53
          Tak właśnie napisałaś, przeczytaj swoje własne słowa, balsam i juvit. Chyba nie
          tylko ja tak zrozumiałam, stąd te pytania o Juvit.
          • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.03.06, 12:07
            Tak Juvit + balsam zniwelował a nie zlikwidował rozstępy ....to jest różnica.
            Nie mam ochoty na potyczki słowne za stara jestem na to. Więc po raz ostatni
            powtarzam że trzy czynniki wpłynęły na poprawę moich pośladków i ud: ćwiczenia,
            dieta oraz balsam z tym nieszczęsnym Juvitem c. Jeżeli masz zamiar tylko
            postawić na smarowanie nie gwarantuje Ci takich efektów.Dla mnie chyba
            najważniejsze są ćwiczenia bo to one pięknie modelują i ujędrniają ciało. Myśle
            że już wszystko wyjaśniłam moge Wam tylko życzyć powodzenia i wytrwałości.
    • Gość: Magda Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 12:02
      Gość portalu: Makuś napisał(a):

> Wiosna już przyszła, za chwilkę bedziemy chowac zimowe płaszcze do szaf i
      > odkryjemy to co zakrywało:( gube, obwisłe(przepraszam za dosadnosć) tyłki.Nie
      > należe do osób grubych ale mam tak zwana "kobiecą figurę" czyli szeroki biodra
      > i uda.Z tym sie już pogodziłam ale największy mój problem to mało-jędrny tyłek
      > + celulit i rozstępy.Ponieważ za parę miesięcy wychodze za mąż postanowiłam
      > coś z tym zrobić i znalazłam w końcu idealną receptę:
      > - silna wola;
      > - ćwiczenia conajmniej 3 razy w tygodniu - Tamilee Webb "Ty też możesz mieć
      > takie pośladki" (ćwiczenia rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
      > - smarowanie nóg i pośladków kremem, balsamem ujędrniającym (dowolny) z paroma
      > kroplami Juvitu C, który pięknie wygładził mi skórę i zniwelował rozstępy i
      > celulit;
      > - oczywiście jakies normalne żywienie, dużo warzyw i owoców, mało słodyczy i
      > różnych chipsów itp. ale bez przesady, czasam sobie pozwalałam:) na chwilkę
      > zapomnienia bo nie lubie sie katowac dietami;
      > .....i już po 1 miesiącu takiej w/w kuracji efekty są widoczne! Jestem
      > pierwszy raz w życiu zadowolona z moich pośladków ale dalej ćwiczę i mam
      > nadzieje że będzie jeszcze lepiej. Dziewczyny jak chcecie miec piękny zgrabny
      > tyłeczek to do dzieła!

Hej!
      Mam ten sam, co Ty, problem...
      Jestem szczupła, ale mam cellulit na udach i muszę bardzo dbać o pośladki, żeby
      ładnie wyglądały.
      Od dwóch miesięcy regularnie ćwiczę. Wybrałam aerobik 2 razy w tygodniu (raz
      Fat Burning, raz ABT) + raz w tygodniu basen (ciężko było mi się przełamać z
      powodu cellulitu, ale pomyślałam sobie "nie obchodzi mnie, co pomyślą sobie o
      mnie inni). Do tego codziennie masuję pośladki i uda rękawicą sizalową, a
      później wmasowuję zwykły balsam nawilżający. I o dziwo już zauważyłam pierwsze
      efekty! Ubyło mi w obwodzie ud, a skóra jest gładka i bardziej napięta... A to
      bardzo motywuje do dalszych ćwiczeń. Ponadto poprawiła mi się kondycja
      (szczególnie po wyczerpujących ćwiczeniach Fat Burning oraz po pływaniu),
      lepiej sypiam, mam więcej energii i lepszy nastrój. Polecam wszystkim!
    • Gość: poison12 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.mikolow.net 28.03.06, 12:58
      Makuś widze,że masz takie samo podejście do sprawy jak ja:)), juz od roku
      ćwiczę z Tamilee i polecam równiez "chcę miec takie ciało", efekty
      super.wyrobiłam sie juz tak ze po prostu "musze" sobie pocwiczyc, zazwyczaj
      tylko 10min:)) ale codziennie! Swietny jest tez filmik 8min , zeby troszke
      yorzmaicic:))Stosuje równiez wspomniany piling kawowy.Wypróbuje równiez ta
      witamine c, bo uwielbiam rózne nowinki:))Trzeba pamietac jednak o tym ze jaksie
      przestaje cwiczyc to posladki szybko wracaja do dawnego wygladu:((, kremy nic
      nie pomogą
      Pozdrawiam cieplutko
      • virtuosska peeling kawowy? 28.03.06, 13:04
        hey... może to głupie ale możesz mi odp. na czym polega taki peeling kawowy?
        robi się go z zaparzonej kawy (fusków) czy suchej???jestem laikiem wtym
        temacie..więc bede wdzieczna za odp.:)))czy moze byc jakas zwykla kawa czycos
        specjalnego?:)
        pozdraiwam!

