Gość: gAndzia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 09:58 Dzięki wszystkim dziewczynom za jakieś pomówienia...Szczyt inteligencji i dobroci. A człowiek po prostu ma kiepski okres... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teri_m Re: Witajcie.... 13.12.02, 10:14 zaloguj sie to ci uwierzę ze to ty. a na razie to dla mnie to kolejne "lubiczowe" zagranie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Witajcie.... IP: proxy / 212.244.106.* 13.12.02, 10:22 Nie przejmuj się, niestety , na to zawsze możemy liczyć :)) Trzymaj sie mocno, nie dawaj sie - wiem co mówię, tez mam doła-straszliwca. Po gorszych dniach MUSZĄ nadejśc lepsze, takie jest prawo natury! Życzę duzo usmiechu i dobrego nastroju jak najszybciej. pozdrawiam naj Alka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Witajcie.... IP: 213.17.175.* 13.12.02, 10:36 Ja też mam kiepski okres ale nie można się poddawać. Co się u Ciebie stało gAndziu? Może potrzebujesz pomocy. Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Witajcie.... 13.12.02, 11:35 jak widac, niektorzy daja sie nabrac. ale mi sie nie zgadza IP - przeciez dalej pracujesz tam, gdzie pracowalas, wiec powinnas miec se.com.pl. w domu tez mialas stalke, o ile pamietam. ergo - to chyba nie ty. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Witajcie.... 13.12.02, 11:42 anexxa napisała: > jak widac, niektorzy daja sie nabrac. > > ale mi sie nie zgadza IP - przeciez dalej pracujesz tam, > gdzie pracowalas, wiec powinnas miec se.com.pl. w domu > tez mialas stalke, o ile pamietam. ergo - to chyba nie ty. > To akurat jest problem do rozwiązania - wystarczy, żeby gAndzia zalogowała się jako gAndzia, tak jak kiedyś:-) Skoro do tej pory tego nie zrobiła, to może to i jest gandzia, tylko że na nazwisko jej lubicz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
srajda Re: Witajcie.... 13.12.02, 13:49 PASZLA WONT anexksia i agorek, wont do nory! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka__lubicz Re: Witajcie.... 13.12.02, 14:00 srajda napisała: > PASZLA WONT anexksia i agorek, wont do nory! poprawnie sie pisze won't, buhahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka___lubicz Re: Witajcie.... 13.12.02, 15:04 Nie za ma co, spier..srajduj. twoja grazynka. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka___lubicz Re: Witajcie.... 13.12.02, 15:01 Kiepski, za duzo Ci leci? kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Witajcie.... 13.12.02, 15:14 grazynka___lubicz napisała: > Kiepski, za duzo Ci leci? > > kwaku,kwaku,pierdu,pierdu __________ Ależ Grażynko dlaczego ukradłaś moją sygnaturkę? Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka___lubicz Re: Witajcie.... 14.12.02, 00:28 a co, registered? kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Witajcie.... 14.12.02, 11:08 grazynka___lubicz napisała: > a co, registered? > > kwaku,kwaku,pierdu,pierdu _____________________________ No oczywiście,że tak. Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś