Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:33 duzo juz bylo watkow na temat 8 ABS, ale nie doszukalam sie nigdzie opinii na temat tego, jakie rezultaty osiagnelyscie cwiczac bede wdzieczna jesli podzielicie sie swoimi wrazeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nanny Re: 8 ABS - efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:39 podciagam bo tez chce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: 8 ABS - efekty IP: *.aster.pl 18.05.06, 00:06 Po trzech miesiącach ćwiczeń spadek z 44 na 40. Ćwiczyłam 8 ABS w następującej kolejności: Poniedziałek rano: brzuch, posladki. Poniedziałek wieczorem: brzuch, nogi. Wtorek rano: brzuch nogi. Wtorek wieczorem: brzuch, ramiona. Środa rano: brzuch, ramiona: Środa wieczorem: brzuch, posladki. Czwartek rano: brzuch, posladki. Czwartek wieczorem: brzuch, nogi. Piatek rano: brzuch, nogi. Piatek wieczorem: brzuch, ramiona. Sobota rano: brzuch, ramiona. Sobota wieczorem nic, niedziela odpoczynek. Przed cwiczeniami 50 skoków na skakance, na koniec 8ABS rozciaganie. Bez diety, nie dla mnie. Polecam znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
electric_a Re: 8 ABS - efekty 18.05.06, 20:14 Czy mozesz przesłac mi te cwiczenia na electric_a@o2.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka Re: 8 ABS - efekty IP: *.metrolink.pl 19.05.06, 15:06 te cwiczenia są za duze by je przesłąć. ale w tym wątku znajdziesz je wszytskie do ściągnięcia. pozdrawiam wklejam wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=40116485&a=40116683 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: 8 ABS - efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:33 Wiecie co wam powiem... zauwazylam ze jak pojawia sie watek z wynajdywaniem cwiczen to ciagnie sie w nieskonczonosc a jak cjhodzi o efekty to okazje sie ze malo kto pocwiczyl na tyle by moc ocenic efekty :) wyprowadzcie mnie z bledu jesli sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: 8 ABS - efekty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 19:49 nie wyprowadze Cie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIHI Re: 8 ABS - efekty IP: *.0101.adsl.tele2.no 18.05.06, 20:21 Po ok 2 miesiącach tych na brzuch brzuch jest płaski i z lekko zarysowanym kaloryferkiem :-) Ćwiczyłam 4-5 razy w tygodniu.To na pośladki też nieźle działa u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: 8 ABS - efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:40 takiej zachęty mi było trzeba :) ja ćwicze brzuch i tyłek codziennie rano i wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: 8 ABS - efekty IP: *.astral.lodz.pl 18.05.06, 23:14 nie wiem czy 8ABS to to samo, co Tamilee, ale dzis ćwiczę 18sty dzień (codziennie). Zaczynałam od 15 minut, teraz jestem na około 24. Na efekty w postaci kaloryferka trzeba będzie poczekać. Jednak brzuch nie pęcznieje mi po jedzeniu i nawet wieczorem mam plaski :) Odpowiedz Link Zgłoś