dzieki!
        • Gość: poison12 Re: peeling kawowy? IP: *.mikolow.net 28.03.06, 13:18
          To nic specjalnego, po prostu biore fusy z kawy:))))czytałam rózne przepisy o
          specjlanym parzeniu, o mieszaniu z mleczkiem i takie tam,ale same fusy tez sa
          super:)Skóra jest niesamowicie gładka, a te fusy myśle ze wzięły sie stąd ze w
          kremach antycellulitowych jest zawarta kofeina, a fusy wiadomo(hi hi)ale ja
          stosuje tylko dla tej gładkości( no i ceny:P)
      • Gość: Makuś Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.03.06, 13:24
        Tak trzymać!!! Równiez pozdrawiam!
        • Gość: Mazia Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:48
          A jak sie robi ten peeling kawowy? Zwykłe fusy wmasowywac w skóre?
          • shipa Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 28.03.06, 20:08
            Zaparz 4 łyżki kawy mielonej (im grubsza, tym lepsza, wybieraj najtańszą w sklepie, hi hi hi) niewielką ilością wody, aż powstanie papka i już, to wszystko. Możesz dodać cynamon, jakieś olejki eteryczne dla zapachu, trochę mydła w płynie czy zelu pod prysznic ( ma bardziej ,,śliską" konsystencję i nie ucieka tak ze skóry).
    • Gość: Kilia Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: 82.160.123.* 28.03.06, 19:59
      Ja mam to szczęście że jestem szczupła i nie amm obwisłego tyłeczka ale to nie
      oznacza że o niego nie dbam.Raz w tygodniu robię peeling,pocieram rękawicą
      sizalową i na koniec balsam nawilżajacy :)
    • Gość: Katy Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.centertel.pl 28.03.06, 23:54
      Popieram!!!!!rowniez uwazam ze cwiczenia tamilee sa rewelacyjne,tylko nie mozna
      z nimi przesadzac,gdyz bardzo obciazaja kolana i ja nabawilam sie chonromalacji
      rzepki!!!!Pozdrawiam
      • Gość: uuuup up IP: *.chello.pl 30.03.06, 03:06
    • Gość: miki Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.echostar.pl 31.03.06, 17:25
      A mi pomogło rzucenie palenia! nie utyłam wcale, a cellulit zniknął w ok.
      miesiąc (no, ale oczywiście też więcej ćwiczyłam...)
    • kredka888 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 31.03.06, 21:16
      Hej, a ja mam konkreetne pytanie: w jakim stopniu cwiczenia na posladki
      wymuszaja prace miesni ud? Wiekszosc cwiczen na tylek wyrabia tez miesien 4-
      glowy uda, a tego wolalabym uniknac, mam dosyc masywne i umiesnone uda, tak
      zbudowane, ze ich poszerzanie wyglada bardzo niezgrabnie, a chcialabym
      pocwiczyc tylko miesnie posladkow. czy tak sie w ogole da zrobic?
    • Gość: zezuje Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:04
      tamilee webb jest ekstra!Ja mam z tej serii "Ty też możesz mieć taki brzuch",
      bo to z kolei mój problem glówny. kupiłam jakisczas temu za niecałe 10 zeta w
      auchan, w tanich dvd.POLECAM!!
      • monia21b Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 05.07.06, 21:08
        a czy ta witamine c nalezy stosowac codziennie,tak sie zastanawiam czy nie
        podrazni skory i czy moge bez obaw stosowac rowniez na biust i brzuch czy tylko
        posladki i biodra ,pytam dlatego poniewaz skora na biuscie jest delikatniejsza
    • 4t5 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 02.04.06, 12:31
      dziewczyny gdzie we wrocławiu dostanę płytki DVD z ćwiczeniami na brzuch i
      pośladki Tamilee Webb?powiedzcie mi prosze, czy można je wykonywac przy krzywym
      kręgosłupie w odcinku lędzwiowym? nie obciążaja tej części?
      • Gość: poison12 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.mikolow.net 03.04.06, 16:27
        Płytek tamilee szukaj w hipermarketach, (ja akurat zakupiłam sobie razem z
        Shapem)jesli masz skrzywiony kregosłup, to przede wszystkim nie mozesz biegac
        po twardej powierzchni i wykonywac skoków, natomiast cwizenia takiego typu na
        pewno nie zaszkodza:) oczywiscie wszedzie potrzebny jest zdrowy rozsadek:)
        • 4t5 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 03.04.06, 18:38
          planowałam zacząć biegać,też w ramach lepszego tyłeczka..Poison,czy bieganie w
          terenie powinnam sobie wybić z głowy przy moim kręgosłupie?
    • Gość: bzzzk Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:02
      Dziewczyny, ja mam takie, może głupie, pytanie, które jednak nurtuje mnie od
      dłuższego czasu;) mianowicie- odnośnie ćwiczeń, konkretnie tych na pośladki,
      ale nie tylko- można wykonywać je codziennie, czy należy robić przerwy? ktoś
      pisze, że codziennie, Autorka wątku, że przynajmniej 3 razy w tyg., a ja już
      zgłupiałam:)) czasem czytam Shape i tam są różne ćwiczenia, często piszą, że
      powinno się robić min. 1 dzień przerwy, a przy niektórych nic nie piszą, czyli
      nie wiem, czy tę przerwę należy mieć na względzie, czy to się odnosi tylko do
      niektórych ćwiczeń? powiem, że głównie chcę poćwiczyć na tyłek i uda, to jak z
      tym będzie?:) ja tak mam, że jak się do czegoś zapalę, to mogę i codziennie,
      ale żeby to z kolei przyniosło efekty, nie chcę przesadzić... jak to u Was
      jest? czy takie 15minutowe ćwiczenia, jak z Tamilee można wykonywać codziennie?

pozdrawiam
      • elmoska Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 15.05.06, 19:31
        Dzis cwiczylam pierwszy raz. No i musze przyznac ze bardzo mnie te cwiczenia
        wymeczyly. Mam nadzieje ze wytrwam w swoim postanowieniu i bede cwiczyla 3 razy
        w tygodniu.
        • ride_the_lightning Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 15.05.06, 22:05
          Nie można ćwiczyć codziennie, bo mięśnie muszą odpoczywać. Inaczej nie
          wyrzeźbisz ciała tak, jakbyś chciała (ale mi się "rymło" :))
          • Gość: abradab Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:44
            Tamilee – brzuch
            1. www.megaupload.com/?d=JMS2YVYK
            2. www.megaupload.com/?d=J9DMVR0J
            3. www.megaupload.com/?d=D1B829HZ
            4. www.megaupload.com/?d=393G5MLB

Tamilee – pupa
            1. www.megaupload.com/?d=7GQR0JGI
            2. www.megaupload.com/?d=EOLCNKL6
            3. www.megaupload.com/?d=077TOAG2
            4. www.megaupload.com/?d=LVAS2Q51
            • bogna175 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 01.06.06, 13:22
              czy mozna prosic o przeslanie fimików? niestety chyba zostal przekroczony limit
              sciagania. bardzo prosze..
              • bogna175 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 01.06.06, 13:23
                chodzi mi tylko o pupe. dziekuje bardzo z gory.
                • Gość: graszka Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.metrolink.pl 01.06.06, 16:59
                  sa za duze by przesłać
                  • Gość: Kamisia Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.06.06, 20:47
                    A temacie o udach [gdzies tu musi niedaleko być] jest kilka postów z linkiem do
                    tyłka i brzucha... z tym ze za tylek trzeba zaplacic, bo plik jest spory. Ale
                    tylko 2,50zł przelewem lub 4zł smsem :)
                    • misia33 ja tez chce !! 02.06.06, 12:26
                      Interesuje mnie tylko tyłek:) Skąd to wziąść ??
      • elfia4 Re: Chcecie miec idealny tyłeczek? 05.07.06, 19:54
        Nie można ćwiczyć codziennie. Duże mięśnie muszą się regenerować do 2 dni,
        inaczej ryzyko przeciążeń jest większe.
    • g1233 celulit 01.06.06, 22:31
      jestem szczupla, nie mam problemow z waga, tylek jest ok ale na udach jest
      troche celulitu - winne sa na pewno tabletki antykoncepcyjne, ktorych uzywam od
      5 lat;
      mam straszna awersje do cwiczen, kilka razy juz probowalam, ale wytrwalam
      najdluzej 2 tygodnie.
      Napiszcie ile wedlug was musialabym cwiczyc zeby sie pozbyc celulitu?
      pozdrawiam
      • kikiet Re: celulit 05.07.06, 21:37
        Dużo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka